Close

Rezultati i Sondazhit: Cilat jane 2 skuadrat qe kualifikohen ?

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Internacionale

27 69.23%
  • Bayern Munchen

35 89.74%
  • Sporting Lisbona

8 20.51%
  • Spartak Moskva

2 5.13%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 135
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga kacaku basket
    Me fal qe te pyes me qe ti paske pare ndeshjen.

1-Kujt i takonte te bente lojen Bayern apo Interit?
    2-Kujt i duheshin 3 piket me doemos?
    3-Kush pati kontrrollin e topit me teper ne pjesen e pare?Inter apo Bayern?
    4-Ndoshta Ibra smeritonte kartonin e dyte te verdhe por cfare beri Interi me te ne fushe?
    5-Grosso nuk meritonte te kuqin?Nderhyrje e qellimshme me brryl dhe ti thua se meritonte?

Sa per kto qe lujne me rrogozhinen shif se mos luni dhe ju vitin tjeter me fushmretin e Elbasanit se kerminjte dalin mbas shiut thote populli plak.

Nje gje nuk kuptoj une te ju Interistet.Keni 32 lojtar te federuar dhe perhere ai qe mungon eshte problemi pse humbet.
    Mi krahaso cik 11 lojtaret se Interit me 11 te Bayern qe luajten sonte dhe nxirr mesime dhe ti si tifoz.
    Pergjigjen e pyetjeve te tua e kam dhene ne gjithe postimet e meparshme PARA dhe PAS ndeshjes ...

Une futbollin nuk e shof vetem me kush e ben golin apo sa perqind mban topin nje skuader apo tjetra...

Une Interin e ketij sezoni e kam pare ne gjithe ndeshjet .. kam pare problemet dhe fuqine qe ka kjo skuader ....

Te thuash qe me MUNGOJNE KOMPLET lojtaret qe prishin aksionet (incontristat) eshte 1 e VERTETE e jo justifikim .... VIERA e CAMBIASSO jane 2 titullaret ...DACOURT eshte tip rezerve , por edhe ky u DEMTUA para dneshjes me Chievon dhe ka loz te dielen me gjilpera...Edhe sot ka loz nga halli --------- keto gjera i kam thene PARA ndeshjes , ndaj nuk jane justifikime per humbjen ....

Kushdo qe e njeh ndopak futbollin ,e di shume mire qe MESFUSHA eshte VENDIMTARE ne nje ndeshje ...Mbulon vrimat e mbrojtjes e ndihmon sulmin ....
    Me dyshen CAMBIASSO - VIERA ne kemi loz ne superkupe (4-3 me Romen ) e me Fiorentinen (3 -2 )..qe atehere Cambiasso eshte demtuar dhe jemi shtyre me Viera -DACOURT ...Edhe Viera iku per lesh ...ngelem me Dacourt qe po loz 1 ndeshje cdo 3 dite dhe i demtuar...

Ndaj para dneshjes thashe qe do isha i kenaqur me barazim ,sepse ky Inter nuk mund te dominoje Bayernin ne keto momente...
    Ate taktike ndoqi edhe Mancini ... Nuk eshte e thene te fillosh ndeshjen oburra te gjithe perpara ...

Sot ne nje dneshje te merzitshme , Interin e tradhetoi jo-cinizmi i SULMUSVE.... Rastet flagrante i kishin ...IBRA perballe portierit dhe CRESPO perballe portierit ..ishin akoma 0-0 ... Kundershtari shfrytezoi rastin qe ju krijua , ndaj mori dhe fitoren ....

E kuqja e IBRAS nuk ndryshoi gje ???
    Nuk do shume mend qe largimi i tij eshte deciziv kur loz kunder Bayern ...IBRA mban topin e ngre skuadren ...
    Shto edhe demtimin e STANKOVIC , mesfushor tjeter ky , nderkohe qe FIGO ishte komplet jashte forme ...

GROSSO e tha dhe pas dneshjes ,qe hapi krahun ...nuk goditi me berryl ...Po ta shofesh ai gjermani mban surratin ,kur ne fakt u preku ne fyt ...nejse ...

E sa per rrogozhinen e cerrikun , mos shpreso kot ,se Interi VETEM ne serie A ke per ta pare gjithmone ..
    Pepinot jane tradicionalisht vend mafioz ...i vetmi vend ku akuzohet ai qe kerkon te kape hajdutin ...

forca moxhi ....

p.s
    lidhur me llogaritjet Inter duhet te fitoje nje here 3 ndeshjet rresht ,e pastaj te shofe cfare kane bere te tjeret .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 27-09-2006 mė 20:28
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    1-Te thuash qe me MUNGOJNE KOMPLET lojtaret qe prishin aksionet (incontristat) eshte 1 e VERTETE e jo justifikim .... VIERA e CAMBIASSO jane 2 titullaret ...DACOURT eshte tip rezerve , por edhe ky u DEMTUA para dneshjes me Chievon dhe ka loz te dielen me gjilpera...Edhe sot ka loz nga halli --------- keto gjera i kam thene PARA ndeshjes , ndaj nuk jane justifikime per humbjen ....

2-E kuqja e IBRAS nuk ndryshoi gje ???
    Nuk do shume mend qe largimi i tij eshte deciziv kur loz kunder Bayern ...IBRA mban topin e ngre skuadren ...
    Shto edhe demtimin e STANKOVIC , mesfushor tjeter ky , nderkohe qe FIGO ishte komplet jashte forme ...

3-GROSSO e tha dhe pas dneshjes ,qe hapi krahun ...nuk goditi me berryl ...Po ta shofesh ai gjermani mban surratin ,kur ne fakt u preku ne fyt ...nejse ...
    1-Atehere per cfare duhen 32 lojtare ne ekip?Per te marre leket dhe kaq?
    Sot Interi Luajti me keto lojtare.

* 12 Jślio César(titullar)
    * 2 Ivįn Córdoba(titullar)
    * 4 Javier Zanetti(titullar/kapiten)
    * 5 Dejan Stanković(titullar)
    * 7 Luķs Figo(titullar)
    * 8 Zlatan Ibrahimović(titullar)
    * 11 Fabio Grosso(titullar)
    * 13 Maicon(i sapo blere ka luajtur tere ndeshjet gati titullar)
    * 15 Olivier Dacourt(i demtuar sipas teje)
    * 18 Hernįn Crespo(titullar)
    * 23 Marco Materazzi(titullar)

Ne stol pati keto lojtar
    * 1 Francesco Toldo(portier ska rendesi)
    * 6 Maxwell (u mor si talent i konfirmuar)
    * 10 Adriano(titullar deri dje Il Imperatore)
    * 16 Nicolįs Burdisso(mesfushor i forte dhe rezeve e cambiasso)
    * 21 Santiago Solari(mund te luaje ne disa role)
    * 77 Marco Andreolli(ket e keni cun te ri)
    * 91 Mariano Gonzalez(blere per te bere rezerven dhe per te nderhyre ne keto raste)

Pra sic e shikon ti ke nje ekip qe ka 32 lojtar nga te cilet gati 22 jane titullare dhe lojtare te forte.Ske pse pret vetem nga Cambiasso dhe Viera.Ose ndryshe do te thote qe Merkato juaj deshtoi akoma pa filluar mir sezoni.

2-Rasti i Crespos dhe rritja e lojes se Interit u pa kur doli me te kuq Ibra.
    Mancini e pa mire se cpo bente Ibra ne fushe duke ngritur takat nje e dy perpjete duke u brrylosur me kundershtarin.Pse nuk futi Adrianon?
    Gabim i trajnerit qe ka frike te nxjerri lojtarin nga fusha do i thoja une kesaj.Pasi Ibra dihet qe po u be nervoz te prish lojen.Si lopa mir jep 12 kile qumesht dhe i fut shqelmin.

3-Grosso sdo thote qe e bani me qellim se i thojne nga 4 deri ne 8 jave skualifikim .Dhe jam i bindur qe dy jave i ka te vetat i skualifikuar.

Do thoni skishim Grosson pastaj?

Ekipi Kampion nuk varet nga nje lojtar apo dy.Ju po ju degjoj une si ekip kampion.Neser do na thoni ishte me grip Mancini prandaj humem se nuk mendonte dot per ndeshjen

Mgjth ta bera dhe planin me lart keni shance te kualfikoheni dhe duhet te kualifikoheni se keni ekip qe se ka njeri ne Europe.

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    p.s
    lidhur me llogaritjet Inter duhet te fitoje nje here 3 ndeshjet rresht ,e pastaj te shofe cfare kane bere te tjeret .....
    Se e paske vene duke shkruj une

Normale qe Interi po nuk Fitoje ska se si kualfikohet.Une llogarita qe Interi do fitoje keto 3 ndeshje dhe qe mos rrezikoje pastaj ne fund me pike te barabarta me Sportingun duhet te fitoje me 2 gola avantazh.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Ndeshjen nuk e pashe ,lexova gazeta lart e poshte dhe pashe rastet dhe golat tek Fox Sport Chanel.

Nuk me intereson se kush lozi me mire,sidomos kur behet fjale per ekip italian,ndonese eshte Interi qe ja ruaj simpatine nga koha e Rumeniges deri te treshja Math-Bre-Klins.
    Kur shoh degjenerata si Druvo-Materaci dhe corape-grisuri Grosso,vetem keqardhje nuk ndjej per hajduterine e min te fundit ne boteror.

Bayerni edhe kur loz me lojtare viktima apo me pensioniste se Khan dhe Scholl,ka nje fanelle te rende qe vihet ne kandar vec me nje Real Madrid,te tjeret klube te hapin rrugen..................

Shpresoj edhe Interi te kaloj grupin,thjesht ne te mire te futbollit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Interi po me habit ne cdo ndeshje. Ka lojtare me potencial te madh dhe nje vrime ne uje. Periudhe transicioni mbeti perhere...

Mancini duhet te jete patjeter i perkedheluri i presidences, se nuk arrij ta shpjegoj sesi drejton akoma ekipin (!)

I humba ca para nga Interi sot...e pata vene barazim ndeshjen!

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Sa per ndeshjen habitem me ''fitoren bindese'' qe komentokan keta trimat ...
    Inter_Forever "Fitore Bindese" e kisha fjalen per rezultat te paster dhe jo per ndeshjen. Sic e kam thene ne postimin tim, ndeshjen nuk e pashe fare pasi nuk kisha kohe.

Nese merzitesh per ate qe kam thene e terheq pas
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ndeshjet e ardhshme do te luhen me date 18 tetor.

Kodi PHP:
    20:45 Inter Milan Spartak Moskva 
    20
    :45 Sporting Lisbone Bayern Munchen 
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Ballist me gjith zemėr Maska e Ballistii
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga mancha
    Une kur po them se Inter nuk ka mbrojtje te fort dhe lojtar sulmues qe bejne magji ne fushe "I love Inter" mendon se po flas per inati.

Interi sot u pa se nuk ka kurrefar menagjimi se pari,nuk mund te justifikosh mungesen e Vieras dhe Cambiasos kur aty eshte nje J.Zanneti i cili ben sa keta dyt por doren zemer Bayerni ma i fort pe loz futbollin inati skem qa me ja pas hallall.Nuk ka justifikime tek arbitri apo tek mungesa e Vieras apo Cambiaso por nuk kan ma per ma shum kapacitet qa me bo deka ma e keqe,ishalla e marrin Kuperin apo Saplletin se me Mancinin sen lesh krejt ska me shum ide Mancini se kaq.

Ndersa lojtaret e Inter po mendojne se loja pewrfundon ne min e 80' sikurse me Chievon ku per 15 min marrin 3 gola bile per 2 min marrin 2 gola,po mendojne qe ndeshja perfundon ne min e 80' kadal se Bayern osht ekip ma e madhe edhe ka qef Bayerni me menu Interistat qe ndeshja perfundon ne min e 80'dijne ta shfrytezojne.

Kaloni mir hallall Bayern ka fituar paster.
    E vertet eshte qe nuk ka mbrojtje, por mendimi ime eshte se trajneri nuk eshte aq i mire, dhe problemi per per keto rezultate jo te mira mendoj qe eshte te trajneri,...
    Ballistė pergjithmon

Ballist me gjith zemėr Maska e Ballistii
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    38
    Urime Bayerit per fitoren, Iteri ka shume veshtir tash, mandej me kete trajner dhe presionin qe ka nuk mendoj te arij te fitoj ndeshje(dhaft zoti te fitoj),...

Ps.Dacurd i lenduar?Po ki ne 2-3 ndeshjet e fundit mer note me te mire ne mesfushen e Iterit?Edhe i lenduar edhe me i miri,...
    Ballistė pergjithmon

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    si mer e dhjeu fare ky interi dje?
    hajde inter hajde

i dhjefsha bajernin dhe fotbollistet e leshit

ik pirdhu inter
    vari leshte

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. FC Bayern München - Klubi Bavarezėve
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 02-07-2009, 13:53
  2. Derby i Milanos: Milan 1 - 0 Inter
    Nga Isomer937 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 04:39
  3. Klubi Bavarezėve #2 (Bayern München )
    Nga bayern nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 153
    Postimi i Fundit: 05-02-2005, 11:38
  4. Kampionėt nė BundesLiga: 1903-2004.
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2004, 07:15
  5. Adio Bayern
    Nga Del Monako nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-04-2004, 11:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •