Pėr tė hyrė nė forum dihet se ka mjaft dyer por ja qė unė e preferoj pasi ta hapi qė sėpari te shikoj Postimet e reja e mė pas kaloi te Profili Im qė tė vazhdoj me diskutimet nė temat e mėparshme, apo kur kam kohė mė shum te Portali i Forumit pėrkatėsisht te Naviguesi i Forumit.
Nga kjo formė e imja e kyqjes nė Forum kam vėrejtur se Lista e Postimeve tė reja sidomos nė mėngjes ėshtė mjaft e gjatė dhe ka 2 deri 4-5 e mė shum faqe (nė fundjavė) dhe kjo mė mundėson tė shof se ēka ishte aktuale pas kohės qė unė kam dalė nga Forumi. Kėshtuqė nėse ngacmohem nga tema e paraqitur ndodh qė tė kyqem menjėher me njė Postim tė ri qoftė ajo temė tė re apo nė ndonjėrėn qė kam qenė mė parė i kyqur. Poashtu ndodh qė herave tjera vetėm lexoi tė gjitha temat dhe nuk ndėrhyj me ndonjė pėrgjigje.
Ku ėshtė problemi pra ?
Diku afėr drekės shof se dikush nga administratorėt kujdeset qė vazhdimisht tė shkurton kėte listė pėrkatėsisht fshin njė sasi tė Postimeve tė reja dhe kėshtu disa postimeve iu bie tė mbesin nė "Top listė" shum pak kohė dhe humbin diku nėpėr qoshet e Forumit. Ndodh qė tema tė jet aktuale por qė e kanė vėrejtur shum pak vetė sepse ėshtė larguar shpejt! Kam provuar tė ngacmoi forumistėt duke cituar sado pak tekstin e mėparshėm apo vetėm duke vendosur pika .......... pėr tė mundur qė tema tė jetė nė "Top listė" dhe mund tė them se kam pasur sukses vetėm kur lista ka mbetur mė gjat pa u fshirė - shkurtuar!
Kėshtuqė njerėzve iu ka rėnė nė sy!
Nga ato reagime kam kuptuar se edhe ata me siguri sėpari shikojnė Postimet e fundit dhe kyqen nė temė ndėrsa vetėm ata mė fanatikėt qė polemizojnė pa ia nda me paraqitje tė njėjta nė tema tė ndryshme (!) i ndjekin mė "hollė" temat ku janė pjesėmarrės aktivė!
Kam bindjen se shum tema tė mira dhe interesante qė mund tė gjinden vetėm nga ata qė kanė kohė mė tepėr kanė pasur shum pak komente apo citime mu pėr kete rast. Apo duke mos i parė nė "Top listė" shpesh edhe hapen tema tė njėjta qofshin ato aktuale apo jo!
Propozimi im ėshtė qė kjo listė me Postimet e reja gjat gjithė kohės tė jetė e njėjtė(!) me njė numėr qė do ta caktoni ju: 30 - 50 apo mė tepėr postime dhe vetėm kur kalohet ky numėr ajo qė vjen mė e reja e shtyn ate tė fundit!
Krijoni Kontakt