Me eshte bere nje lemsh total ne koke, shume konfuz keto kohe dhe e gjitha sepse mungon ajo qe duhet te ishte
Me eshte bere nje lemsh total ne koke, shume konfuz keto kohe dhe e gjitha sepse mungon ajo qe duhet te ishte
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Sejcili ka nje fat ne jete
dikush fatkeq...dikush fatmirë.
Askush prej nesh s'e ka të lehtë
Unë FAT i them kur je I LIRE.
E drejta e autorit!Postuar më parë nga Igli_Vlonjati
Postuar më parë nga Agim Doçi
I nderuar Agim!
Vertet me vjen cudi si mund te ndodhe kjo nga nje poet aq i madhe siq jeni JU .....!!!!!!
Poezia eshte jashtezakonisht e bukur por kete e lexuam edhe me pare ne te njejtin forum nga nje tjeter dore .....nga nje dore qe premton shume per te ardhmen e ai eshte INDRITI!!!!!.
Me vjen shume interesant se ka edhe tjer forumista qe kane reaguar per kete por i respektuari Agim asnje justifikim nuk jep....!!!!!
Tani ndryshuan gjerat te medhenjet marrin nga te vegjlit ....ne jemi mesuar te marrim nga te medhenjet !!!!!!
Indrit....edhe nese e shef mos u hamend sepse kjo te ben edhe me te madhe ....kur nje poet si zotri Doci merre poezin tende dhe e vendos si te tijen....!!!!
Me mbane shpresa se Zotri Agimi do ta jap justifikimin e tije perse e ka bere kete veprim.....apo mos valle me lejen Indritit e ka bere kete....???? !!!
Pershendetje !
Dhuro shumë...e prit pak!
Poezia asht e Indritit. Krejtesisht asht vendose gabim ne krijimet e mija!!!!!!!! Une i kerkoj falje publike Indritit por besomeni qe une nuk e di fare si ka penetruar kjo poezi tek emri im!
Me respekt per te gjithe
Ky eshte nje justifikim per me la gojen Gimi,se atehere si mund te justifikohet qe edhe tema paska te njejtin titull,mire ja poezia paska penetruar!
Te pakten ti nuk duhet t'i besh keto gjera,sepse ke nje emer qe duhet ta mbrosh!
u cuna dhe goca.aq shume poezi ka agim doci sa ne mendje nuk i bie (jam i sigurt per kete) per nje te tille qe e ka shkruar indriti dhe qe per hir te vertetes eshte shume e mire.por ama agim doci te tilla poezi i ka me qindra keshtu qe asnjerit ketu sduhet ti vej ne mendje se e ka bere me qellim.po ta kishte botuar ne nje veper te tij mund te thonim se e ka bere per ta shit librin (lol) por jo ne forum.keshtu mendoj une te pakten.mos ta shajme njeriun(gimin) qe po na kenaq me poezit e tij ketu ne forum.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
jam plotesisht dakord me parafolesin
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Sa here kam lexuar vargjet e juaja zotri Agim vertete me kane pelqyer shume,jeni per qdo lavdate, sidomos kur shkruhet per nenat vargje te tilla kenaqesia eshte e dyfishte! Gjithmone shkrofsh keshtu bukur, te pershendes me respekt.....Postuar më parë nga Agim Doçi
"Shtoi, per-Burrin dhe Gruan..
Kur ishim te rinje,sa shpejt hike nata
por tani qe u moshuam
Sa e gjat duket shterngata
se q'benin plaku e plaka?,
I kan ndarur krevatet.
E gjate ju doket nata,loool!
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Krijoni Kontakt