Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Postime
    27
    selamu alejkum
    une e kam kete liber kam lexuar nga pak
    i lezetshem
    Allahu ta shperblefte per punen qe ben

flm per info shum shkrime te mira jom knaq duke i lexuar te lumt

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar më parë nga ishpetuari Lexo Postimin
    Une shume ju dua o shqipetar dhe njerez.Mirepo me duhet patjeter te ju them kete.Po japi deshmin time , kerkoj ndjese nese shqetesoheni dhe ju prishet rahatia.Muslimanet dhe Hebrejt = duhet te mendojne shume,sepse nuk jane te shpetuar.Ata jane shume ne rrezik.Ju lutem ikni prej ferrit.Ata jane shume larg prej Zotit.
    www.muslimjourneytohope.com
    www.jctv.org
    Une kam qene musliman po tani jam I krishter protestant, faleminderit qofte Zotit. Kam qene ne erresire por tani jam ne drite.Kam qene I humbur por tani jam I gjetur, faleminderit qofte Zotit.
    Jezus Krishti eshte Biri I Perendise , eshte Zoti dhe Shpetimtari I njeriut.Ju lutem mendoni per vdekjen juaj, shpetoni shpirtin juaj.
    Zoti paste meshire mbi ju dhe ju dhafte HIRIN e Tij AMEN.
    B_ajeti@hotmail.com ose besaje_1@yahoo.com

Na e le ket mishin e kurbonit ta hajm rehat mer daje se na hape barkun e na prishe oreksin me kto prallat me dinozaur.

Hej zot na ruj ka naivet se budallenjve ja kena hap rrugen me kohe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2007
    Vendndodhja
    poçem
    Postime
    95
    Citim Postuar më parë nga ishpetuari Lexo Postimin
    Une shume ju dua o shqipetar dhe njerez.Mirepo me duhet patjeter te ju them kete.Po japi deshmin time , kerkoj ndjese nese shqetesoheni dhe ju prishet rahatia.Muslimanet dhe Hebrejt = duhet te mendojne shume,sepse nuk jane te shpetuar.Ata jane shume ne rrezik.Ju lutem ikni prej ferrit.Ata jane shume larg prej Zotit.
    www.muslimjourneytohope.com
    www.jctv.org
    Une kam qene musliman po tani jam I krishter protestant, faleminderit qofte Zotit. Kam qene ne erresire por tani jam ne drite.Kam qene I humbur por tani jam I gjetur, faleminderit qofte Zotit.
    Jezus Krishti eshte Biri I Perendise , eshte Zoti dhe Shpetimtari I njeriut.Ju lutem mendoni per vdekjen juaj, shpetoni shpirtin juaj.
    Zoti paste meshire mbi ju dhe ju dhafte HIRIN e Tij AMEN.
    B_ajeti@hotmail.com ose besaje_1@yahoo.com
    Po keta shejtaner!!!! ikini nuk late vende pa i futur hundet tuaj me qure

Keta protestatent jane njerezit me me gjak te prishur me semundje ne zemer

Ik idjot se shkrimin qe ke sjell ke kundershtime me biblen ik i trash

I sinqertë me të gjithë. Maska e Dr. Leone
    Anëtarësuar
    30-03-2006
    Vendndodhja
    Nën hije të një peme.
    Postime
    8
    la_lune ju pergezoj per shkrimet ishin shum te bukura me kan pelqy jasht mase deshiroj te vazhdoni te na shkruani edhe më qe te knaqemi duke lexuar..

Me respekt
    Dr. Leone

i/e regjistruar Maska e Derebardha
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    9
    Shume shkrime te bukra dhe pa coment!Te lumte ,ALLHU te shperblefte.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Burimet e lumturise

Ndonjeri prej jush semuret nga dhimbja e kokes apo nga ndonje dhemballe dhe menjehere e sheh boten e zymte e te erret.Pse nuk e sheh te tille kur eshte i shendetshem?Pse i njihni miresite vetem atehere kur nuk i keni?Pse e shihni lumturine vetem kur largoheni prej saj dhe kur e shihni,e veshtroni ate te zhytyr ne erresiren e te shkuares apo te mbeshtjelle nga mjegulla e te ardhmes?Kush prej jush do te deshironte te mos kishte shikim ne vend te nje shume te madhe te hollash?Pse kerkoni florinj kur ju keni shume te tilla?A nuk eshte shikimi flori,shendeti flori,koha flori?Pse nuk perfitoni prej kohes suaj?Pse nuk e dini vleren e jetes?
    .[/CENTER][/I]

Sepse vetem kur humb dicka ateher ja di vleren , kur jane te gjitha gjerat ne rregull njeriut i rritet mendja , dhe vjen ne nje moment dhe nuk i njeh me kufijte e vete , mendon se eshte i suksesshem kudo ne jete , dhe tak te vjen nje shuplake dhe te thote kujdes mos fluturo shume se do te biesh ...

E lus Zotin qe kurre mos dehem nga suksesi i kesaj jete , dhe me pelqe qe vuaj ndonjehere , sepse edhe leksionet qe te vijne per te ndaluar te kufiri yt jane shpesh here te lodhshme ...

La-Lune do deshiroja te vazhdosh edhe me tutje te shkruash ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Sepse vetem kur humb dicka ateher ja di vleren , kur jane te gjitha gjerat ne rregull njeriut i rritet mendja , dhe vjen ne nje moment dhe nuk i njeh me kufijte e vete , mendon se eshte i suksesshem kudo ne jete , dhe tak te vjen nje shuplake dhe te thote kujdes mos fluturo shume se do te biesh ...

E lus Zotin qe kurre mos dehem nga suksesi i kesaj jete , dhe me pelqe qe vuaj ndonjehere , sepse edhe leksionet qe te vijne per te ndaluar te kufiri yt jane shpesh here te lodhshme ...

Shume shkrim i logjikshem dhe praktik, mjaft i redomt dhe i arsyeshem. me pelqeu shume. Alau ta pasuroft djen edhe me Amin
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

Perjashtuar Maska e Sabriu
    Anëtarësuar
    29-12-2005
    Postime
    1,283
    Udhërrëfyesi yn drejt lumturisë dhe suksesit në jetë është njohja dhe zbatimi në praktikë e periudhës së vëllezërisë.

Sabri Selmani

- \ I Am Muslim / - Maska e Xhenneta-Morina
    Anëtarësuar
    25-03-2009
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    468
    All-llahu Xhel-le Shanehu të shpërbleftë La_Lune për këto argumente të çarta që i keni sjellur këtu...
    \.....DITURIA ËSHTË PASURIA E KËSAJ BOTE KALIMTARE...../

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Këshilla nga Hasan El-Basri
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:01
  2. Në kërkim të lumturisë – Thirrje ndaj jomuslimanëve
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:16
  3. Balsami i lumturisë
    Nga E_LUMTURA në forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 18:59
  4. Shkaqet e lumturisë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-02-2007, 15:01
  5. Arritja e lumturisë
    Postimi i Fundit: 08-02-2007, 14:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •