Postuar mė parė nga kacaku basket
kacakooooo.... ma hoqe petllen ...![]()
Burdisso mesfushor ? Rezerve e Cambiassos ? Lere aman ....Eshte mbrojtes miku ...
Une jam shprehur qarte me duket . Mungonte LOJTARI QE PRISH AKSIONET ... Kete rol e bejne CAMBIASSO , VIERA dhe DACOURT ... Per te patur nje mesfushe me PERSONALITET e te forte , Interi ka lozur me treshen me lart , kurse dje mungonin 2 , e njeri ishte i demtuar ...
lojtaret e tjere qe ke permendur jane ne role te tjera ....Vertet ka lojtare t e tjere rezerve , por u demtuan njekohesisht PIKERISHT te te njejtit rol ...Kaq...po ta shpjegoj me qarte ---(eshte njesoj sikur te mos lozin tek milan , Pirlo e Sedorf ndersa Ambrosini te jete i demtuar....)
E theksoj , qe nuk justifikoj humbjen , POR per te mundur nje ekip si Bayer (ekip me personalitet ) duhet te kesh mesfushen titullare e agresive ..se ndryshe eshte e veshtire te IMPONOSH lojen ... Une e dija qe para ndeshjes (lexo postimet e mia ) ,qe do kishim shume veshtiresi ,sepse nuk IMPONON dot ritmin e lojes pa mesfushe ... I vetmiq e jepte pak ritem ishte Stankovic ,qe u demtua dhe doli...
Duke hequr menjane ato qe kam thene me lart lidhur me '' te kuqet '' etj , po shkruaj me poshte gjerat POZITIVE dhe NEGATIVE te Interit per ditet ne vazhdim :
POZITIVE .
DACOURT - pozitiv - i vetmi qe edhe pse ne gjendje jo te mire fizike loz ne nivele te kenaqshem .
NEGATIVE.
Mancini- Taktika vetvrasese . Duhet e sulmonte ne fillim ...kur ngelem me 10 lojtare ishim 0-0 , duhej te mbrohej .. nuk beri as njeren , as tjetren...
Nervozizmi ...duhet te kontrollojne nervat Ibra me Groson ...nje gjobe e majme per te dy trimat ...
Rastet e pashfrytezuara....Nuk shenojme ne champions ...Rastet e Crespos e Ibras ishin si ''penallti'' ....
Cordoba ....negativ komplet....nje here loz shkelqyer (me Romen ) , nje here dobet... duhet te gjeje stabiltet...
Grosso duhet te zbrese nga enderrat e boterorit ....Gabim i tij goli ..e kuqja gabim tjeter....
p.s
uroj qe Interi te dale nga champions sa me shpejt ..perqendrim maksimal ne kampionat , se keshtu nuk harxhon as energji e ngelesh ne fund t e sezonit pa fituar asgje ....
Krijoni Kontakt