un jam nga ata tipa qe qaj me te parenPostuar më parë nga SaS
nese pastaj do me bente ai person qe qava,te pushoja,une ose nuk do i flisja per 2 minuta ose do i jepja nje dacke te vogel(jo qe te dhimbte shume)![]()
un jam nga ata tipa qe qaj me te parenPostuar më parë nga SaS
nese pastaj do me bente ai person qe qava,te pushoja,une ose nuk do i flisja per 2 minuta ose do i jepja nje dacke te vogel(jo qe te dhimbte shume)![]()
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
aty ne london do vije ta bej burguPostuar më parë nga bebushja
so bvish te me shohesh ndonjehere????
Nuk jam nga ata tipa qe bejne vajzat per te qare......Postuar më parë nga alnosa
Me te lehte do ta kisha tu qeroja nje qepe para
syvene kete menyre,do te qanin pa u lenduar.
Ore ... Mbushet pusi me lote ?! JO Lol
Si dhe gjaku ashtu eshte dhe loti . Loti me lot lahet nese e ke bere veten te qash per ate person . Te kerkosh te falur , eshte gjeja me elementare . Nese ta fal pastaj ai person , aty mbarojne dhe lotet ( Se ka dhe lot krokodili )![]()
Por gjithmone nga brenda e kemi peng nje pllocke loti por nuk e nxjerrim dote jasht ( E lehte ta kujtosh , E veshtire ta harrosh ... )![]()
Te qaj a mos qaj ,sja vlen me qa per asnje ,shkurt ene qart, shyqyr qe sjena sentimenaliste ,tashi kur duhet me lujt film ndoshta, po me verte asnjeher ne bot ........
Edhe gomari qan o ti ........Postuar më parë nga WALCHIRIA
Ti ja paske kaluar kafshes , nuk ke ndjenja fare :P
sa bukur qe i thua tiPostuar më parë nga CeLi
poet e kaluar poetit je ber mo celi
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Nodh te qash e te qeshesh por mos qaj kur duhet tqesheshPO![]()
Postuar më parë nga theodora*
Yshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ku shkon ti moj te cafte ujku te cafteeeeeeeeeeeeee .
Ajde tip qe qenke ti ajde . Po pse i ben njerezit te keqkuptohen moj pse ?! Mire une e di qe je femer , se te njoh realisht , po do te keqkuptoj ndonjeri![]()
Rossoneri !
Normal qe ai qe te ben te qash ti ndal lotet.......
Krijoni Kontakt