Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 106
    viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar mė parė nga Orientalist
    O zoteri i nderuar, une nuk jam anti-shqiptar me Islamin tim, perkundrazi duhet te dini shume mire se jane muslimanet ata te cilet i kane dhene te drejta besimtareve te feve te tjera... dhe ju lutem mos e ngaterroni identitetin fetar me identitetin kombetar, dhe une nuk kam thene asgje kunder identitetin shqiptar te shqiptareve, sepse jam vete puro shqiptar...
    Ciao!

Hej, cfare llogjike eshte kjo?
    Orjentalist qenke vertet
    sereno

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kam frike se do behesh blasfemik po te vazhdosh me teper Orientalist (meqe ra fjala nuk mund te gjeje nje nick me pak oportunist?) LoL Pa qejfmbetje

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder
    Hidhi nje sy c'thote Harun Yahya per masonet atehre.
    Per ate liber mbi masonet Harun Yahja ka ngrene 1 vite burge.
    Sa per temen nuk me intereson se kush e solli fene islame ne Shqiperi,jam Shqiptare dhe me besim musliman,edhe nese do kisha besim tjeter prap Shqiptare do mbesja,perse feja duhet te kete lidhje me nacionalitetin?pike.

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    Per ate liber mbi masonet Harun Yahja ka ngrene 1 vite burge.
    Sa per temen nuk me intereson se kush e solli fene islame ne Shqiperi,jam Shqiptare dhe me besim musliman,edhe nese do kisha besim tjeter prap Shqiptare do mbesja,perse feja duhet te kete lidhje me nacionalitetin?pike.
    Pyetje qe duhet t'ia besh gjithe bashkebesimtareve te ty fyla qe shperthejne veten ne Irak, Rrypin e Gazes, e Pakistan/Afghanistan. Gjithe keto gjera behen ne emer te 'nacionit' mysliman, ose sic e quani ju Ymeti. Po me behet qefi qe mendon qe feja s'ka lidhje me nacionalitetin.
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    O lymi (mos ofendo kur diskuton me mua).Nese shperthen ketu tek ne nje lufte e tille si atje ti kujt do ti perkisje nacionalizmit apo fese?Nese do ishe fetar.Dikush qe do te gjykonte ty si do te quante ty nacionalist apo fetar?
    Nese nje musliman do te luftonte nen emrin e "nacionit" musliman apo dikush thjesht si shqiptar,ku qendron e keqja?E njejta gje dhe tek keto vende thjeshte eshte nje gjykim se jane vende islame.

1 - une si muslimane luftoj per te mbrojte fene time dhe familjen time ku eshte e keqja?

2 - Ti qe sbeson a do te luftoje per te mbrojte familjen tende!?Mendo

Edhe pse ska lidhje me temen po te respektoj meqe me je drejtuar,po te pakten o permbahu temes ose hap nje teme tjeter per cfare te shqeteson se jemi lodhur tu ju pergjigj ne nje teme per ceshtjet qe ju ngreni kur sdini cte thoni me.

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    [QUOTE=La_Lune]O lymi (mos ofendo kur diskuton me mua).Nese shperthen ketu tek ne nje lufte e tille si atje ti kujt do ti perkisje nacionalizmit apo fese?Nese do ishe fetar.Dikush qe do te gjykonte ty si do te quante ty nacionalist apo fetar?
    Nese nje musliman do te luftonte nen emrin e "nacionit" musliman apo dikush thjesht si shqiptar,ku qendron e keqja?E njejta gje dhe tek keto vende thjeshte eshte nje gjykim se jane vende islame.

1 - une si muslimane luftoj per te mbrojte fene time dhe familjen time ku eshte e keqja?
    Pse merr shembuj me lufte?
    Pse nuk thua qe une si mysliman si te argetohesha me familjen dhe fene time...psh ne plazh apo ne pyll a diku gjetke? Vetem per lufte ju shkon mendja..
    2 - Ti qe sbeson a do te luftoje per te mbrojte familjen tende!?Mendo
    C'lidhje ka familja me fene? Ateistet nuk kane familje?

Megjithate ne rast lufte kombi eshte mbi gjithshka edhe mbi familjen edhe mbi fene.
    DP
    sereno

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Kush tu drejtuar ty ore?Shko be plazh te lutem.

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Nese shperthen ketu tek ne nje lufte e tille si atje ti kujt do ti perkisje nacionalizmit apo fese?
    Hmmmm..si thua do i pergjigjej kesaj pyetje nje shqiptar i shek te 15-te gjate agresionit Islamik?
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

Anėtarėsuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar mė parė nga Qafir Arnaut
    Hmmmm..si thua do i pergjigjej kesaj pyetje nje shqiptar i shek te 15-te gjate agresionit Islamik?
    Qellimi kryesor mbetet ruajtja e nderit,familja jone,nendeget e tjera qellime individuale.
    Kjo per te te lene te kuptosh qellimin e cdokujt ne nje situate te atille.Po diskutoj per shek e 21,qe te mos ngaterohemi bashke.

viva voce
    Anėtarėsuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Kush tu drejtuar ty ore?Shko be plazh te lutem.
    Plazh? Po ku ka plazh ketu ne Zvicer ore? Ngjitu neper male thuaj
    sereno

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Identiteti Shqiptar
    Nga ILovePejaa nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-04-2011, 15:47
  3. Identiteti shpirtėroro-fetarė
    Nga iliria e para nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:56
  4. Identiteti Kosovar dhe Bashkimi i Kosovės me Shqipėrinė
    Nga dodoni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 29-07-2004, 11:43
  5. Ceshtja shqiptare ne Kosove!
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-08-2002, 03:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •