Te paqim Timi_1 me vjen shum mire e kur shofe qe bota shqiptare ka njerez te tille e keshtu si dhe Ty i nderuar Timi...te falemnderit shum per fjalet inkuarijuese qe keni len per tim bir dhe per mua gjithashtu...nderime dhe nga ne....ndaj mesova nga profilli i juaj se qenkeni ni anetar po sa i ardhur ne kete FSH,njiherit shfrytezoj rastin te pershendes qe nga ketu,uroj qe t'kaloni qaste te mira ne mesin e te gjithve....duke te uruar shendet dhe mbaresi ne ate Gjermani,qofshit shendosh ne pergjithesi.....p.s.thua se kam vendlindjen e dyte nga njerez te shumt familjare qe kam atje,
Ehh,(se q'na ngreni mishin per se gjalli ky gurbet i zi

!
Valle,Se c'kemi hapur keto dege neper tere boten mor vella,athua a do i kthehemi ndonjihere vendit ton..?!
Uroj qe para se vdekja t'me vije,te jem atje,atje ne ate malesi ku kam rritur shtatin! atje,ku natyra eshte e veshur me ngjyra-ngjyra qe Zoti krijo vet,atje ku dheu ka aromen,atje,ku balta eshte argjend,atje ku zerat ndegjohen shqip,atje, ku bilbilat ia thon kenges me te bukur qe din,dhe zogjet cicerimes mbi krojet dhe lumenjet shushurim...ndaj,(mos lejo o Zot qe t'perfundoj ne gojen e peshkaqenve te oqenait)valle....!
Hajla Rugovase
Krijoni Kontakt