Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Dielli eshte jeta Maska e Ada
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    ne jete
    Postime
    205
    OK Mona!!

Une te thash dhe me lart nuk e di nese e ke lexuar .
    RRi pak vetem mendo pak per veten tende krijo nje raport me veten tende sepse po te mendosh te besh te lumtur te tjeter nuk do jesh e lumtur ti dhe nuk do kesh me forca te shkosh perpara.

Prandaj mendo qe sot je ti per tu ndihmuar dhe qe dhe ti eksiston.
    Te pershendes dhe shpresoj qe cdo gje te rregullohet!
    Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Sic duket nga shtesat e fundit, situata qe kisha imagjinuar nuk ishte e tille por nje situate tjeter.

Une e imagjinoja djalin ne moshen dhe mentalitetin e Mones, porse kjo nuk eshte rasti.

Rasti eshte qe Mona eshte ne nje faze te hershme per te vendosur per nje lidhje te qendrueshme dhe perfundimtare qe zakonisht e quajne martese.

Nuk mund te parashikoj se si do e vertise Mona jeten e vet.
    Secili e ka ne dore veten e tij per te bere zgjedhjet dhe zgjidhjet qe ai i mendon te drejta.

Nese si Mona ndihesh e ndrydhur nga mardhenia do te keshilloja qe te marresh nje vendim dhe te largohesh nga kjo lidhje per ti dhene vetes kohen e duhur ne nje lidhje qe duhet te vije ne momentin e duhur, pra atehere kur qenia jote e kerkon ate.

Sic e mendoj, ti nuk ke mendje per lidhje te qendrueshme, dhe kjo eshte OK per momentin.

Ajo qe duhet te marresh parasysh eshte se do vijne momente te tjera.

Tek shumica e njerezve vjen nje moment kur bukuria e jetes eshte tek lidhja martesore dhe krijimi i femijeve e mandej rritja e tyre, me tutje rregullimi i femijeve, me tej kujdesi per nipat e mbesat dhe ne fund paqa e perjeteshme.

Pra keto jane faza qe shumica i kalojne.

Gjithmone njeriu sheh perpara, por shpeshhere kthen koken per te pare mbrapa, ne te kaluaren e vet, per te cilen nuk ka deshire qe te jete e shemtuar.

Ka veprime dhe momente qe i ke bere apo pasur ne te kaluaren per te cilat nuk do qe te ishin bere fare.

Ti shikoji dhe gjykoji vete interesat dhe deshirat e tua.

Por mos pretendo neser qe te kesh nje reputacion te ndryshem nga ai qe ke ndertuar vete ne vite.

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Ja sa mire qe me kupton ti.
    Tani mua sikurse cdo te riu me pelqen te kem nje lidhje me cun dhe vertete nuk dua tia di eshte i bukur apo i shemtuar ,i pasur apo i varfer, i madh ne moshe apo i vogel.etj. etj. por une dua vetem ta dua dhe te me doje. Une e dua shume dhe mundesisht e adhuroj familjen time dhe mendimi te kem nje familje timen you know burre, femije ect., por jo tani (sikurse the dhe ti Bb.). Mua vertete nuk me pelqen martesa si emer ose me mire mendoj se martesa e prish lidhjen midis dy njerezve dhe arsyeja pse mendoj keshtu eshte se shumicen e njerzve te martuar e thone kete gje. Une dua te kem vetem te dashur pa u fejuar as pa u martuar.Por i dashuri im eshte krejt ndryshe ai do dhe vetem per kete flet cdo here ,per martesen dhe femijet. Kurse une jam ne shkolle dhe gjeja e fundit qe dua tani eshte femija apo martesa. Ai e di kete se ia kam thene, prandaj jam shume konfuze. Une dua vetem nje lidhje romantike pa i treguar familjeve se ai vetem per kete flet. Dhe ketu na hyjne debatet neve, une dua dicka vetem per zemren time dhe dua kete ta di vetem zemra ime . Ku di une, nuk di ta shpjegoj. Dhe une kam shume deshire qe ne te ardhmen te kem famije etj. etj., oh c'mon por jo tani. Shkurt se tani me jane grumbulluar mendimet ne koke dhe po i nxjerr pa i rreshtuar puna eshte keshtu.
    Une nuk dua ta humb kete djale sepse eshte shume i mire vertete. Por ai do dicka serioze, pra sic the baobabi martesen kurse une dua vetem te bej qejfe per tani te pakten, por kete nuk e gjej dot..
    Si tia bej ore ??????????????
    Nuk e di.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    4
    Nuk eshte aspak e pabesueshme , ne te vertete ti nuk urren ate njeri por urren veten sepse po bie ne dashuri me te dhe s'mund te besh asgje per ta ndaluar veten . Zakonisht une do te thoja qe keto jane lidhjet me te forta dhe qe i rezistojne kohes me shume .
    Gjeniu i letersise se vjeter

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    4
    Mona me pare fola pa e lexuar te gjithe informacionin por tani po te them se ti je lidhur me ate djale sepse ai eshte gjithcka qe ti kerkon . . . simpatik , punetor , shoqet te kane zili etj etj. Ti per momentin po kerkon pasion dhe ky njeri s'ta jep dot . . . . Keshtu qe une them largohu perpara se te dy te futeni me thelle dhe ndarja tu beje te vuani me shume .
    Gjeniu i letersise se vjeter

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    Te urrej se me ben
    perseri te te dua
    Te urrej sa here s'rri dot
    pa te pare
    Te urrej dhe serisht
    prape te dua
    Ne kete urrejtje si e marre.......
    Mos e kruaj me tel me gjemba :D

i/e regjistruar Maska e Big_Bro
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Kingston
    Postime
    37
    mona i lexova keto shenimet e tua
    edhe po te them q
    !!!!!!u can never trick an honest man !!!!!!

i/e regjistruar Maska e Big_Bro
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Kingston
    Postime
    37
    mona i lexova keto shenimet e tua
    edhe po te them qe nuk ke asjge per tu shqetesuar ..... kjo eshte me se normale .... ok
    vetem nje gje dua te tta them po qe se je nga berati ......... mos u merzit me hic se ju andej keshtu e keni si zakon me perfunduar me ato qe urreni
    hajde tani ik edhe mos na qaj me ketu
    !!!!!!u can never trick an honest man !!!!!!

Perjashtuar Maska e Mona
    Anėtarėsuar
    03-07-2002
    Vendndodhja
    Away from you....
    Postime
    134
    Small Bro jam me origjine shumeee larg nga Berati.

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    MONA pyet njehere Babain ose Mamane tende, shtroja problemin tamam sic e shtrove ketu, thuaja te gjitha ca the ketu.
    Do te te vije turp? Ky eshte hapi i pare. Pastaj ke akoma per te bere ne drejtim te kthjellimit tend ne pergjithesi.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Do vije nje dite...
    Nga DI_ANA nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 03-06-2009, 13:41
  2. Fjalimet qė ndryshuan Botėn!
    Nga Davius nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 06-05-2009, 11:08
  3. Pėr rilindjen e shpirtit
    Nga RTP nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 27-03-2007, 10:51
  4. Irena Seli 40 vjeē, nje tjeter e zhdukur.
    Nga BlueBaron nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 06-05-2005, 12:44
  5. Te Duash Apo Te Uresh...!!!!????
    Nga Eda H nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 05-08-2002, 06:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •