Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 106
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Orientalist
    Hey o injoranto nga Gostivari i Maqedonise!!!
    Se pari une nuk te kam kthyer pergjigje ty more cun, por atij Kinikut!
    Se dyti, sa per mua dije se une jam nje musliman praktikant, dhe merrem me studime islame.
    Ore vlla po c'pate ti aman ?!! une kurre nuk te jam drejtuar ty , te te ofendoj ose te diskutoj dicka me ty . Nuk jam qorr e shikoj qe je musliman . Si duket dicka ke gabuar .
    Une postimin tim ai bera Kinikut e jo ty !! Ty nuk te kam shkruajtur or vlla , kjo eshte shkresa e pare qe ta drejtoj ty .
    Andaj nuk kuptoj arsyen qe me quan "psikopat" . Po sidoqoft , pasi je vlla musliman dhe merresh me studime islamike , te falemenderoj per etiketimin e bere .

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para
    Po ka te drejte ky "Gostivarsi", se Serbine e bombarduan arabet e jo te krishteret.
    Ky per USA dhe NATO kurr nuk ka degjuar, edhe pse jeton ne USA. Ky cdo here flet te verteta dhe din per historine, religjionin....dhe te gjithe tjeret jane idiote. Keto fjalet e tij i flisnin edhe serbet, donin ta paraqisnin luften si lufte fetare. Por kur nuk kupton me shume duhet ti falet. Sic duket nuk e ka kuptuar se as ku eshte duke jetuar!
    Nese edhe ti duhet te me tregojsh mua per histori , une hudhem nga Ura e Verezanos . Ajo ndihma e Natos ne Kosov te erdhi per shkak shum interesave ore zotri . Po thuaj shyqyr qe kishim interesa te perbashketa me Ameriken dhe Naton e shpetuam koken . Folim haptas , ku eshte Nato dhe Amerika sa i perket Izraelit . shikon lajmet ti ?!!! Cdo dite vrasin nga nje , dy , tre ose ma shum palestinez ?!! Pse nuk bombardojne Izraelin ?!! Ta tregoj une pse , per shkak te intereave te perbashketa okey . Pse nuk i bombarodojne focrat qeveritare te Sudanit ?!! Ke pare ti se cfar ndodh ne Danfur ?!! Tragjedi humanitare ?!! Pse ketu nuk bombardojne . Pse nuk bombardojne ne Ceceni ?!! Nuk bombardojne sepse ashtu i shpallin lufte Rusise , dhe kjo nuk i duhet as Natos as Amerikes. Pse nuk shkojne te bombardojne ne Shri Lanka , atje ka lufte qyterate me vite ?!! A nuk eshte mire qe ta nderpresin luften a ?!!
    Interesat vlla . Armiku i armikut tim ,eshte miku im . Dhe Serbet jane miq te Rusise dmth armiq te Natos dhe Amerikes .
    Andaj mos me meso histori , se ta them sa kam lexuar une as vete nuk peshon .

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    dhe sa per Islamin, dije se eshte ai qe i tha drite Shqiperise dhe gjithe Europes, dhe prandaj studjo me mire rreth perendimoreve te cilet po behen muslimane cdo dite dhe cdo minute rritja e tyre eshte shume e madhe.!!!
    islami i paska dhene drite europes??????????
    ti paske ikur per lesh plako.....

Ik ne cdo qytet europian dhe thuaju njerezve se je islamik....do te shmangen te gjithe nga ty sikur je me malarie....

mbahe fene per veten tende dhe mos fol brockulla se do te qeshin te gjithe....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-06-2005
    Postime
    360
    Hey stupid man, sa per historine mendoj se e njoh me mire sesa ty, dhe sa per Islamin, dije se eshte ai qe i tha drite Shqiperise dhe gjithe Europes, dhe prandaj studjo me mire rreth perendimoreve te cilet po behen muslimane cdo dite dhe cdo minute rritja e tyre eshte shume e madhe.
    Dhe dije se Islami nuk ka zbritur vetem per nje vend ose popull te caktuar, por ka zbritur per te gjithe njerezit dhe per te gjithe popujt ne bote si nje fe universale dhe meshire per boterat.
    Selam!
    Paqja qofte mbi ju!!!
    po ti fliske dhe anglisht po prap se prap kok derr je Me fal desha te them kok lope hajt tung

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Gostivari_usa!
    Ti ne dash hedhu, jo nga ura por edhe nga ndertesa me e larte e NY, ne mungese te kullave binjake gjen ndonje tjeter se ka shume ne NY.

Po per Izraelin c'pate? Ketu nuk ishte fjla as per hebrejt e as per kurdet.
    Ishte fjala per Kosoven dhe popullin shqiptar. USA e shpetoi Kosoven nga boshatisja totale, e pastaj i kishte ardhur radha edhe Gostivarit se ate plan e kan pasur sllavet . Keto plane i kishin bere me turqit tash sa dekada dhe donin qe popullata shqiptare te shperngulej ne Turqi. Keta mundohen qe shqiptaret e fese muslimane ti pershkruajne si turq ardhacak, dhe ti me shoket e tu nuk beni tjeter vecse iu ndimoni ne kete plan, kurse shtete muslimane nuk p...dhnin per ate pune.
    Edhe sot jane miqe me sllavet, me Rusine bashkepunojne ngushte.
    Kurse ty te ka verbuar feja dhe nuk sheh asgje. Nuk kupton se as ne cilin shtet jeton.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Nė zemėr tė Tiranės (pėr disa kohė)
    Postime
    256

Eselamu Alejkum!!!

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa
    Ore vlla po c'pate ti aman ?!! une kurre nuk te jam drejtuar ty , te te ofendoj ose te diskutoj dicka me ty . Nuk jam qorr e shikoj qe je musliman . Si duket dicka ke gabuar .
    Une postimin tim ai bera Kinikut e jo ty !! Ty nuk te kam shkruajtur or vlla , kjo eshte shkresa e pare qe ta drejtoj ty .
    Andaj nuk kuptoj arsyen qe me quan "psikopat" . Po sidoqoft , pasi je vlla musliman dhe merresh me studime islamike , te falemenderoj per etiketimin e bere .
    Me fal vella, te lutem, e paskam kuptuar gabim, dhe kam menduar se ma ke derguar mua. Te kerkoj edhe njehere Hallallin, duke shpresuar qe Allahu te me fale qe mbase te bera padrejtesi. Allahu te ndihmofte!!! Amin!!!
    Vellai yt ne Islam, nga Tirana!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256

O psikopat!!!

Citim Postuar mė parė nga detiad
    po ti fliske dhe anglisht po prap se prap kok derr je Me fal desha te them kok lope hajt tung
    Ti nuk e paske haberin fare nga jeta, o toc kuklle!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Postime
    256

Smile Hahaha

Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    islami i paska dhene drite europes??????????
    ti paske ikur per lesh plako.....

Ik ne cdo qytet europian dhe thuaju njerezve se je islamik....do te shmangen te gjithe nga ty sikur je me malarie....

mbahe fene per veten tende dhe mos fol brockulla se do te qeshin te gjithe....
    Hey zoteri!!!
    Te jap vetem nje argument, po te shkosh ose po te pyesesh dike qe eshte nga Sorbona ne France, dhe po ta pyesesh ne lidhje me universitetin e Sorbones per jne tabele qe eshte vendosur perballe ne hyrjen e brendshme te saj, do te te thote qe ne ate tabele jane te shkruara rreth 90% emrat e dijetareve arabe muslimane qe i kane dhene dituri dhe lulezim Europes.
    Mos harrojme edhe civilizimin e madh ne Andaluzi (Spanjen e sotme) dhe ne Sicili (ne Itali), ku ekzostojne ende nje mori e madhe e objekteve arabo-islame!
    Studjo me shume mbi civilizimin arabo-islam ne kohen e Mesjetes se erret europiane, dhe do ta kuptosh driten, lulezimin dhe civilizimin qe i eshte dhene Europes nga muslimanet.

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Me fal vella, te lutem, e paskam kuptuar gabim, dhe kam menduar se ma ke derguar mua. Te kerkoj edhe njehere Hallallin, duke shpresuar qe Allahu te me fale qe mbase te bera padrejtesi. Allahu te ndihmofte!!! Amin!!!
    Vellai yt ne Islam, nga Tirana!!!
    Okey , mos u merzit , njerez jemi , bejme gabime, dhe sinqerisht e ke te falur edhe nga une por besoj se ehe nga perendija. Po fundja se ke fajin ti nga krejta ato qe leon njeri ketu , nuk eshte cudi qe humbim mendjen.
    Falemnderit per bekimet qe me ke be po ashtu te pershendesh edhe une duke te uruar te gjitha te mirat dhe begatit e Perendise . Allahu te prifte rruges se drejte !!! Amin!!!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para
    Gostivari_usa!
    Ti ne dash hedhu, jo nga ura por edhe nga ndertesa me e larte e NY, ne mungese te kullave binjake gjen ndonje tjeter se ka shume ne NY.

Po per Izraelin c'pate? Ketu nuk ishte fjla as per hebrejt e as per kurdet.
    Ishte fjala per Kosoven dhe popullin shqiptar. USA e shpetoi Kosoven nga boshatisja totale, e pastaj i kishte ardhur radha edhe Gostivarit se ate plan e kan pasur sllavet . Keto plane i kishin bere me turqit tash sa dekada dhe donin qe popullata shqiptare te shperngulej ne Turqi. Keta mundohen qe shqiptaret e fese muslimane ti pershkruajne si turq ardhacak, dhe ti me shoket e tu nuk beni tjeter vecse iu ndimoni ne kete plan, kurse shtete muslimane nuk p...dhnin per ate pune.
    Edhe sot jane miqe me sllavet, me Rusine bashkepunojne ngushte.
    Kurse ty te ka verbuar feja dhe nuk sheh asgje. Nuk kupton se as ne cilin shtet jeton.

Ore zotri skam une asgje kunder Izraelit okey . Izraeli eshte shtet qe mundon te mbroj ekzistencen e tij . Une ta kisha fjalen per ndihmat pse na vijne neve dhe pse nuk u shkojne tjereve qe kane nevoje per to !!!! Qe ta kuptojsh kete ceshtje , krejt cfar duhet te bejsh , lidhi ngjarjet me interesa . Do te verejsh , se ku kane pasur interesa atje kane ndrehyre te ndimojne dhe , atje ku nuk kane interesa , nuk ju intereson shum , raste te tilla ke ne Afrike sa te duash !!! Si ma i fresket eshte rasti i Sudanit ?!! Pse nuk ndimojne njeren pale ne kete konflikt qe te ndalin luften ?!!
    Pershkak te interesave te ndryshme okey .

P.S. " Pasi je shum i ditur te perkujtoj se per momentin ndertesa me e larte ne New York eshte Empire State Building - qe ne Maqedoni nga vij une edhe femijet 12 vjecar e dine kete "

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Identiteti Shqiptar
    Nga ILovePejaa nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-04-2011, 15:47
  3. Identiteti shpirtėroro-fetarė
    Nga iliria e para nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:56
  4. Identiteti Kosovar dhe Bashkimi i Kosovės me Shqipėrinė
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-07-2004, 11:43
  5. Ceshtja shqiptare ne Kosove!
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-08-2002, 03:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •