... Askush skak ndonje mendim...????????
... Askush skak ndonje mendim...????????
Merr drivera te ri modemi ose konfiguro me mire antivirusin e ri.
S'ta ka fajin gje tjeter!
Nqs te bllokohet kompjuteri ne login te lidhja me internetin ,atehere ke infeksion me spyware.Pasi pastrohet kompjuteri te dritarja user password fshiji te dyja,rishkruaj perseri emrin dhe paswordin dhe klikohet ne butonin per tu lidh.Postuar më parë nga auiu
Nqs te jep mesazh gabimi 691,emri ose passwordi eshte gabim,nuk njihet etj,beji telefon albtelekomit per te bere ndryshime ne konfigurimin e lidhjes.(tools/internet options/connections/settings/properties(te user name)/ te dritarja ne gjeneral buton,klikohet ne konfiguro modem.Mbase serveri kerkon qe te ulesh pak shpejtesine e modemit.Ne butonon opsionet,kontrollohen shenjat e V-se ne kutite.Ato qe ka serveri ato duhet kesh dhe ti.Ne Network buton,mund te kete nevoje te vihet shenja e v-se ne Microsoft client network.Kete shikoje me serverin,ku duhet kete shenje v-je ne katroret dhe ku katroret duhet jene bosh.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
I provova keto hapa qe me keshilluat por perseri nuk ndodhi asgje...
auiu,
atehere hape iwndows beja nje Start->run-> sfc /scannow
fshije ate connection qe ke dhe krijo nje te re
po spunoi as kjo
Hape kompjuterin hiqe modemin dhe vare tek orendi te cuditshme ose hidhe ne plera shko tek dyqani me i afert merr nje modem te jashtem/brendshem por jo Winmodem afersisht 20euro dhe hajde thuaj faleminderit kendej ! :P
Ok po e provoj dhe do ju njojftoj.
Sh.flm
Po po te bej ate komanden me run me kerkon qe mepas te fus CD e Windows Xp te cilen nuk e kam...
Po te dergoj edhe une nje pergjigje te thjeshte.Ndoshta te ben pune.Ne te dy rastet ,edhe kur perdor dail-up apo adsl,linja telefonike duhet ne fillim te futet ne hyrje te modemit(LINE) dhe dalja(FONE) shfrytezohet per te lidhur te gjithe telefonat e tjere ne paralel.Ne rastin e modemit ADSL hyrja e linjes futet ne filter(ne pozicionin LINE),pastaj ne daljen MODEM lidhet ADSL,ndersa dalja e trete POTS lidh te gjithe paisjet telefonike,faks etj.Provoje njehere kete lidhje,pra hyrja e linjes telefonike qe vjen ne shtepi duhet kaluar njehere ne paisjen modem,pastaj ne dalje lidhen telefonat.
Une kam modem te brendshem(brenda motherboardit) dhe lidhja behet dirket qe nga motherboardi me telefonin,dhe nuk kam si ti shikoj keto dalje ne modemi.
Vazhdoj akoma te kem kete problem......
Krijoni Kontakt