per mua nuk eshte aspak e veshtire, perkundrazi e them pa asnje medyshje sa here qe mendoj se eshte e nevojshme ta them, dhe kjo nuk eshte se ndodh ralle![]()
per mua nuk eshte aspak e veshtire, perkundrazi e them pa asnje medyshje sa here qe mendoj se eshte e nevojshme ta them, dhe kjo nuk eshte se ndodh ralle![]()
Bravo atyre qe endiejn veten gjithmon fajtor kur ata kan ber dicka ,kur njeriu kupton gabimin e tija ajo eshte dhe nje ndershmri nje sinqeritet .
Por nuk duhet harruar ketu se ,Egoizmi ,mendjemadhsia .hunda perpiet ,pa rroba lindem dhe keshtu do te ikim ,injoranca ,etj etj nuk i len njerzit qe te kryejn veprimin e reagimit te drejt .Falija nuk eshte perulie nuk eshte turp nuk eshte mos burrerri, por eshte vec ciltersi krenari etj .
Mbas nje kerkimi me Fal mendoj se njeriu mun te ndihet dicka me teper mund te lehtsoj gabimin dhe te marri pjes perseri ne vendin e meparshem .
Une si person (indivit)nje kerkim te Falur do tme bente ta ndieja veten perseri ne radhet e njerzve , prandaj kerkoj te falur kur nuk kam te drejt, jam ne gjendje ta detyroj dhe tjetrin (tjetren) te kuptoj kur ka gabim dhe te me kerkoj te falur per mua gjthshka mbetet njesoj si me par nuk mbaj meri askujt
Faleminderit
te jet e veshtire te thuash me FAL ?
PER MUA ESHTE SHUME E LEHTE .,KUR E NDIEJ SE VERTET KAM GABUAR ,APO FYER NDONJE NJERI PA TE DREJTE .(megjithse jam dhe nje cik kokeforte .po kur e ndiej gabimin them me plot goje ME FAL )
S'ka perse!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
HAHAHA PERGJIGJE E SAKT ..Postuar më parë nga Baptist
ME FAL
Postuar më parë nga Cobra1
ke shume te drejte ..
pergezime .
e urrej mendjemadhesin
une se kam te veshtire te them me fal
kur e kuptoj se kam bere nje gabim
jo nuk e kam te veshtir te them me fal perkundrazi une e perdor shum shpesh me fal
Une per vete nuk i dua fare njerezit qe kerkojne falje ore e cast.
Nje here do ti kisha shtruar ne dru mire pastaj do ti lejoja te kerkojne falje, -kjo duket e vetmja menyre qe kete lloj njerezish ta urtesosh aq sa te mos e perserisin me dhe te mos kene nevoje ti kerkojne falje askujt.
Po, po, ta mendojne mire veprimin e tyre te papergjegjshem ndaj tjereve nje here e mire dhe te mos kene nevoje te kerkojne falje gjate gjithe jetes nga askush.
Nje person qe brenda dites me ka kerkuar falje mbi dy here, e ka humbur kete privilegj nga une nje here e pergjithmone. Aty e andej le te kerkoje falje nga budallenje te tjere.
P.S.: Ka edhe prej atyre qe nuk pajtohen me kete sigurisht!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ja Qe Njeriu E Ka Ca Te Veshtire Te Pranoje Gabimet E Tij.
sederlli Me Nje Fjale
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Krijoni Kontakt