Pergjigjen e pyetjeve te tua e kam dhene ne gjithe postimet e meparshme PARA dhe PAS ndeshjes ...Postuar mė parė nga kacaku basket
Une futbollin nuk e shof vetem me kush e ben golin apo sa perqind mban topin nje skuader apo tjetra...
Une Interin e ketij sezoni e kam pare ne gjithe ndeshjet .. kam pare problemet dhe fuqine qe ka kjo skuader ....
Te thuash qe me MUNGOJNE KOMPLET lojtaret qe prishin aksionet (incontristat) eshte 1 e VERTETE e jo justifikim .... VIERA e CAMBIASSO jane 2 titullaret ...DACOURT eshte tip rezerve , por edhe ky u DEMTUA para dneshjes me Chievon dhe ka loz te dielen me gjilpera...Edhe sot ka loz nga halli --------- keto gjera i kam thene PARA ndeshjes , ndaj nuk jane justifikime per humbjen ....
Kushdo qe e njeh ndopak futbollin ,e di shume mire qe MESFUSHA eshte VENDIMTARE ne nje ndeshje ...Mbulon vrimat e mbrojtjes e ndihmon sulmin ....
Me dyshen CAMBIASSO - VIERA ne kemi loz ne superkupe (4-3 me Romen ) e me Fiorentinen (3 -2 )..qe atehere Cambiasso eshte demtuar dhe jemi shtyre me Viera -DACOURT ...Edhe Viera iku per lesh ...ngelem me Dacourt qe po loz 1 ndeshje cdo 3 dite dhe i demtuar...
Ndaj para dneshjes thashe qe do isha i kenaqur me barazim ,sepse ky Inter nuk mund te dominoje Bayernin ne keto momente...
Ate taktike ndoqi edhe Mancini ... Nuk eshte e thene te fillosh ndeshjen oburra te gjithe perpara ...
Sot ne nje dneshje te merzitshme , Interin e tradhetoi jo-cinizmi i SULMUSVE.... Rastet flagrante i kishin ...IBRA perballe portierit dhe CRESPO perballe portierit ..ishin akoma 0-0 ... Kundershtari shfrytezoi rastin qe ju krijua , ndaj mori dhe fitoren ....
E kuqja e IBRAS nuk ndryshoi gje ???
Nuk do shume mend qe largimi i tij eshte deciziv kur loz kunder Bayern ...IBRA mban topin e ngre skuadren ...
Shto edhe demtimin e STANKOVIC , mesfushor tjeter ky , nderkohe qe FIGO ishte komplet jashte forme ...
GROSSO e tha dhe pas dneshjes ,qe hapi krahun ...nuk goditi me berryl ...Po ta shofesh ai gjermani mban surratin ,kur ne fakt u preku ne fyt ...nejse ...
E sa per rrogozhinen e cerrikun , mos shpreso kot ,se Interi VETEM ne serie A ke per ta pare gjithmone ..
Pepinot jane tradicionalisht vend mafioz ...i vetmi vend ku akuzohet ai qe kerkon te kape hajdutin ...
forca moxhi ....
p.s
lidhur me llogaritjet Inter duhet te fitoje nje here 3 ndeshjet rresht ,e pastaj te shofe cfare kane bere te tjeret .....
Krijoni Kontakt