Pas gjithe atij makjazhi shumica e femrave do te dukeshin seksi.Ju lutem mos e quani kengetare .Kushdo qe e rihap kete temeet a life.
Pas gjithe atij makjazhi shumica e femrave do te dukeshin seksi.Ju lutem mos e quani kengetare .Kushdo qe e rihap kete temeet a life.
Sexy osht ama per kengetare nuk ma mbush menjen ic.
Edhe per seksi s'ma mbush synin(megjithese jam femer dhe ndoshta eshte kendveshtrimi im).Postuar mė parė nga AlbaneZ
Nuk jane seksi vetem kengetaret e trasha.Apo ndoshta shija jote.Zanfina edhe e dobet prej kilogrameve kur ka qene format e trupit i ka pasur shume te bukura lere me tash qe eshte trashur dhe duket me mire se kurr.
Ndryshe e shef ti dhe ndryshe une,por ca e ka e ka,mos ti hame hakunPostuar mė parė nga J.G
![]()
Sexy do te dukeshin por jo gjitha, ne kete rast Zanfina nuk ka edhe aq shume grim, por syte po te bejne ashtuPostuar mė parė nga J.G
Nese Zanfina nuk ju duket sexy , atehere kush tjeter ??
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Eshte interesant tek ne ky fenomen se si pelqehen vetem vajzat qe jane me te mbushura.Mua per vete nuk me pelqqejne ato qe jane te tilla.Kur do te benin ato nga 2 femije si do te dukeshin?
Artisti me i kerkuar i vitit ne Albaniac eshte Zanfina Ismaili
Sipas statistikave te faqes sone, personazhi me i kerkuar dhe me i lexuar ne faqen Albaniac gjate vitit 2006 ka qene Zanfina Ismaili. Na keni vizituar gjate gjithe vitit e me pas keni kerkuar ne Albaniac per me te preferuarin tuaj.Ne kemi "pergjuar" ēdo levizje e si perfundim arritem ne nje liste me dhjete personazhet dhe aktivitetet me te kerkuara e me te lexuara te vitit. Dikush eshte bere i njohur per muziken,dikush per largimin,nje tjeter per videon e keshtu me rradhe.Ja dhe lista e plote: 1-Zanfina Ismaili 2-Kenga Magjike 3-Getoari (Tingulli 3nt) dhe Elvana Gjata 4- Genta Ismaili 5- Adelina Ismaili 6- South Park - episodi ne gjuhen shqipe 7-Bleona Qereti 8- Inis Gjoni 9- Unikkatil 10-Nikoll Lesi
Sipas statistikave te RTK,Zanfina Ismaili eshte nje nder 10 kengetaret (meshkuj dhe femra) me te kerkuar te vitit 2006,me sexy dhe me te sukseshme.Ja kur puna ben dhe ata qe s'te duan te te shtrijne doren
Go for it Zanfina.
ket vit o bo cik thekthi se ska qen kshu![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt