Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Peja-Boy
    Anëtarësuar
    24-07-2006
    Vendndodhja
    Wiena-Austria
    Postime
    34

Sa rëndësi i kushtoni forumit?

Do deshiroja te dija nga Userat e ketij Forumi

1. Sa i kushton Rendesi Forumit?
    2.Nje tem interesante kur lexoni sa e merrni prekese ate teme?
    3.Nje person qe te pelqen ne shkrimet e tij?
    4. Jeni ne Pune ju bije ne mend ndonje thenje qe eshte perdor ne forum?
    5.Jeni jasht Pc mendoni per ndonje tem se si te gjej nje pergjigje me te Qelluar ?
    6Jeni ne Forum shkruan nje gje apo Hap nje tem te re nga cili person do e kishe pritur ta lexoj temen Tende ??

Sa me perket mua te pergjigjem!

1.I kushtoj rendesi shume kur kam koh te lir
    2.Kur lexoj nje tem Interesante. edhe mendoj se po e njejta teme eshte nje gje qe me ka ndodh mua ne Realitet shume me prek ajo gje edhe me shtin te mendoj ne ate qe me ka ndodhur
    3.Shume persona shoh qe kan shkrime te mira ketu,me pelqen teper Mirmbajtja e ALBO
    4.Kur jam ne pune,edhe kam koh te lir nganjeher me shkon ne mend edhe forumi....me shkon ne mende disa tema qe sakt me kan len Mbresa
    5.Nganjeher e mendoj se si te gjej nje pergjigje te sakt per nje tem qe per mua ka qen interesante
    6.Shkrimin e kisha pritur nga ata persona qe shkruajna ne Lidhje me temen edhe ne Menyren Real...ne fund e kisha pritur ndonje qe ben Shaka apo qe shkruan ndonje fjal Banale

Flm qe keni gjetur kohen te vizitoni dhe te pergjigjeni ne kete Tem!

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Citim Postuar më parë nga Peja-Boy
    Do deshiroja te dija nga Userat e ketij Forumi

[B]1. Sa i kushton Rendesi Forumit?
    ....................
    ..................!

...se pari Pershendetje per ty...me duket nji pyetje mjaft interesante pra do ta jap mendimin tim ne lidhje me ket e para siq po shifet...

...Vet rendesi Forumit i kushtoj vetem ne at koh qe jam ne forum, i kushtoj rendesi te madhe Shoqeris, per ket arsye dhe hyra ne forum qe sado pak te jem ne kontakt me Rinin Shqiptare, sepse ketu ku jam nuk njof asnje Shqiptar...kam mjaft pak koh te lir se sepse jam e punsuar, por kur te kem sado pak koh, edhe mbasi e lodhur me gezim jam e shoqeruar me Shoqerin e juaj...por kur te dal nga forumi, shkeputem dhe vet dhe jetoj Jeten Reale...

...ja ky eshte mendimi i im ne pika te shkurterta, dhe me ne fund deshta qe te them qe forumi me ndihmon qe mos ta harroj gjuhen Amtare, pra vetem ketu i gjej Bashkedhetaret...Çdo te mire per te gjith.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 30-08-2006 më 14:15
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar Maska e Peja-Boy
    Anëtarësuar
    24-07-2006
    Vendndodhja
    Wiena-Austria
    Postime
    34
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja

...se pari Pershendetje per ty...me duket nji pyetje mjaft interesante pra do ta jap mendimin tim ne lidhje me ket e para siq po shifet...

...Vet rendesi Forumit i kushtoj vetem ne at koh qe jam ne forum, i kushtoj rendesi te madhe Shoqeris, per ket arsye dhe hyra ne forum qe sado pak te jem ne kontakt me Rinin Shqiptare, sepse ketu ku jam nuk njof asnje Shqiptar...kam mjaft pak koh te lir se sepse jam e punsuar, por kur te kem sado pak koh, edhe mbasi e lodhur me gezim jam e shoqeruar me Shoqerin e juaj...por kur te dal nga forumi, shkeputem dhe vet dhe jetoj Jeten Reale...

...ja ky eshte mendimi i im ne pika te shkurterta, dhe me ne fund deshta qe te them qe forumi me ndihmon qe mos ta harroj gjuhen Amtare, pra vetem ketu i gjej Bashkedhetaret...Çdo te mire per te gjith.
    Te pershendes edhe me vjen mire se ke gjetur nje Shoqeri te pershtatshme te kalosh kohen...dho te ndjesh knaqesin ne nje forum shqipetar !!
    Kalofsh mire !

Tema të Ngjashme

1. Cili është Misioni i Forumit Shqiptar?
    Nga Albo në forumin Pyetje - përgjigje
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-07-2006, 11:57
  2. Tërmkolli rizgjidhet kryetare e Forumit të gruas së LDK-së me aklamacion
    Nga ARIANI_TB në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-06-2006, 10:58
  3. Deshiroj Te Njihem Me Nje Vajze Te Forumit
    Nga King_Arthur në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 04:39
  4. per protestantet apo ungjilloret e forumit
    Nga Seminarist në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 30-05-2005, 11:29
  5. Serish per Protestantet edhe ungjilloret e forumit.....
    Nga Seminarist në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 27-02-2003, 07:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •