Me fal zoteri, mos je gje Sajmiri nga Shkodra...?
Me fal zoteri, mos je gje Sajmiri nga Shkodra...?
Per fat te keq nuk e ruajta artikullin origjinal. por kryesisht dje lexova ne nje faq interneti per nje nga gazetat ditore nga Shqiperia se nje perfaqsues i BE u paska terhek verejtjen shtetit shqiptar se anatersia ne Konferencen Islamike mund te paraqese problem per anaetarsimin e Shqiperise ne BE. Kjo argumentohej me faktin se parimet e BE nuk perputhen me ato te vendeve islamike, dhe i thuhej Shqiperise qe te kete kujdes se cka nenshkruan.................Ne qofte se gjej artikullin do e sjedhi ne Forum...........
O kosovar (o vella shqiptar)
Sa per ato vite qe une kam qene atje (dhe qe per mua ka qene nje fatkeqesi e madhe), kam qene student, dhe e njoh mire si kosoven, si "shqiptaret" e Kosoves.
E di shume mire qe injoranca dhe degjenerimi kane arritur kulmin, saqe edhe motrat tuaja i lejoni te dalin ne ate menyre te cilen e permende me heret.
Sa per mua qe mendon qe jam nga Orienti, ke te drejte.
Se pari duhet ta dish se nga ana gjeografike Shqiptaret bien ne Juglindje te Europes kurve.
Se dyti dije se eshte ai Orient i cili i ka dhene kulturen dhe edukaten perendimit, dhe perendimi i ka shume borxhe Islamit ne Orient.
Ciao!
Allahu te ruajte mendjen!!!
Postuar mė parė nga kiniku
Po ku e di ti se cfar dmth identiteti Islam. Dije qe ai identiteti Islam i dha Kosoves ADEM JASHARIN o idiot . Se te kishte qene Adem Jashari kristian kur nuk do te kishte luftuar kunder serbise.Postuar mė parė nga kiniku
Dhe me vjen ketu e me shem mjugulla . Nuk paskan shkuar kosovaret ne xhamija . Ke te drejte qe nuk shkojne ne xhamija . E di pse, sepse ti nuk shkon vete ne xhami qe ti shikojsh se sa shum mbushen xhamite me njerez. Mendon " une nuk shkoj ne xhami edhe tjeter nuk shkojn" !!!
Nese ti nuk e ke kry shkollen fillore psh , nuk dmth se krejt kosovaret nuk e kane kry shkollen fillore.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 01-01-2007 mė 20:05
Ti o nuk merr vesh nga historia ose nuk je shqiptare po te ishte per islamin ti nuk do te flisje shqip more kok derr.Postuar mė parė nga Orientalist
Gostivari_usa
Sipas ketyre qe thua ti, del qe lufta kunder serbeve ishte e natyres fetare dhe se kosovaret u ngriten te mbronin fene e tyre.Po ku e di ti se cfar dmth identiteti Islam. Dije qe ai identiteti Islam i dha Kosoves ADEM JASHARIN o idiot . Se te kishte qene Adem Jashari kristian kur nuk do te kishte luftuar kunder serbise.
Me duket se ti qenke idioti ne kete mes , Ose e gjitha kjo mund te jete e vertet?! Me thuaj tani cilat nga keto de dyja qendron?
Po ka te drejte ky "Gostivarsi", se Serbine e bombarduan arabet e jo te krishteret.
Ky per USA dhe NATO kurr nuk ka degjuar, edhe pse jeton ne USA. Ky cdo here flet te verteta dhe din per historine, religjionin....dhe te gjithe tjeret jane idiote. Keto fjalet e tij i flisnin edhe serbet, donin ta paraqisnin luften si lufte fetare. Por kur nuk kupton me shume duhet ti falet. Sic duket nuk e ka kuptuar se as ku eshte duke jetuar!
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Postuar mė parė nga Gostivari_usa
Hey o injoranto nga Gostivari i Maqedonise!!!
Se pari une nuk te kam kthyer pergjigje ty more cun, por atij Kinikut!
Se dyti, sa per mua dije se une jam nje musliman praktikant, dhe merrem me studime islame.
Hey stupid man, sa per historine mendoj se e njoh me mire sesa ty, dhe sa per Islamin, dije se eshte ai qe i tha drite Shqiperise dhe gjithe Europes, dhe prandaj studjo me mire rreth perendimoreve te cilet po behen muslimane cdo dite dhe cdo minute rritja e tyre eshte shume e madhe.Postuar mė parė nga detiad
Dhe dije se Islami nuk ka zbritur vetem per nje vend ose popull te caktuar, por ka zbritur per te gjithe njerezit dhe per te gjithe popujt ne bote si nje fe universale dhe meshire per boterat.
Selam!
Paqja qofte mbi ju!!!
Pershendetje!Postuar mė parė nga Traboini
Hyrja e Shqiperise ne Konferencen Islamike eshte nje hap perpara per ne shqiptaret te cilet i perkasim besimit islam.
A mendon ti, se sipas parimeve te KE, nese ne shqiptaret do te kthehemi ne te krishtere dhe cifute, do te jemi "shqiptare" me te mire, vetem pse e do Europa.
Aspak!!!
Do te marrim disa gjera materiale te kesaj bote, dhe do te humbim identitetin tone shqiptar, dhe vecanerisht Islamin, si fene tone dhe te me shume se 1 miliard e gjysem njerezve ne te gjithe boten.
Krijoni Kontakt