Urtesia,cila sure nuk permban mim in ?(kjo ka rendesi per mu)Postuar më parë nga urtesia
Urtesia,cila sure nuk permban mim in ?(kjo ka rendesi per mu)Postuar më parë nga urtesia
Postuar më parë nga buki19
Surja qe nuk permban sjkronjen M (mim) eshte suretul keuther - Inna eatajna kel keuther ...
urtësia
pyetje:
Kush ishte Shi'ti a.s. dhe sa fletushka i erdhen?
urtësia
Pergjigjen e pytejes mund ta gjeni ne vepren:
Historia e shenjte dhe kater halifete
nga autori: Hafiz Ali Korça (ne biblioteken kombetare - tirane)
urtësia
E gjen pergjigjen edhe tek libri Rrefime per te Derguarit e Allahut![]()
P.s - Mbas Profetit Nuhu (a.s)![]()
Po pse nuk u pergjigjet dhe te plasoni pyetjen e juaj te rradhes?
urtësia
Shume po me intereson pergjigja e kesaj pyetje,se me te vertete eshte hera e pare qe po e degjoj kete emer profeti.
Why do people with closed minds always open their mouths?
Shiti a.s. eshte i pari qe meremtoi qaben, shtepin e pare ne bote, kurse Ademi a.s. ai qe e vu gure themelin e pare, ndersa Ibrahimi a.s. qe e ngriti me larte se kulmi i dikurshem i saj.
pres pergjigjen per numrin e fletushkave qe i erdhen shitit a.s.
urtësia
Qe nje hadith te besohet pra te meret si i vertet duhet qe te saktesohet dhe rruga e trsnmetueseve deri tek Muhammedi (alejhi selam).
ne baze te ketij saktesimi jane dhe shkallet e besimit si i sakte dhe i rreme,apo i mire,apo i pranueshem etj etj.
ka nje sere kushtesh qe dijetaret i kane vene per origjinene dhe saktesine e hadithit,pra zinxhiri i transmetimit,personat qe e kane transmetuar,koha etj etj pra ka nje sere hetimesh mbi kete gje qe e bejne dijetaret e hadithit.
me mire vone sesa kurre....
Vetvrasja eshte dy llojesh .Postuar më parë nga La_Lune
Nje kur humb shpresen.
Rasti atij muslimanit ne lufte qe vrau veten nga mosdurimi i dhimbjeve dhe profeti as tha per te se eshte ne zjarr.
E dyta ka te beje me historine e sures Burruxhe e cila eshte e njohur ne mesin e muslimaneve.
Ne anglisht shiko kete
http://www.islamworld.net/
http://mac.abc.se/home/onesr/ez/isl/...d.Caravan.html
"Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"
Krijoni Kontakt