Per cfar lloj cipe e ke fjalen ate te stomakut apo te nen lekures ...!!
Per cfar lloj cipe e ke fjalen ate te stomakut apo te nen lekures ...!!
larguar forever
Postuar më parë nga dardajan
Ate te nenlekures qe eshte si shtrese dhjami i holle .
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Kush do kukurece , se kukurecet me ti mir se BABA si ban njeri se nuk ja di stilin e kukureceve te lepish gishtin e dores edhe ske te ngopur akoma
Dardajan sa lek mi jep 4 kembe vici per Grosh![]()
A duht të bluhen të brendshmet në makinë?Postuar më parë nga Dardajan
Me zorren e trashe u beka ky sallami? Je i sigurte qe ke ngrene ti? Se me habite dhe me cudite...
HejMe zorren e trashe u beka ky sallami? Je i sigurte qe ke ngrene ti? Se me habite dhe me cudite...
ke ngrënë ndonjiherë suxhuk ti?
A e din ajo lëvorja e hollë që duhet qëruar, eh pikërisht ajo është zorra e trashë e lopës e nëpër këtë lëvore të hollë kanë kaluar me tona bajga derisa lopa ka qenë gjallë.
per cfare flitet ketu?...cjeni duke ngrene o u ngrente e mira...lol
Ndryshuar për herë të fundit nga jessi89 : 25-01-2007 më 19:38
Wild and crazy can't be lazy
Kam pershtypjen se eshte zorra e holle jo e trasha. Mund te duket ty e trashe ne suxhuk po edhe zorra e holle eshte elastike. Nuk besoj se ka zona ne Shqiperi qe te hane zorren e trashe te lopes ose te ndonje kafshe tjeter.Postuar më parë nga pllugu
Unë nuk thashë se në Shqipëri e hanë zorrën e trashë.Kam pershtypjen se eshte zorra e holle jo e trasha. Mund te duket ty e trashe ne suxhuk po edhe zorra e holle eshte elastike. Nuk besoj se ka zona ne Shqiperi qe te hane zorren e trashe te lopes ose te ndonje kafshe tjeter.
Por edhe sot e kësaj dite zorra e trashë përdoret për punimin e suxhukut.
Pra zorra e trashë lahet dhe zihet dhe vlohet për t'u dezinfektuar plotësisht dhe tek pastaj kthehet në anën e kundërt dhe mbushet me mishra vjam e tjera gjëra të nevojshme për prodhimin e suxhukut.
Më pastaj ajo eliminohet para se të hahet suxhuku.
Nuk e dija. Ti duhet ta dish me mire se dukesh me i bindur. Flm per informacionin.
Krijoni Kontakt