Heyyyyyyy Durresiiiii......c'kemi lal...dhe mireserdhe ne forum.....puthe dhe princin nga mua se eshte si shpirt....mwaazzz.....(ufffffff......u futa dhe une ne kete forum me ne fund)....ciao......![]()
Heyyyyyyy Durresiiiii......c'kemi lal...dhe mireserdhe ne forum.....puthe dhe princin nga mua se eshte si shpirt....mwaazzz.....(ufffffff......u futa dhe une ne kete forum me ne fund)....ciao......![]()
Holla Back!!!
Hej, ja po jua shuaj kureshtjen.
Ju pershendes Elna.
Harrova t'ju them se në foton e mësipërme ende s'i kisha prere e ngjyros ne te rozte floket.
Mos kujtoni se po ju shaj, por kështu haja unë kur isha akoma i vogël , se tani jam rritur ca.
Ju falenderoj të gjithë pjesëtarët e forumit që më kanë përshëndetur apo dërguar puthje në forum, si dhe unë ju dërgoj shumë puthje e përqafime nga interneti ( do thotë mami : o bo bo ekrani kompjuterit , plot shenja......)
Ja dhe nje foto tjeter po nga une se mami me ka thene qe shume veta me keni pershendetur prandaj dhe une do ve shume foto. Ju puth te gjifevë.
A nuk ju duket dhe juve i mrekullueshem princi im.
Thashë ta publikoja dhe një herë bardhë e zi atë foton e llupësit , se mamit i pëlqen shumë ajo.
O zotttttttttt.......si eshte kyyyyyyy............mwaaaaazzzzzzzz.......edhe nje cik dhe do ti shkojne te gjithe nga mbrapaaaa.......ciao rrusho....good luck elna....ne c'do gje qe do te besh......
Holla Back!!!
ELNA ME KENAQE ME ATO FOTOT. ME RREGULLOVE MENGJESIN QE E KISHA FILLUAR CA TERS. TE TE RROJE PRINCI SA MALET !
UNE JAM NGA FIERI POR VIJA SHPESH NE DURRES TEK XHAJAT.
TE UROJ FAT DHE MBARESI PA FUND !
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
mireseerdhe elna eshte me te vertet kenaqesi te kemi ty ne mesin ton ene princin e kishe me te vertet shum te lezetcem ene te bukur t'u realizofshin te gjitha deshirat ene ma puc icik plincin e logel![]()
Krijoni Kontakt