Normal re ne jemi zonja e vjeter![]()
Normal re ne jemi zonja e vjeter![]()
Postuar mė parė nga AlbaneZ
Me gjithe qejf edhe pas nja dy vjeteve ne Champions
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
Po sju vjen zor mor bura akoma me juven?!
MILAN
e ke nigju ate shprehjen me mire i pari i fshatit sesa i fundit i qytetit hahahahah
kshu osht ene puna mes juves dhe milanit![]()
proud 2 be me, the eagle's son
hahahaha Bavarezi Hahaha Grenald Po Ju E Keni Shpirtin Juventin Mer Dele Se Lojtaret Nderrohen Po Shpirti I Juves Eshte Vdekje Prures Per Te Gjitha Skuadrat Juventus43v3r
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Postuar mė parė nga ELDORADO
Me trego icik se cfare shpriti kam une, ik mor vlla, Juven as dje, as sot e as deri ne vdekje nuk do ta dua.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
po Eshte Normale Sic Dhe Nuk Dua Une Te Behem Kurre Me Ndonje Skuader Gjermane Mer Vlla
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Bavarezin e respektoj pasi eshte i drejte
FORZA JUVE![]()
o njerz po leni more kto fore se weq kush ja ka inat JUVENTUSIT se perndryshe ska fjal JUVENTUS mbetet JUVENTUS klubi me i madh ne ITALI
po kto skan faj jo kto te shkretit ja kan friken te madhit JUVENTUS po weq kta e din qa jekin kur te osht i madhi JUVENTUS ne SERIE A
po shnosh sivjet tlir jon se kta weq emrin JUVENTUS kur ta ndigoin i leshoin kombet (po mendoi MILANI dhe INter plot EKIPE tjera)
qe qeto 2 ne foto jav mbyll gojen antiJUVENTINĖVE.......
e kto milanezt le ta kqyren
ket foton e dyt ata e din kur jon gezue kshtutDEL PIERO dhe TREZEGUET .e dini ju e dini qysh e pat dergue DEL PIERO mej dhon ujė GATUSOS e nuk i pat dhon hiq e maney me at krosin ne zon e aty Trezeguet qysh jav pat bo TERR npik te dites...
heheheh kshtut qe ma mir ish kon me nejt ju e mos me fol shum se me JUVENTUSIN se e keni shtye kurr e as mos menndoni e aq ma pak INTERISTAT o kuku interin em doket qe JUVENTUSI edhe ne SERIE C me kon e mun apet
heheheheh
tung FOZA JUVENTUS......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bessycool : 18-11-2006 mė 14:44
I will always remember the girl next door .........!
Krijoni Kontakt