Kam nje apache dhe po programoj ne html,javascript,perl.
Tani kam siguruar dhe ca source kode dhe i kam modifikuar,po me tej cduhet te bej qe ti nxjerr ne nje faqe realisht,ku duhet ti coj keto file.pl apo si te jene?
Kam nje apache dhe po programoj ne html,javascript,perl.
Tani kam siguruar dhe ca source kode dhe i kam modifikuar,po me tej cduhet te bej qe ti nxjerr ne nje faqe realisht,ku duhet ti coj keto file.pl apo si te jene?
Paksa me i qarte.
Kerkon te krijosh nje domain me Ip e Pc tend ?
Kerkon ti hedhesh skedaret ne ndonje host ?
Pasi vertet nuk po te kuptoj.
Eh pak a shume te krijoi nje domain me pc time,ose nje web page.Postuar mė parė nga ClaY_MorE
Pra scriptet ose source codet ku do hidhen e si hidhen,se jam pa experienc ne kete drejtim.
FLM.
He mo forumi ka naj informaticien ketej per naj ndihme.
Me dueket se tek C:\Program Files\Apache Group\Apache2\cgi-bin
ketu futen kodet me sa mbaj mend dhe dalin me nje ikone me yje dhe nje lakore ne mes te yjeve.![]()
me mire vone sesa kurre....
Ok porse nuk me dalin si nje faqe interneti,psh si nje faqe www.forumishqiptar.com
Kete dua te di se si behet pra qe te bej nje faqe reale interneti si fillim falas.
Hajt kur te takohemi neser ma thuaj me qarte kete problem,shihemi.
me mire vone sesa kurre....
duhet te blesh nje domain. Ti smund te krijosh nje faqe interneti edhe ti vesh nje emer te komputeri jot se nuk ke lidhje me internetin edhe pse futesh ne internet.
te duhet:
DOMAIN
HOST ..............
edhe pastaj mund te besh nje faqe si ''www.forumishqiptar.com"
Lexo pak me shume per DOMAINS HOSTING SERVERS etc............ Atehere mund te krijosh nje ide se si mund te besh cfare deshiron.
Just my 2c worth
The faith of the Albanian is Albanianism.Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria
Ok per ate porse si fillim nuk po me ecen mire apache,i fus scriptet tek cgi-bin dhe nuk mi hap. p.sh i jap http://127.0.0.1/cgi-bin/html_hello.pl dhe nuk e hap kete,pasi kam munduar shume ne konfigurimin e httpd.conf porse prap pa rezultat. 404 Not Found. The requested URL /cgi-bin/html_hello.pl was not found on this server.Postuar mė parė nga Edmondii
Kete me nxjerr.![]()
1. Mund ti kesh vene ne skedarin e gabuar.Postuar mė parė nga interesant
2. Nuk i ke dhene te drejta serverit qe ti lexoje ose ti ekzekutoje.
Per mendimin tim bej eksperimente ne shtepi dhe mundesisht futi ndonje linux se me windows nuk eshte njesoj.
Po qe se do te besh ndonje faqe serioze mos bej eksperimente te tilla se kur ta futesh ne internet, nqs nuk di se cfare ben te zberthejne tak fak![]()
Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa
Krijoni Kontakt