=================
megjithese sot ushtaret me te pergatitur dhe me te miret ne bote mbahen SAS-et angleze, per mua asnje s'ua kalon Danezeve .Kam pasur fatin te bej stervitje me Ranger-et daneze dhe kur i kam pare me ngjanin si male e jo si njerez ( une vete jam 1.84m ). Aty e kam kuptuar pse tmeroheshin aq shume romaket nga teutonet dhe cimbret e Teutobodit dhe gjithashtu e tere Europa nga Vikinget .
===============
Ne kohen e sotme pesha dhe gjatesia (ne metra) nga e cila hipnotizohet shkruesi i mesiperm nuk eshte faktor pozitiv (perkundrazi)!
Ketu nuk kemi te bejme me ndeshje boksi apo me rrahje turmash po me aftesi per ti ofruar armikut minimumin e siperfaqes aktive (ku ai te fut nje **** plumbi).....
Ishte tjeter hesap perleshja trup me trup 2000 vjet perpara!
...........................................
Sa per komentet e Kryeplakut per Napoleonin me vjen keq qe pasi rreshton nje erudicion historik te lavderueshem e anullon ate pastaj duke vene ne rol sekondar apo me keq Strategun me te madh te te gjitha Koherave .....Napoleonin!
Nuk pashe te permendet as Suvorovi, nje nga 7 Strateget ........
Sa per vleren luftarake te ruseve, dy fuqite me te medha ushtarake te koheve respektive (Franca e Gjermania) me ne krye Gjigande si Napoleoni e Hitleri, do ti deshmonin pak si ndryshe Kryeplakut..........
Krijoni Kontakt