selamu alejkum
une e kam kete liber kam lexuar nga pak
i lezetshem
Allahu ta shperblefte per punen qe ben
selamu alejkum
une e kam kete liber kam lexuar nga pak
i lezetshem
Allahu ta shperblefte per punen qe ben
flm per info shum shkrime te mira jom knaq duke i lexuar te lumt
la_lune ju pergezoj per shkrimet ishin shum te bukura me kan pelqy jasht mase deshiroj te vazhdoni te na shkruani edhe më qe te knaqemi duke lexuar..
Me respekt
Dr. Leone
Shume shkrime te bukra dhe pa coment!Te lumte ,ALLHU te shperblefte.
Sepse vetem kur humb dicka ateher ja di vleren , kur jane te gjitha gjerat ne rregull njeriut i rritet mendja , dhe vjen ne nje moment dhe nuk i njeh me kufijte e vete , mendon se eshte i suksesshem kudo ne jete , dhe tak te vjen nje shuplake dhe te thote kujdes mos fluturo shume se do te biesh ...
E lus Zotin qe kurre mos dehem nga suksesi i kesaj jete , dhe me pelqe qe vuaj ndonjehere , sepse edhe leksionet qe te vijne per te ndaluar te kufiri yt jane shpesh here te lodhshme ...
La-Lune do deshiroja te vazhdosh edhe me tutje te shkruash ...
Sepse vetem kur humb dicka ateher ja di vleren , kur jane te gjitha gjerat ne rregull njeriut i rritet mendja , dhe vjen ne nje moment dhe nuk i njeh me kufijte e vete , mendon se eshte i suksesshem kudo ne jete , dhe tak te vjen nje shuplake dhe te thote kujdes mos fluturo shume se do te biesh ...
E lus Zotin qe kurre mos dehem nga suksesi i kesaj jete , dhe me pelqe qe vuaj ndonjehere , sepse edhe leksionet qe te vijne per te ndaluar te kufiri yt jane shpesh here te lodhshme ...
Shume shkrim i logjikshem dhe praktik, mjaft i redomt dhe i arsyeshem. me pelqeu shume. Alau ta pasuroft djen edhe me Amin
Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik
Udhërrëfyesi yn drejt lumturisë dhe suksesit në jetë është njohja dhe zbatimi në praktikë e periudhës së vëllezërisë.
Sabri Selmani
All-llahu Xhel-le Shanehu të shpërbleftë La_Lune për këto argumente të çarta që i keni sjellur këtu...
\.....DITURIA ËSHTË PASURIA E KËSAJ BOTE KALIMTARE...../
Krijoni Kontakt