Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Smile Postimet e reja!

Pėr tė hyrė nė forum dihet se ka mjaft dyer por ja qė unė e preferoj pasi ta hapi qė sėpari te shikoj Postimet e reja e mė pas kaloi te Profili Im qė tė vazhdoj me diskutimet nė temat e mėparshme, apo kur kam kohė mė shum te Portali i Forumit pėrkatėsisht te Naviguesi i Forumit.

Nga kjo formė e imja e kyqjes nė Forum kam vėrejtur se Lista e Postimeve tė reja sidomos nė mėngjes ėshtė mjaft e gjatė dhe ka 2 deri 4-5 e mė shum faqe (nė fundjavė) dhe kjo mė mundėson tė shof se ēka ishte aktuale pas kohės qė unė kam dalė nga Forumi. Kėshtuqė nėse ngacmohem nga tema e paraqitur ndodh qė tė kyqem menjėher me njė Postim tė ri qoftė ajo temė tė re apo nė ndonjėrėn qė kam qenė mė parė i kyqur. Poashtu ndodh qė herave tjera vetėm lexoi tė gjitha temat dhe nuk ndėrhyj me ndonjė pėrgjigje.

Ku ėshtė problemi pra ?

Diku afėr drekės shof se dikush nga administratorėt kujdeset qė vazhdimisht tė shkurton kėte listė pėrkatėsisht fshin njė sasi tė Postimeve tė reja dhe kėshtu disa postimeve iu bie tė mbesin nė "Top listė" shum pak kohė dhe humbin diku nėpėr qoshet e Forumit. Ndodh qė tema tė jet aktuale por qė e kanė vėrejtur shum pak vetė sepse ėshtė larguar shpejt! Kam provuar tė ngacmoi forumistėt duke cituar sado pak tekstin e mėparshėm apo vetėm duke vendosur pika .......... pėr tė mundur qė tema tė jetė nė "Top listė" dhe mund tė them se kam pasur sukses vetėm kur lista ka mbetur mė gjat pa u fshirė - shkurtuar!
    Kėshtuqė njerėzve iu ka rėnė nė sy!

Nga ato reagime kam kuptuar se edhe ata me siguri sėpari shikojnė Postimet e fundit dhe kyqen nė temė ndėrsa vetėm ata mė fanatikėt qė polemizojnė pa ia nda me paraqitje tė njėjta nė tema tė ndryshme (!) i ndjekin mė "hollė" temat ku janė pjesėmarrės aktivė!

Kam bindjen se shum tema tė mira dhe interesante qė mund tė gjinden vetėm nga ata qė kanė kohė mė tepėr kanė pasur shum pak komente apo citime mu pėr kete rast. Apo duke mos i parė nė "Top listė" shpesh edhe hapen tema tė njėjta qofshin ato aktuale apo jo!

Propozimi im ėshtė qė kjo listė me Postimet e reja gjat gjithė kohės tė jetė e njėjtė(!) me njė numėr qė do ta caktoni ju: 30 - 50 apo mė tepėr postime dhe vetėm kur kalohet ky numėr ajo qė vjen mė e reja e shtyn ate tė fundit!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955

Postimet e reja:

Vrojtuesi,

Postimet e reja te dalin gjithmone sapo kycesh ne forum me llogarine tende, dhe numri apo sasia e tyre varion nga koha apo intervali kohor qe ti nuk je kycur ne forum. Shembull: Nese ne nje interval kohor prej tre diteve ti nuk kycesh ne forum, kuptohet se ty do te kesh me shume postime/tema te reja, dhe nese une kycem ne interval kohor pre 5 minutave ne forum, kuptohet se do te kem jo me shume se 3-4 tema/postime te reja shembull.

Postimet reja jane ato postime qe jane postuar neper forume, ne intervalin kohor qe prej kur ti je c'kyqur nga forumi, dhe gjer me kohen kur ty je ri-kycur perseri! Ata mund te jene ne sasi: 1, 2, 3, 10, 100, 200, 300, apo edhe mbi 10 000 postime te reja, nese nuk aktivizohesh ne forum per disa jave!

Postimet e reja nuk dirigjohen ne asnje menyre nga stafi, ato jane vetem ne lidhje me llogarine tende, dhe cdo anetar ka listen e postimeve te reja te veten, qe i ndryshon nga tjeret. Pra, varesisht intervalit kohor se kycjes apo c'kycjes ne forum, krijohen edhe listat me postimet te reja, dhe kjo gje behet ne menyre te automotizuar nga sistemi i forumit!

Davius
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e vrojtuesi
    Anėtarėsuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    Nė tokat shqiptare
    Postime
    237

Megjithate ...

Citim Postuar mė parė nga Davius

Postimet e reja nuk dirigjohen ne asnje menyre nga stafi, ato jane vetem ne lidhje me llogarine tende, dhe cdo anetar ka listen e postimeve te reja te veten, qe i ndryshon nga tjeret. Pra, varesisht intervalit kohor se kycjes apo c'kycjes ne forum, krijohen edhe listat me postimet te reja, dhe kjo gje behet ne menyre te automotizuar nga sistemi i forumit!

Davius

Pėr pjesėn e pa cituar nuk po jap koment sepse nuk kam njohuri mė shum dhe pasi qė je mė gjatė dhe mė shpesh se unė nė Forum po e marrė ashtu, mirėpo unė megjithatė jam pėr kėte vėrejtjen pėrkatėsisht propozimin qė e dhashė tė aplikohet dhe secilit ti paraqitet ai numėr gjat gjithė ditės, natyrisht nėse iu pėlqen edhe tjerėve.

Disa herė mė[ ka ndodhė qė pas kyqjes disa herė gjat ditės, nė ndėrkohė mė del porosia disi si kjo: ... Lista e postimeve nuk ak ndryshuar nga vizita juaj e fundit?

Vazhdojmė prap nėse ka nevojė sepse tani mė duhet iku nga Forumi patjetėr!

Pėrshėndetje!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Vrojtuesi do te te rekomandoja te shifje Lidhjet e shpejta dhe aty te zgjidhje

Postimet e sotme..

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Zemrushja
    Vrojtuesi do te te rekomandoja te shifje Lidhjet e shpejta dhe aty te zgjidhje

Postimet e sotme..

Zemrushja
    Shpjegimin e ka dhene Zemrushja, dmth sido, apo kurdo qe te futesh, kur klikon tek opsioni Postimet e Sotme (tek Lidhjet e Shpejta) te dalin te gjitha temat.

Me shume i futa hundet (gishtat dmth ) ne kete teme kur lexova pergjigjen "dialektore" te Davius, "kur kycesh ne forum" . I rashe ne te pas nja dy sekondash qe po thoshte kur "futesh" loool. Qe edhe "mbyllemi" ndonjehere ne forum virtualisht, i veme kycin dhe e leme realitetin perjashta, kjo dihet, po keshtu haptazi nuk do e thoja.

Vrojtuesi, kerkoj ndjese per postimin jashte teme, sa u "kyca" ne forum, dhe harrova te merrja rregullat me vete, i lashe perjashta pasi "kyca" deren, lol.

Davius, me kenaqe .

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Davius, me kenaqe .
    Cfar tė kenaqi :P

Dola ene un nga tema. pakes..

Pershendetje per SMOD me te mire te forumit Lioness.. vetem kjo eshte , qe nuk ben pjes ne listen e komunistave te Stafit..

Lioness-Demokrate
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    Me qe ne forum ka anetare nga te gjitha trevat shqiptare gjithashtu do te kete edhe shume dialekte.
    log-in= hyrje, por ne sitet kosovare log-in=kyēje
    Ska faj Davius qe e ngaterroni ju

Sa per temen une i bie shkurt shikoj tere nenforumin dhe temat ku ka shkrime dalin te parat me te zeza

Tema tė Ngjashme

1. Censure mbi postimet dhe postuesit qe kerkojne antishqiptarizem?
    Nga Inteligjentja nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 11:49
  2. Kėrkoj njė goc 19 vjeēare nga Bulqiza nė Austri
    Nga ELDORADO nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 14:57
  3. Sqarime pėr postimet nė kėtė forum
    Nga shigjeta nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 01:04
  4. Berisha: "Do t'u njohim shtetėsinė greke minoritetit"
    Nga honzik nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 11-09-2005, 11:26
  5. Tė raportojmė postimet e pahijshme ose jasht rregullave
    Nga drini_nė_TR nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-04-2004, 09:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •