Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 38
    Sapo mberrina! Maska e _Mina_
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    En zemren tende:)
    Postime
    8

Pse është e vështirë të thuash "Më Fal"?

Pershendetje per ju te gjithve userave...

Me erdh rasti edhe mua te hapi nje tem te re ketu,shpresoj se do tju pelqej dhe do te jepni mendimin tuaj!Ka tash disa koh qe me mundon nje pyetje e nuk e di se ku ta gjej pergjigjen,pra lutem juve te me pergjigjeni......
    Shum her ne jet mua me ka ra rasti te them dikuj "ME FAL",dhe kur jam ke ne gabim e kam thene,por e kam vu re tek disa njerez,tek disa shoqet e mija,nuk thone fjalen Me Fal,edhe ni e dine se jan ne gabim, U duket fjala me fal shum e veshtir per t'a thene....pra don me than pyetja eshte: Pse e kan njerzit aq veshtir te thene fjalen "ME FAL"??!
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mina_ : 28-08-2006 më 22:24
    "Love Means Never Having To Say You're Sorry."

une e kam pasur teper te veshtire , por me kalimin e kohes ndjej se duhet thene tek ata njerez qe e meritojne , problemi eshte se gjithmone merret sikur " ul veten ". Eshte mire te thuhet , por ka njerez te cilet nuk e kuptojne faljen edhe pse mund te ndihen viktima dhe keshtu te deturojne te mos thuash me fal
    Pse?

i/e regjistruar Maska e dessa
    Anëtarësuar
    08-05-2006
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    15
    Per mua seshte aspak e veshtire te them me fal.Une vertet jam kokefort por aman kur e ndiej qe kam gabuar kerkoj menjeher te falur.

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283
    Pershendetje!

Kur ne shqiptaret te mesojme te themi Me Fal dhe Te Lutem,ateher kemi arritur nje kulture te mirefillt te qytetrimit botror ....dhe nje vetedije te larte kombetare, i cmoj njerzit qe kerkojne falje ,nuk me vjen fare turp te kerkoi te falur kur shof se e kam gabim......u vie veshtire te thojne me fale ata njerz qe jane laik ne veten e tyre,ata qe dijne te falin dijne edhe te duan ....te pakten keshtu mendoi une ....Mina urime per temen e paraqitur ....e qelluar per mua .

Respekte
    Çaushi
    Dhuro shumë...e prit pak!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga dessa
    Per mua seshte aspak e veshtire te them me fal.Une vertet jam kokefort por aman kur e ndiej qe kam gabuar kerkoj menjeher te falur.
    ke thene ate qe une do thoja

E Lumtur Maska e EDA_19
    Anëtarësuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Tonit
    Postime
    32
    Bashkohem me mendimin e Dessa
    Jeta eshte ferr dhe ska njeri qe nuk futet ne te

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pse është e vështirë të thuash "Më Fal"?
    Është e vështirë sepse të vjen inat ta thuash.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Kur jam gabim sigurisht qe do kerkoj falje por ai person qe duhet ti kerkoj falje te ket arsyje te forta qe te me tregoji gabimin tim.Sinqeriteti i njeriut kur kerkon falje eshte cdo gje tek ai njeri eshte menyra e kultures edhe e jetes qe ben edhe realitetin e njeriut qe je.Por disa njerez kurre nuk e pranojne gabimin per arsyje egoismi.Mendoj se cdo njeri ka menyren e tij te tregoji gabimin ose menyren e gabimit qe ka bere por eshte e veshtire ta pranoji.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2005
    Postime
    117
    Te kerkosh falje eshte nje gjest mese normal. Kjo eshte dicka qe futet ne gjak qe femi. Pra per mua ka te bej me kulturen qe merr gjate rritjes si dhe me personat qe te rrethojne ne jeten e perditshme. Mund te them se ka raste te ndryshme te kerkuarit falje dhe cdo rast do pare ne nje kendveshtrim qe i perket cdo personi. Persa i perket faljes ne dashuri mund te them se eshte e veshtire per te gjithe. Dhe jane te rralle ata qe e bejne nje gje te tille. Ndersa per te tjera mund te them se ka te beje pervec kultures edhe temoeramentin e personit. Megjithate te kerkosh falje nuk eshte e lehte.

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anëtarësuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    tani qe po mundohesha te gjeja nje rast kur kam thene me fal me verte,spo me vinte asnje.kam nje tip qe nuk nuk them me fal asnjehere edhe sikur te me pushkatojne,po flas per gjera serioze per te thene me fal.jam me ty kur thua qe fal por nuk harroj. kam dhe tmerrsisht sh inat kur njerezit me thone per dicka te vogel fare 100here me fal.ky ishte mendimi im.
    ciao

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sa e lehtë dhe sa e vështirë është të thuash fjalën TË DUA?
    Nga kolombi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 92
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 00:03
  2. Analize.2003 nje vit i veshtire per shqiptaret e Anglise
    Nga Shijaksi-London në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 11:16
  3. Rruga e veshtire e Shqiperise drejt Globalizimit
    Nga Enri në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-07-2003, 16:18
  4. Kohe e veshtire.....
    Nga xhulia në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 24-05-2003, 06:46
  5. Dhunimi Plagë Që Vështirë Shërohet
    Nga abdulselam në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-01-2003, 14:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •