Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    MaJlInDa Maska e bregdetare
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    ~><kam humburr spo e di ~~><...
    Postime
    43
    fiori po mir mi goce po na bere gojen gjith lenk tanii hijuuu ,ah ca te bej se skam ku te gjej nje kok vici ketu ku jam un , ta ziej ashtu mir e mir te toll e 25 peta dhe te bej nje mesnik....... oh qe kur ma bente mama gishtat i lepija .....

Mer 1kok vici ose lope varet cfar tepsie e shtron ,1,5kgmiell , ne fillim e zien koken e vicit deri sa te jet shkaterruar nga kocka ,mishin e ben pjesa shum te vogla ,gjat kesaj kohe brumin duhet ta kesh zen ,fillon hap petet ne gjat hapjes se petve i pjek 2 nga dy deri sa te jen kerrcanisur pak .....pastaj shtron 4pet nje shtres mishi ...... e keshtu njera mbastjetre deri sa te ket mbaruar shtrimi i plot pastaj e lyen persiper me lengun e mishit dhe e fut ne furr deri sa te shikosh se esht mar ne ngjyr arre mbasi te ket mar kete ngjyr po te duash i hedh pak leng mishi qe mos te jet shunm i that .......pastaj mer nje got ver merlot dhe pastaj gjum ne shtrat lol .....ky esht mesnik ... jo byrekkk ,
    ~^*Ne jet ashtu si ne art ,e bukura gjarperon me kethesa *^~

E dua letėrsinė Maska e tiramisu
    Anėtarėsuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Escondido, CA
    Postime
    37

Si tė gatuaj Ēomlek ?

Jam me pushime tek motra dhe vellai dhe ata duan qe t'iu gatuaj ushqime shqiptare. DUa qe ti gatuaj comlek me qepka te vogla, por sikur spo m kujtohet mire. A ka njeri ndonje ide?

Kush Kerkon Gjen

Mua me pelqen mesniku me te brendeshme eshte fantastik, nje shije qe nuk e kam provuar ne asnje kitchen tjeter, pervec kesaj eshte dhe shqeto-ja krye veper fare.
    Oreks pacim!
    Paqe!

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin
    Ky lloj byreku gatuhet ne zonen e Permetit dhe pereth tij .
    Per mua eshte byreku me i preferuar dhe behet si me poshte:

Ne nje ene zihet mishi i vicit sidomos ato pjese qe kane shum dhjam ,ose kembet dhe Koka ,por asgje nga te brendeshmet .

Ndersa ne krahun tjeter terhollen petet me okllai apo pec dhe futen ne furre per disa minuta sa te behet pak kerce hiqen dhe lihen menjane .

Kur te dyja kane mbaruar merret tepsia dhe hidhet nje pete e pjekur dhe siper saj mishi i zier nje pete tjeter dhe perseri mishi i zier , e keshtu me rradhe derisa te mbarrojne petet dhe mishi pastaj futet ne furre dhe kur te dale merrni nje gote raki e lepini gishtat, Haet vetem i ngrohte po u ftoh ngin dhjami bashk me byrekun.
    Ke harruar nje gje fondamentale :
    10 lekshin ku e ke ?, se ka fat thone, per ate qe e gjen ( ose i thyet ndonje dhemb ...? mamaja ime e ben gjithmone per naten e vitit te ri, tani e ben me dollar mendoj, keni dollar kshu te shkoquara ne UESEJ ??
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •