Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 145

Tema: Bie "shi"!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    ku me te shkru ma shpesh poeti qe ti i ke hidis punt me Plaku tu ka idhnu ky po xhelozon hahaha
    hajla njime ne poezi e fort je ti lezoj shpesh poezit se mire i shkruan veq politik ski haber sdi pse po hyn anej bile veq hin e shan e ofendon e shtyhesh ne antar ne politik e po ja hup veti edhe keto si poete

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Perse "Vrasim Tinxerisht"?Me mire me vriteni sy ne sy..nje dite do ua fale.l

Pershendetje,jam Hajla,vet autorja e nentemes se Titulluar-Bie"shi"!
    ku me kete raste i drejtohem gjithe"Stafit drejtues" te ketij FSH.dhe lutem atyre,qe temen e sa viteve te titulluar Bie"shi"perse nuk figuron ne mesin e anatrve te grupit letersis..DITARI!?

Fakt ky qe hiqe ma large,se pas 2 ditve ne te postuar poezit e fundit mu ne kete tem,e kam vrejtur mungesen e titulluar nga atje,dhe fale vetes qe zbulova,edhe pse me vones,arsyeja se kam vrejtur ma heret se diqka po mshifet pas shpines time,por se dija ku qendronte problemi? dhe si deshmi,dhe per ta vertetuar kete raste diskriminimi,pa u bazuar se cili/a prej moderator/ve ka bere nje gje te tille ne kete drejtim fatal.por ja qe i falem vetes dhe dijes time,qe zbulova kete raste,e them prap se si eshte emundur nder kaqe vite qe jam nen kete forum me mu bere nje gje e tille,ku eshte arsyeja qe temat e mia te zhduken pa gjurme,pa paraljemrim.
    dhe kjo ka ndodhe qe ne rastin e humbjes (tim shoq) ni ndjekje e pa pare diskriminuese,ne ven se ju te paret t'me ngushlloni per rastin e humbjes se tim shoq,ju ne anen tjeter e keni zhdukur temen.dhe mos e shife antaret e forumit,nder miqe e shoqeri te motshem ketu.Qe me nje men kan shprehur keqardhje ndaj meje,dhe ka ndodhe pas nje kohe te gjate qe me jen drejtuar ne add email timen.duke me kerkuar falje qe se kan par temen?! Perveqse rastesisht, duke hasur ne te.Ku dhe vet fakti tregon sipas ketij nacizmi ironik,i goditur pas shpine,(megjithate ju njoftoi se pak a shum me vret mendja kush ka veprua ne kete drejtim mbrenda super-moderatoreve )dya femrave pikerisht,Ps.e le sekret Nofken e tyre,dhe kesaj radhe,po bani e ndodhi dhe nihere ma e vogla vrejtje,ju betohem se kam per t'hulumtuar ne drejtim te zbardhjes mbi poezit e keqtrajtuara te miat,(dhe vite ma par)jo vetem kesaj radhe,pikerisht nga drejtues/e Super-moderator/e.E te stafit drejtues- te Forumit Shqiptar.gje qe kjo pesh bie,me shum mbi supet e atyre me te vjeter,pa dashur ti akuzoi keta te viteve te fundit,ndoshta ne 3-4 vitet e fundit mund te mos ken gisht ne kete raste te cekur ma larte.dhe kerkoi falje per ata/o qe s'jen ne dijuni lidhur me kete raste.qe ndoshta ndjehen keq.
    ne maxsimum kerkoi falje ni nga prej te pafajshem dhe s'kan pse ndihen keq paraprakisht.

Gjithesei ju falinderoi ne mirekuptim..edhe se kisha te drejte ankese.besoi se eshte normale.te besh ni ankes,ne kohen kur po te shkelet diqka e jotja,dhe aqe me pak ni pjes e vargut se poezis e dalur nga shpirti.me aqe mundesi dhe dije,por jo ne dem te askujt.nuk besoi qe kjo ishte dashur te pengon askend,nuk besoi,dhe s'mundem te pajtohem me gjera te tilla,sepse jam e till,dhe asesi s;lejoi te atillet,t'me perkembin,perderisa e shofe punen time,vetem atehere kur te tjeret s'me len te qet,behem shum e padurushme.
    dhe me te drejt,nuk l'shoi dote rruge. dhe me lejoni qe fjalen e fundit,t'ua them "Hipokri" dhe kohe e maskarejve,qe mundohi te hani mish njeriu,duke u nisur ne jeten reale,dhe te asaj virtuale.e faqes zez shqiptarhane...se ra Interneti e gazitem boten..ne gjitha mjediset pa pas qka lem anesh te bardh.veqse fyerjet,ironit,ndarje grupeve,partive,sharje,poshtersina,fundrrina,e qka mos ma keq,sa qe kemi ardhur ne ni pik,qe s'po dim me te ndajm as te bardhen prej te zeses,se krejt jen perzi ngjyrat tek qdo i dyti individ!!
    s'ka mbet me dal as ne rrug,as ne der te shpis (qe thojshin moti pleqt)e qka mos me keq,me tu pengua vargu i dalur nga shpirti i frymzuar veqse per kenaqesin e vet autorit/es..e aqe me pak e nje individe,si une qe e para ne kete forum qe jam identifikuar me "Emer e Mbiemer" vetem per hire te vetes dhe familjes time te njohur per te mire,qe mos tshitem tek dikush si vajz e re,a po e pamartuar,qe me mija raste kan ndodhur qe kan veprua ne kete drejtim.qe kan qen te moshuara,e ndoshta dhe me te moshuara se une,e jen paraqitur si te reja,duke prishur martesa,e thyer shum zemra te qiftave te martum.a seshte per t'ju ardhur keq per kte,eshte patjeter se eshte!
    se nuk eshte lehte,per t'thyer zemra njerzve,zoti me padyshim se i shperble gjithe ata/o qe dikujt ia thyejn zemren/e ndajn burrin me grua,e gruan me burr.Une do ta quaja gjejen ma makabare qnjerzor/e te gjitha periudhave!!!

e kemi marr,hajt se virtuale,e ba qka t'vjen per dore,thuaje qka del prej goje,e barkut,pa menduar se le pasoja fjala e fyese,pavaresisht qe jemi ne virtual,ne si njerez nuk jemi virtual po jemi te gjall,se me tere qenien po shkruajm dhe po koncentrohem ne fletushken bardh.a seshte rend dhe per kte,te keqtrajtoim,besoi se jo veq keq,por dhe gjyna para zotit,qe po humbim identitetin ne mjedise te nje shoqerie demokratike.duke pasur parasyshe se asnihere ne kete bote,skan qen me shum lirit e njerzimit ne gjitha kushtet e jetes normale.per ata/o qe jen normal,e qe qesin gishtin ne kok e te menduarit qe jemi njerez.dhe qe Zoti i madherushem atij qofshim fale na ka ndare nga qdolloje shtaze dhe insekti.e na ka mundesua gjitha pjeset e trupit si shfrytezim per njeri.a seshte keshtu apo une jam gabim!?
    edhe se me 4 vjet shkoll,me siguri qe di me logjikua,se zoti qdo njeri qe fale e fale me gjitha komplet.por pasojat vin pastaj,me mos kujdesjen e prinderve.me siguri te dya palve,por ne njeren peshon me shum,e ajo eshte nana.per te cilen kerkohet me shum kujdes dhe angazhime per thmin e saj deri ne moshen 7 vjeqe.me pas duhet dhe thmia te merr veten gradualisht.
    dihet se dhe shkolla eshte nder te cilat te ndihmo me ec ne jet,per bere diqka te bukur para vetes.mirepo gjitha shkolla s'ti jep.po nuk je dhe vet.a eshte keshtu njerez te Zotit.a po kujt mendoni se jeni? gje qe une per vete mendoi qe jam e Zotit,dhe qe ai me ka krijua,dhe qe ai me jep dhe merr qka te doi.mirepo nese une e kundershtoi,dhe se pranoi prej tij te miren dhe te keqen,atehere,kam dal prej njeriut.diqka e imja shendrrohet ne form shtazore..sepse une po ehumb besimin tek Zoti pavaresiht feje.per te cilat nuk synoi,krejt lutjet qe bej i bej per Zotin,e atyre qe zoti i ka krijua engjuj..dhe ata jen si une..dhe ata duhet te luten per veti.une su lutem atyre per asgje..etj.etj!!!

per dashur ti dal ne krye,me duhet roman te shkruaj,mirepo me lindi deshira ma emadhe per poezit.te cilat i dua shum.per te cilat kam bere net pa gjum..
    duke shkrua mbi to.
    pa u perceptuar ne drejtshkrim..vetem me shkrua,bile si shprehi,e kam pas ne qdo te dyten fjale e kam ven (pres), dhe pikquditse(!).pa ven re se ku kerkohen..por ne nderkohe,fillova te ia heki vetvetes vrejten,duke par se e teprojsha me pika dhe presa(./,/!/?/ looool.kete ekam pas si shprehi,qe ne kohen kur gurbetqarit babait tim i shkrujsha,dhe nga ni fletore e shpenzojsha,duke i shkrua letra, e duke qare,e lagu fletat,e bani lamsh e ne furr,e si jeta e njeriut si eshte,perplot,arrati,perplot,zbukurime,perplot,sak rifica.gezime,mashtrime,shpres,vuajtje,deshira,te realizuara,asnje,e njemije ne krye..duke u perplasur me njera tjetren grushta,shqelma,here per mur,e here per tok,looool.!!!

dhe nga ketu po shkeputem,duke ju urua gjithe qka meritoni nga Zoti.
    por edhe nese kerkoni falje atij ai jau fale,por edhe nese pendohi para tij ai prap ju fale,por qdohere duhet kerkuar falje Zotit te madhe.para se te kerkoni njeriut.
    besoi se nuk ju kam merzitur shumm,per pak e di qe ju kam merzitur,e sidomos armiqet e mij,se nese ni dite e kuptoi se nuk kam armiq.
    do pendohem,dhe do pyes veten perse nuk kam armiq.perderi sa vet jam mike ne shpirt.mirepo armikut,si perulem dote.

jUFAlemnderIT Ne leXIM dhe ne MireSIN.nDAJ VETES NE RADH TE par ME PAS NDAJ mEje.

Faleminderit.

Ju kujtoi autore-Hajla Rugovase!
    ORA e (PasmesN) 5:20.min,D-17-09-2011.
    "GURBETI"
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga hajla Lexo Postimin
    respekt gjithashtu,dhe faleminderit ne vlersim.Te pakten,s'me paskit akuzua ne drejtshkrim si Poet!? mbase,

I mbetet "Enkeleut" t'me votoi per konkurs ;(!

dhe njihere faleminderit mik i shkuar i ketij FSH!

P.s.e din pse them i shkuar?( per ate qe po me komento 1 here ne vite),,mjafton,ni mik keshtu LOL

Pershendes

Hajla-rugoves!

Komentet qe i bej une shkrimeve tua (edhe po te jene nje here ne vit), mendoj se behen ne kohen dhe ne vendin e duhur, sepse cdo gje e tepruar ben me shume dem se dobi - respekt!
    Une nuk do te te jap verejtje ne drejteshkrim sepse edhe vet bej gabime te tilla, por nuk rresht se shkruajturi ate qe me ndjen zemra....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 17-09-2011 mė 10:49
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Ereza Lexo Postimin
    ku me te shkru ma shpesh poeti qe ti i ke hidis punt me Plaku tu ka idhnu ky po xhelozon hahaha
    hajla njime ne poezi e fort je ti lezoj shpesh poezit se mire i shkruan veq politik ski haber sdi pse po hyn anej bile veq hin e shan e ofendon e shtyhesh ne antar ne politik e po ja hup veti edhe keto si poete
    Ereza,qebesen me t'pas thirre s'kishe dite me ardh kaqe mire lol ;(!
    P.s.allahile kush ta dhe kete drejt,a pyete veten se me kend ke t'baj? apo i re trup,si ajo fjala qe thuhet ku rafsha mos u vrafsha)hahaha dhe ti me sa mesova veq paushall kishe fole,sa me than qe the diqka dhe ti..boll mire paske ba bre bi,e zoti t'neroft me kete nder qe ma ke ba,e ke dhe diqka me shtua?;(

P.s.ne perjashtim te PLAKUT madje dhe te Poetit e them,leri ata se kan njet me u marr me fjalet e tua,e as une jo qe jo.

Veqse,te kujtoi se disa here jam kujtua me ti ra ne fije Emrit apo nofkes cila qofte,dhe sa mire ke ardhe,eee kur e don e don,P.s.se din se qfare rendesi ka kjo e ardhune jotja prap me kesi fjale si para jo shum large muajsh qe s;me lejshe tem pa me citua,e duke me then qfare te tekej,mirepo kur une po ju kundervihem juve,disi shum po ju vret,se di pse athua?;( ke ndegjua fjalen qe thote populli,kur te hash pulen e dikuj,tenden mbaje per kame,lool. Por mbi te gjitha,me lejo te te kshilloi,qe ta lesh me kaq,dhe mos na qo me gjate..shiqo punen tende,mos e vrai mendjen dhe per mua,se mos nga teprica po pson,e ndoshta hala dikush ka nevoi per Ty.

dhe kujdes mos banalizo me fjale, antar te panjohur,se smundesh me dite qka na lidhe njeri me tjetrin kurre,edhe padyshim qe sna lidhe,me nise sa miqe bejm ne virtual,mendo qe ti kem dhe ne jeten reale?Gje qe per mua me duket qesharake ncs dikush per t'paren here qe te ka njohur,a po ke njohur te krijosh miqesi me te,gje qe per mua me shum se nje miqesi s'me duhet,(njet fejese e martese i kam krye keto moti)dhe s'ka qme lidhe .Ps,po ta le renin Ty,dhe nese Ty diqka te ka djeg ne kete raste,lidhur me fjalet qe ke len larte?mund t'e ua thuash atyre ne fakt,e jo mua zonje/zonjushe,s'po di veq i lidha dyat menyra,kshtuqe zgjidhe ate cilen posedon ti,
    Ps.dhe mos harro, se gjeja ma e keqe eshte po ti prekish njerzit ne moral.Se dikush paguan qmimin per kete gje ;(!
    Besoi qe ke kuptuar diqka,lidhur me fjalet deri me tani
    dhe mire do besh,qe ta leni me kaq,qe mos kemi nevoi paragjykoim asnjeri/a/ tjetrin/en!?dhe 's'kemi pse i behemi penges njeri/a tjetrit/es ne fjale qka parapelqeim ne vete te perditshmes,jeta eshte me te pritura dhe te papritura,kurr si dihet, qka sjelle momenti.
    Dhe sa i perket Politikes? Ps,Jam e sigurt se ma shum di une se dhe Hashimi juve,per te cilin doni me na vra ju ana E PARTIS PUNES,,edhe se une me 4 vjet shkoll,lool PS,(Sipas z.Enkeleut e them) cili para pak dite ketu nen FSH me tha.! FLM

P.s.dhe befsh qefe ti ERZA me gjithe njerzit e tu me paragjykime individuale!

pershendes

Hajla,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga hajla : 17-09-2011 mė 16:37
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    hajla te pergezoj per poezite ....te them po me frymezon me keto....

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga toni54 Lexo Postimin
    hajla te pergezoj per poezite ....te them po me frymezon me keto....
    Te falinderoi per vlersimin i nderuar toni54

P.s.me erdhi mire per Emrin,toni.keshtu e quaj qunin tim.dhe AI eshte toni.
    Te pergezoi dhe ty per Emrin keshtu, nese eshte Emri juaj paraprakisht?

respekt

Hajla.

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Te falinderoi per vlersimin i nderuar toni54

P.s.me erdhi mire per Emrin,toni.keshtu e quaj qunin tim.dhe AI eshte toni.
    Te pergezoi dhe ty per Emrin keshtu, nese eshte Emri juaj paraprakisht?

respekt

Hajla.
    ta them te drjetn jo emrin se kam jo per asgje tjeter po thjesht nga msn ashtu sikur gabimisht ka mbetur e tahs me ndryshu ...po mbeti keshtu.....emrin e kam ndryshe jetoj ne kosove ne drenice....

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga Poeti Lexo Postimin
    Komentet qe i bej une shkrimeve tua (edhe po te jene nje here ne vit), mendoj se behen ne kohen dhe ne vendin e duhur, sepse cdo gje e tepruar ben me shume dem se dobi - respekt!
    Une nuk do te te jap verejtje ne drejteshkrim sepse edhe vet bej gabime te tilla, por nuk rresht se shkruajturi ate qe me ndjen zemra....
    I nderuar Poeti,me siguri e kuptoi kete gje nga ana juaj,qe shkruan fjale te dalura nga zemra.Po mos te ishte keshtu s'do e kishe temen e Titulluar-POEZI NGA ZEMRA!
    E kuptoi dhe e kam parasyshe,si qdonjeri ben gabime ne drejtshkrime,dhe per kete s'ishte dashur te vejm ne gjykime tjetrin/en..kur e dim se njeriu eshte i lindur dhe per gabime,askush nuk eshte perfekt ne kete bote.

Por pse ka asi lloji njerzve qe ju duket vetja perfekt,nuk eshte detyre e askujt te ndaloi,e aqe me shum ti paragjykoi.Mendoi se q'dokush duhet ta gezoi me lirin e vet,dhe me gjerat qe ia shtro vetes perpara ne jete, apo jo?

"Kshtuqe as ti ske pse ndjehesh keq nese une te paragjykoi,ti ke bere tenden.
    Dhe nese une e shofe me nje kendveshtrim ndryshe,ti mos e ndal drejtimin tend,pikerisht ate qe ti e shefe si pozitive tek vetja.
    Nese ne nuk mund e paragjykoim veten para se dikush na paragjykon!?ne ne te vertet s'kemi bere asgje per veten,sepse s'qenkemi ne gjendje te njohim veten per gjerat e bera nga vetvetiu,ne nje pik.a po jo mik?

Prandaj kerkoi falje nese je ndjere i thyer nga fjalet e parashtruara larte nga une.

nje pershendetje

Hajla.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Mes akullnajave tė shpirtit po Vrapoja,
    Tė gjeja vullkanin e dashurisė.
    Por mė kot mė kot u lodha
    Mes akullnajave vullkan s'kish
    po prisja rreze nga dielli
    por rreze nuk kish
    me pak drite nga qielli
    por yje nuk kish
    me pak drite nga hena
    por drite nuk kish
    u shuan te terat
    ne kultin e dashuris!

Hajla Rugovase!
    fantazi,Rrespekt...

Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar mė parė nga USA NR1 Lexo Postimin
    fantazi,Rrespekt...
    Faleminderit PER RESPEKTIN USA NR1

P.s.ke ni "AVATAR" shum domethenes..e pelqei shumm.

gjithe te mirat

Hajla.

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •