Dihet qe pretendente kryesore jane Barcelona dhe Chelsea dhe mendoj qe keto te dyja do kalojne![]()
Dihet qe pretendente kryesore jane Barcelona dhe Chelsea dhe mendoj qe keto te dyja do kalojne![]()
Po vertet Barca u skualifikua nga Chelsea ( Para dy vitesh).... Mire nga nje gol qe ishte faull... Por kur Chelsea skualifikoi Barcen mori..... Ndersa Barca kete vit qe e skualifikoi.... mori Champion-League-nPostuar mė parė nga Davius
Kete vite Barca do e lere Chelsea-n te luaj ne kupen Uefa.![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Barcelona eshte shum mire ama, me nje gabel (Ronaldino) dhe nje 17 vjecar (mesi) nuk kan shansa te fitojne serisht ndaj Chelsit, kto dy vitet e fundit Barcelona nuk ka mundur te fitoje dot ndaj chelsit kur ne fushe kan qene 11 lojtare kunder 11.
Kete vit edhe me 10 lojtare chelsea ka per ta bo barcen berllog.
Barcelona po ben namin...sic parashikohej! Deri tani jane (3-0) ...sapo shenoi Puyol (golin e pare te tij ne Champions), shtylle e Ronaldinhos, kthehet topi, shenon!
Nga ana tjeter Chelsky beri nje gol 'kot' me plot kuptimin e fjales (1-0). Gabim i mbrojtesit, i iku topi nga kemba, Essien qelloi aty dhe shenoi. Ndeshja duket e barabarte, per te mos thene qe Bremen po sulmon me shume ne pjesen e dyte.
Mos do te thuash 4 me 0![]()
Samuel Eto'o 58
Jeta ime, mban emrin e saj..
Po ashtu edhe Chelsea nje fitore e paster![]()
Goli pare i Chelskit...gol kpucari!
Sapo Klose (goditje me koke) shkundi traversen...2 min mbrapa Celsi penallti (Ballack i qa ato)!
Per mendimin tim, ndeshja qe e barabarte!
Kurse per Barcelonen, dihej ajo pune...
Dihej po jo te vente 5 me 0![]()
Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Kur ke '5 star' player si Ronaldinho...5-0 te takon te dalesh...sidomos kur luan me Bullkaret lol!
Loja Barcelones perfekte. Loje me nje pasim, topat e shpejte, te gjithe lojtaret kombinohen...cdo me? Perfekte...
na cau t'rapin ai komentatori anglez te ndeshja e chelsit - "chelsea play winning football"...thuj o vlla "boring" direkt, ca i bjen larg e larg
edhe sdi ca arbitri i jep penallti drogbes. drogba kur kercen n'zone kercen me u rrezu jo me i ra topit me koke. megjithse si lojtar esht klas, nji nga sulmuset me te mir ne premiership/bote
Krijoni Kontakt