Close
Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 145

Tema: Bie "shi"!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-08-2008
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    75
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    Te paqim Timi_1 me vjen shum mire e kur shofe qe bota shqiptare ka njerez te tille e keshtu si dhe Ty i nderuar Timi...te falemnderit shum per fjalet inkuarijuese qe keni len per tim bir dhe per mua gjithashtu...nderime dhe nga ne....ndaj mesova nga profilli i juaj se qenkeni ni anetar po sa i ardhur ne kete FSH,njiherit shfrytezoj rastin te pershendes qe nga ketu,uroj qe t'kaloni qaste te mira ne mesin e te gjithve....duke te uruar shendet dhe mbaresi ne ate Gjermani,qofshit shendosh ne pergjithesi.....p.s.thua se kam vendlindjen e dyte nga njerez te shumt familjare qe kam atje,
    Ehh,(se q'na ngreni mishin per se gjalli ky gurbet i zi!
    Valle,Se c'kemi hapur keto dege neper tere boten mor vella,athua a do i kthehemi ndonjihere vendit ton..?!

Uroj qe para se vdekja t'me vije,te jem atje,atje ne ate malesi ku kam rritur shtatin! atje,ku natyra eshte e veshur me ngjyra-ngjyra qe Zoti krijo vet,atje ku dheu ka aromen,atje,ku balta eshte argjend,atje ku zerat ndegjohen shqip,atje, ku bilbilat ia thon kenges me te bukur qe din,dhe zogjet cicerimes mbi krojet dhe lumenjet shushurim...ndaj,(mos lejo o Zot qe t'perfundoj ne gojen e peshkaqenve te oqenait)valle....!

Hajla Rugovase
    E nderuara Hajla,te falenderoj per mireseardhjen dhe fjalet te cilat vetem nje mergimtar mund t`i kupton drejt kur shkruan per mergimin,ndersa isha duke lexuar afishimet e juaja kalova nga nje shkres ne tjetren dhe koha pas syfyrit veq kaloj duke lexu.......ne lexim e siper mesova per angert-in,e Llapin ,Arb,RTP-ne,per politikanet e "zjarrt"...e qka nuk mesova.....por edhe per Tonin e kam kuptua te cilit i deshiroj sherim te shpejt.....une sikur antar i ri po me duhet te jem shume i kujdesshem qe te heci ngadale dhe mos te ofendoj askend por te lexoj shume edhe nga leximet te kuptoj secilin.......
    ps.une ketu ne kete forum kam ardh qellimi i te ndjeres Mjellma qe ka jetua ne Amerike te cilen e kam pas Mike pas vdekjes(perpara nuk e kam njoft) dhe tani pas rexhistrimit kam pasur rast t“i lexoj shkrimet e saja ..........,mirpo une do te mbes antaer i ketij forumi sepse po e vrej se ka nje antaresi te shkelqyer me disa perjashtime te cilat ne shqiptari jane prezente ne te gjitha sferat e jetes....
    te pershendes e nderuara Hajla ,Tung dhe kalo mire !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Timi_1 : 11-09-2008 mė 01:43
    Mė ka marrė malli t'ia puth mėngjeset Prishtinės!
    Mjellma e ndjerė

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Timi_1 E qka nuk mesova....por edhe per Tonin e kam kuptuar te cilit i deshiroj sherim te shpejt.....
    ....................
    Te falemnderit shum i nderuar Timi,(njiherit me erdhi shum mire qe dhe per Tonin paskeni mesuar),ku dhe jam e sigurt se vetem gjera te mira mund te mesosh nga ai,p.s.(meqense gjasat qenkan qe diqka ju lidhka me te)...me behet qefi shum,po sikur te dija dhe une vertet do jam kurreshtare,ndaj mos hezitoni me thuani drejt ketu, ose, (permes Tonit nese jeni ne kontakt me te)..? Jufalemnderit besoj ne mirekuptim i nderuar Timi,
    Prandaj per gjitha qe keni shkruar ketu, ju jam mirnjohese...dhe sinqerisht Jupershendes, duke ju uruar qdo te mire ju dhe familjes ne pergjithesi.....

me shum respekt per ju
    Hajla Rugovase
    .......................................
    une sikur antar i ri po me duhet te jem shume i kujdesshem qe te heci ngadale dhe mos te ofendoj askend por te lexoj shume edhe nga leximet te kuptoj secilin.......
    ............
    E mor Timi per ta kuptuar secilin sot, te duhet kohe e gjate...e pse e them..? sepse sot jemi ne boten e qudirave.....lol!
    p.s. edhe se na duket qe sot po jetojmi ndryshe nga e kaluara,pra ne liri po ja qe punet nuk po shifen ashtu si dhe kemi pritur'a?!
    megjithate presim se qfare po na sjell e ardhmja,edhe se gjasat jen shum te padukshme...!

......................................
    ps.une ketu ne kete forum kam ardh qellimi i te ndjeres Mjellma qe ka jetua ne Amerike,

..................
    dhe (ndaj une si duket paskam keqkuptuar se ju jetoni ne gjermani i nderuar Timi,) meqse kete e kam cekur sipas perfillit tuaj,ne regjistrim...nesje ska rendesi se ku jetoni rendesi ka te jeni shendosh dhe pa probleme te medha o mik....
    .........................
    te cilen e kam pas Mike pas vdekjes(perpara nuk e kam njoft) dhe tani pas rexhistrimit kam pasur rast t“i lexoj shkrimet e saja ..........,

.................
    past ndjes Mjellma jon...te ngushelloj per kete anetare te ndjere Ty qe ke ndjere dhimbje...si thon ni nan dhe ni bab nuk lind te gjithe, por kur je njeri dhe din te respektosh athere dhe kjo te ben te ndjehesh keqe dhe per humbjen e njerzve si te tille.....,e veqenarishte dhe per te ndjren Mjellmen e cila ka len shum dhimbje ne mesin ton.I qofte i lehte dheu i Kosoves
    .............................
    mirpo une do te mbes antaer i ketij forumi sepse po e vrej se ka nje antaresi te shkelqyer me disa perjashtime te cilat ne shqiptari jane prezente ne te gjitha sferat e jetes....

te pershendes e nderuara Hajla ,Tung dhe kalo mire ![/QUOTE]
    .............................
    Falemnderit gjithashtu pershendetje dhe nga ana ime...
    me nderime....hajla,

p.s.ndoshta do ekeni pakez veshtersi per ti dalluar te dhenat e mija,per faktin se nuk kam iden se si u ba qe nuk me dulen te ndara,me rregullore, por pase kam klikur e kam vrejtur se shkrimet nuk u dallojshin,pastaj shpejt eshpejt i vendosa keshtu me pika sa per ti dalluar ma lehte i nderuar Timi...flm,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 12-09-2008 mė 19:32
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-08-2008
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    75
    E nderuara Hajla,te pershendes,me vjen mire qe me kupton mirpo nganjehere edhe mund te gabojm......sepse une jetoj ne Gjermani,mirpo Mikja ime e ndjere ka jetu ne Amerike,andja me siguri eshte nje gabim......por mire thua se mergimi eshte i njejt sikur ne Gjermani apo Amerike e Kanada,apo edhe ne viset tjera ....mergimi per ata qe kane ndjenja per Atdhe d.m.th shume....besoj se kemi mbet sikur ajo qe ka hy ne ramazan me dy mendje ....edhe ka thene :Pasha kete ramazan qe hina e mbeta ne to"........edhe neve si duket kemi dal dhe do te mbesim per tere jeten ne mergim...
    ndoshta dikur ....e mendoj kete bindje por .....une keshtu mendoj.

E nderuara Hajla te pershendes duke te deshiruar gjitha te mirat,
    (Avatari yt ,me bene te ndihem Krenar) Tung,Tung !
    Mjellma e ndjerė

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Timi_1 Lexo Postimin
    E nderuara Hajla,te pershendes,me vjen mire qe me kupton mirpo nganjehere edhe mund te gabojm......sepse une jetoj ne Gjermani,mirpo Mikja ime e ndjere ka jetu ne Amerike,andja me siguri eshte nje gabim.....
    por mire thua se mergimi eshte i njejt sikur ne Gjermani apo Amerike e Kanada,apo edhe ne viset tjera ....mergimi per ata qe kane ndjenja per Atdhe d.m.th shume....besoj se kemi mbet sikur ajo qe ka hy ne ramazan me dy mendje ....edhe ka thene :Pasha kete ramazan qe hina e mbeta ne to"........edhe neve si duket kemi dal dhe do te mbesim per tere jeten ne mergim..
    ndoshta dikur ....e mendoj kete bindje por .....une keshtu mendoj.

E nderuara Hajla te pershendes duke te deshiruar gjitha te mirat,
    (Avatari yt ,me bene te ndihem Krenar) Tung,Tung !
    Falemnderit per sqarimin Timi,te jam mirnjohese...ndonjihere sado afer diqkahes t'jemi, (sikur nuk orjentohemi'a)!

Prandaj vella te kam, moter me ke,ku te qoj dhe ku me qon nuk ke,andaj mbaje dhe ti kete Avatar....I LIRE JE.....PER TU MBURR....JA SOT JA KURR...... ME KET BURR......DR.RUGOVEN.....LAVDIIII

Pershnedes bija nga Rugova-Hajla.

Duke te uruar gjithe te mirat ty dhe familjes ne pergjithesi...qofshit shendosh nga do qe jeni.....FLM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 16-09-2008 mė 08:35
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-08-2008
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    75
    Falemnderit per sqarimin Timi,te jam mirnjohese...ndonjihere sado afer diqkahes t'jemi, (sikur nuk orjentohemi'a)!

Prandaj vella te kam, moter me ke,ku te qoj dhe ku me qon nuk ke,andaj mbaje dhe ti kete Avatar....I LIRE JE.....PER TU MBURR....JA SOT JA KURR...... ME KET BURR......DR.RUGOVEN.....LAVDIIII

Pershnedes bija nga Rugova-Hajla.

Duke te uruar gjithe te mirat ty dhe familjes ne pergjithesi...qofshit shendosh nga do qe jeni.....FLM
    Pershendetje Moter e nderuar,
    Me vjen mire qe kemi nje afersi ne pikpamje dhe bindje,andaj te deshiroj gjitha te mirat........Dr.Rugoven e kam ne zemer per jet per ata edhe ndihem krenar kur e shoh fotografin e tij sepse me ndihmen e Tij erdhem deri ketu te Pavaresia e Republikes se Kosoves !

I perhershem qoft kujtimi per Presidentin Legjendar !

Timi_1
    Mjellma e ndjerė

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Pershendetje Moter e nderuar,
    Me vjen mire qe kemi nje afersi ne pikpamje dhe bindje,andaj te deshiroj gjitha te mirat........Dr.Rugoven e kam ne zemer per jet per ata edhe ndihem krenar kur e shoh fotografin e tij sepse me ndihmen e Tij erdhem deri ketu te Pavaresia e Republikes se Kosoves !

I perhershem qoft kujtimi per Presidentin Legjendar !

Timi_1

Te paqim o vella,paske ni zemer burrit,dikur keshtu ishin burrat e dheut....kurse sot te rrallet jen ata,megjithate mjafton qe te jen,edhe se nuk shprehen keshtu si ti,ku i dihet perse? ndonse nga vetvetiu,...prandaj me lejo te qmoj larte perkushtimin tuaj ndaj ketij njeriu te fames me te larte shqiptare te gjitha koherave po Dr.Rugova....I cili ne ditet me te veshtira,mori guximin per t'ia sjellur fatin Kosoves...ne bashkpunim me vellezerit dhe shoket e tij shqiptar....te cilet kan dijtur te qmojn,si dhe ta ruajn perkushtimin e tij qellim mire,ku me nje maturi shum te mprehte,e solli Kosoven deri ketu ku eshte dhe sot.Pra padyshim se kete e deshmon dhe histrorija e gjithe e kombit shqiptar....ne perjashtim te atyre me te ligve, qe po mundohen te (injorojn) Idealin e tij te larte kombetar.....Pergjithmon Lavdi Dr.Rugova

Jo gjithmon lindin burra te dheut....por me zemer te madhe ishte ky burr shqiptari po Dr.Rugova...Ai nuk ka vdekur,e as nuk do te vdes kurr..... Ai gjithmon ishte dhe ka per t'mbetur ne zemrat e gjithe atyre qe kan gjak shqiptari....te atyre qe din te qmojn te verteten,dhe qe din ta ndajn te miren dhe te keqen...,(pa nuhatje)!

Jufalemnderit
    Hajla Rugovase
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 17-09-2008 mė 21:13

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

"Mallengjim"!

* *
    Jam ketu atje...
    Me Ty dhe pa Ty,
    Ku do te ndjej, te mbaj ne gji
    Gjithnje te mbaj ne :zemer:
    Nga do te therras ne Emer
    O vendi im
    O femija im
    O mallengjim i zjarrte
    Qe me pervelon, ket shpirt... !

Hajla Rugovase

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

"E lodhur"..!

E lodhur nga kujtimet,
    Enderrimet,deshirat
    Me te kaluarat,me t'tashmet
    Te pritura,te papritura
    (deshperime)e lodhur
    nga thashme,e te thena(ironi)!
    Nga genjeshtera,e te paverteta(s'qeni)
    Nga njerez me fytyra,(t'maskuara)
    E qka tjeter nga kjo bote,(t'mesoj)
    Se di qfare do me sjlle e ardhmja.?
    nuk e di,a do ti gezohem..?
    E lodhur nga mendime,
    qe mos t'ju dorzohem...!

Hajla Rugovase

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-08-2008
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    75
    Te paqim o vella,paske ni zemer burrit,dikur keshtu ishin burrat e dheut....kurse sot te rrallet jen ata,megjithate mjafton qe te jen,edhe se nuk shprehen keshtu si ti,ku i dihet perse? ndonse nga vetvetiu,...prandaj me lejo te qmoj larte perkushtimin tuaj ndaj ketij njeriu te fames me te larte shqiptare te gjitha koherave po Dr.Rugova....I cili ne ditet me te veshtira,mori guximin per t'ia sjellur fatin Kosoves...ne bashkpunim me vellezerit dhe shoket e tij shqiptar....te cilet kan dijtur te qmojn,si dhe ta ruajn perkushtimin e tij qellim mire,ku me nje maturi shum te mprehte,e solli Kosoven deri ketu ku eshte dhe sot.Pra padyshim se kete e deshmon dhe histrorija e gjithe e kombit shqiptar....ne perjashtim te atyre me te ligve, qe po mundohen te (injorojn) Idealin e tij te larte kombetar.....Pergjithmon Lavdi Dr.Rugova

Jo gjithmon lindin burra te dheut....por me zemer te madhe ishte ky burr shqiptari po Dr.Rugova...Ai nuk ka vdekur,e as nuk do te vdes kurr..... Ai gjithmon ishte dhe ka per t'mbetur ne zemrat e gjithe atyre qe kan gjak shqiptari....te atyre qe din te qmojn te verteten,dhe qe din ta ndajn te miren dhe te keqen...,(pa nuhatje)!
    Jufalemnderit
    Hajla Rugovase
    Te falenderoj dhe te pershendes, Moter Hajla.....me ke bere te skuqem nga pershendetja juaj.....megjithate e ndiej per krenari kur marr fjale miradie nga nje Moter Rugovase.......pershendetje te uroj qe te na pasurosh edhe me shume me vargje te bukura........flm

Me respekt dhe pershendetje nga Timi_1
    Mjellma e ndjerė

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Te falenderoj dhe te pershendes, Moter Hajla.....me ke bere te skuqem nga pershendetja juaj.....megjithate e ndiej per krenari kur marr fjale miradie nga nje Moter Rugovase.......pershendetje te uroj qe te na pasurosh edhe me shume me vargje te bukura........flm

Me respekt dhe pershendetje nga Timi_1
    Pershendetje gjithashtu dhe nga ana ime,qofshit me nder dhe faqe bardh o Timi_1... kam nderin si dhe kenaqesin shum te madhe qe kam njohur ni vella kaqe te perkushtuar si Ty,dhe nuk ke perse te skuqeni fare e kur jeni me ballin hapur dhe me ni bujari te papare njeriu...sepse kesaj bote shqiptare, i duhen njerez te tille, dhe real.
    Prandaj kesaj radhe dua qe te njoftoj edhe me ni djalosh qe eshte tipik Rugovan.kuptohet dhe me ni vella,po me Emrin Ujmiri....ku jam e bindur qe s'do ngopeni me aqe pak vargje,por ne shpirt do ndjeheni shum i priveligjuar mbi lexim e siper,dhe jam e bindur se keni per t'then vetemevete,ja se qenka ngjallur dhe njihere Naimi-dhe po ligjeron....dhe me pas Azemi Si shkrimtar shum i njohur i gjuhes letrare....e shum e shum te tjere,qe t'numroshe dhe te mburresh me shkrimet e tyre plot lavdi....duke patur parasyshe,qe dikush shkon dhe tjetri vjen,kete e thon dhe populli....padyshim se molla nder molle, pik.

Keshtuqe vellau im Timi, ju mund t'kerkoni aty larte tek "Lista e Anetarve" klikoni aty dhe ni nga ato GERMA mund te gjeni dhe germe-U-dhe ne baze te germes e gjen Emrin e Ujmirit...pastaj shpalos mbi Temat e tij, ni nga vargje me te lamishme poetike aty i gjeni,dhe do bindesh me faktin qe Rugova ka shum djem te zgjedhur e qe jen tipik malesor!.

Tani te pershendes nga zemer e moter malsores-Hajla Rugovase...

.....duke te uruar gjitha te mirat Ty dhe familjes ne pergjithesi...mire u ndegjofshim,dhe herave tjera Timi_!..tung tung..

Faqja 5 prej 15 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •