Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 119 prej 119
    ...Kumi_Girl... Maska e ZaVraKja
    Anëtarësuar
    10-01-2008
    Vendndodhja
    CH
    Postime
    116
    i kisha then mos qaj se do ta humbish bukurin...
    KUMANOVARE

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ca doje me then ti me kte, se e paske te dashurin bukurosh?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    cfare do benit nese nje person qe keni bere te qaj eshte i vetmi qe mund tiu bej te mundur te pushoni se qari ???
    Pak si vone per te kerkuar bamiresi...keshtu e mendoj une.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-10-2007
    Postime
    107
    mundimi ka rendesi....jo rezultati ...asnjeher s;eshte vone....

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    cfare do benit nese nje person qe keni bere te qaj eshte i vetmi qe mund tiu bej te mundur te pushoni se qari ???
    Per mendimin tim kjo pyetje nuk ka kuptim...ta analizojme pak....i bie qe un kam bere te qaje nje person....dhe na del se ky person esht i vetmi qe mund te me pushoje se qari...ka kuptim kjo????un bej dike te qaje dhe ai esht i vetmi qe mund te me pushoje se qari.....mos doje te thoje se nje person qe me ka bere te qaj esht i vetmi gjthashtu qe mund te me beje te pushoj se qari...shpjegohu te lutem

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Pershendetje!

Ai person që të bën të qash ti ndal edhe lotët....!

E vertet e pa kontestueshme ,personi qe te bene te qash edhe ti ndal lotet!
    por ketu hyne logjika e shendosh,motivi ,deshira dhe arsyeja e personit do apo sdo qe ti ndal lotet e personit qe eshte me lot....shume pak njerz e ndjejn lotin e tjetrit tij/saj , ata/ato e ndjejn vetem lotin e tyre ....pak i japin rendesi lotit te personit qe e kane lene ne lot .Mosbesimi i loteve te tjetrit,eshte dyshimi i loteve tuj!
    Dhuro shumë...e prit pak!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga keneta e vogel Lexo Postimin
    Per mendimin tim kjo pyetje nuk ka kuptim...ta analizojme pak....i bie qe un kam bere te qaje nje person....dhe na del se ky person esht i vetmi qe mund te me pushoje se qari...ka kuptim kjo????un bej dike te qaje dhe ai esht i vetmi qe mund te me pushoje se qari.....mos doje te thoje se nje person qe me ka bere te qaj esht i vetmi gjthashtu qe mund te me beje te pushoj se qari...shpjegohu te lutem
    i/e nderuar anetar/e po ta shikosh pak më me gjakftohtesi eshte shume e kuptueshme ajo fjali qe kam shkruajtur !!! i bie qe ti ke bere nje person te qaj dhe ai/ajo largohet prej teje !!! befas ti kupton qe te mungon dhe ti qan per ate dhe e kupton qe eshte po ky person qe ti ke bere te qash qe mund ti ndaloj lotet e tua dhe asnje tjeter !!! cfare do beje ti ne kete rast ??? kaq ishte per mendimin tim fare e thjeshte eshte pyetja zgjidhja pak me e komplikuar !!! qofsh me shendet !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    i/e nderuar anetar/e po ta shikosh pak më me gjakftohtesi eshte shume e kuptueshme ajo fjali qe kam shkruajtur !!! i bie qe ti ke bere nje person te qaj dhe ai/ajo largohet prej teje !!! befas ti kupton qe te mungon dhe ti qan per ate dhe e kupton qe eshte po ky person qe ti ke bere te qash qe mund ti ndaloj lotet e tua dhe asnje tjeter !!! cfare do beje ti ne kete rast ??? kaq ishte per mendimin tim fare e thjeshte eshte pyetja zgjidhja pak me e komplikuar !!! qofsh me shendet !!!
    Me vjen keq qe te kundershtoj perseri por mund te them se vetem tani arrite ta shpjegosh tamam ate qe kishe ne mendje....te falenderoj qe me shpjegove dhe shpresoj mos e kesh marre per ters kete moskuptimin tim....ne kete situate mendoj se do shkoj ta kerkoj kete person me shume deshire dhe dashuri....sepse te humbesh njeriun qe do vetem per nje gabim esht gjeja me e keqe...fundja do jete dikush qe do e lere egon personale per hir te dashurise.....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    Do ti thoja qaj se te ben mire te qash !!!!

Qesh ngaqe SQaj Dote

Me ka then mu i dashuri qaj se po dukesh ma e bukur, i besova ja futa njo te mir ftyres i thash dua te jesh edhe ti i bukur si une

me tha idiote se kuptova fare....... ishte vertet idiot...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Tema të Ngjashme

1. Ëndërrat dhe interpretimi i tyre
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 13-09-2017, 03:53
  2. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  3. Sharoni person i padeshiruar ne France:
    Nga Kryeplaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 03-10-2004, 22:11
  4. Ungjijte Gnostike: Ungjilli i Tomasit *Anglisht*
    Nga Qafir Arnaut në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-08-2004, 03:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •