Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    po pra se te krishteret nuk vrasin po dole nga feja kurse ne vendet islamike ta heqin koken,

se kush qenka ai qe iken nga islami vetem per tu bere i njohur duke rrezikuar jeten, do te thoja se njerezit rrine mysliman nga frika se mos i vrasin po dolen nga feja, kuptohet qe ketu nuk te ben njeri gje po ne vendet ku ligji=kuran nuk besoj se ka ndonje qe do te vritet dhe nga e keqja vazhdojne te jene "mysliman".
    Xfiles. Se a vrasin te krishteret kjo dihet mjaft mire nga hsitoria dhe bibla,biles me djegje i beni ju...
    Ky ligj eshte i tille nga Zoti i Gjithdijshem, ty te duket absurde porse absurde shte qe te dalesh nga islami pasi e ke njohur ate,kjo eshte e pa mundur, e theksoj pasi ta kesh njohur islamin,kurse te krishteret ata qe e njohin me se shumti fene krishtere jane bere musliman...
    Dhe kush ju tha juve se personi ne fjale ka qene muslimane,nuk mjafton te qenit Malaizian apo Arab dhe je musliman,jane ca kushte te tjera kejt te ndryshme nga keto qe thua ti.
    Ky eshte nje ligj i pergjithshem,pra jo vtem kur behet nga musliman i krishter por dhe ateist apo besim tjeter.
    me mire vone sesa kurre....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga i fundit
    Xfiles. Se a vrasin te krishteret kjo dihet mjaft mire nga hsitoria dhe bibla,biles me djegje i beni ju...
    Ky ligj eshte i tille nga Zoti i Gjithdijshem, ty te duket absurde porse absurde shte qe te dalesh nga islami pasi e ke njohur ate,kjo eshte e pa mundur, e theksoj pasi ta kesh njohur islamin,kurse te krishteret ata qe e njohin me se shumti fene krishtere jane bere musliman...
    Dhe kush ju tha juve se personi ne fjale ka qene muslimane,nuk mjafton te qenit Malaizian apo Arab dhe je musliman,jane ca kushte te tjera kejt te ndryshme nga keto qe thua ti.
    Ky eshte nje ligj i pergjithshem,pra jo vtem kur behet nga musliman i krishter por dhe ateist apo besim tjeter.
    E pamundur?
    une e njoha islamin, ja qe nuk qenka dhe aq e pamundur, dhe kush me njeh e di mire se sa besoja sepse mbroja islamin kudo, ne familje ne shoqeri(te gjithe te krishtere).
    Po ja qe nuk ishte dhe aq e pamundur,

tani ti pretendon se zoti i plotefuqishem ka vendosur keshtu?
    nga e di ti se zoti ka thene keshtu apo se ta tha muhamedi?

Absurde jane keto qe thua zotrote,
    nuk vritet askush per bindjen fetare apo se nderron fe, kjo eshte e drejta.

Sa per krishterimin ke te drejte po me ne fund u zbuten dhe te krishteret ekstremista. Pastaj mos harro se dhe islami dhe krishterimi nga cifutet e ka prejardhjen, nga cifutet tuaj te urryer e keni fene tuaj. Nuk kane shume ndryshime perderisa mbizoteron absurdi dhe padrejtesia.

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Po shihet qe je ende i pa pjekur apo i ri.Ke kohe te mesosh X-file-s andaj nuk ta ze per te madhe.Mundesh edhe te nderrosh opinion pas disa viteve ashtu siq kishe nderruar opinion brenda nje teme ne nje afat brenda nje muaji.Andaj edhe nuk duhet te mirremi me ty seriozisht.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Citim Postuar mė parė nga xfiles
    E pamundur?
    une e njoha islamin, ja qe nuk qenka dhe aq e pamundur, dhe kush me njeh e di mire se sa besoja sepse mbroja islamin kudo, ne familje ne shoqeri(te gjithe te krishtere).
    Po ja qe nuk ishte dhe aq e pamundur,

tani ti pretendon se zoti i plotefuqishem ka vendosur keshtu?
    nga e di ti se zoti ka thene keshtu apo se ta tha muhamedi?

Absurde jane keto qe thua zotrote,
    nuk vritet askush per bindjen fetare apo se nderron fe, kjo eshte e drejta.

Sa per krishterimin ke te drejte po me ne fund u zbuten dhe te krishteret ekstremista. Pastaj mos harro se dhe islami dhe krishterimi nga cifutet e ka prejardhjen, nga cifutet tuaj te urryer e keni fene tuaj. Nuk kane shume ndryshime perderisa mbizoteron absurdi dhe padrejtesia.
    Epo ja qe po ta them une me 100% bindje qe ti nuk e paske njohur islamin,po deshe lem nje tekim dhe ta shohim se sa e njeh islamin ti.
    Persa i perket prejardhjes se islamit qenke 0 (zero) me njohurite e tuaja,ja qe nuk njeh asgje ,vet po e verteton,ti vec ke mesuar ca gjera mbi krishterimin dhe flet per te gjitha fete,nuk eshte ashtu,te keshilloj te mesosh pastaj te veprosh apo diskutosh.
    Qe ju gjonkrishteret jeni pasardhes te cifuteve kjo dihet porse nuk ka se si te jene muslimanet,perderisa ndodhin ato qe ndodhin....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga alko71
    Po shihet qe je ende i pa pjekur apo i ri.Ke kohe te mesosh X-file-s andaj nuk ta ze per te madhe.Mundesh edhe te nderrosh opinion pas disa viteve ashtu siq kishe nderruar opinion brenda nje teme ne nje afat brenda nje muaji.Andaj edhe nuk duhet te mirremi me ty seriozisht.
    Po po, jam i ri, vetem se mendja eshte ne koke e jo ne moshe.
    Po edhe i papjekur jam, kam kohe qe nuk bej plazh,
    me ndihmen e allllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahut inshaaaaaalllaaaaah ue rhmthu brkthuehallllalalala do piqem e do digjem nen driten e kuranit , e inshallah ashtu si thote kurani famelarte do vras kedo qe nuk eshte mysliman e nuk beson tek allahu se mjere une pastaj do nxehet allahu (me 5 minutsha e ka ne fakt) e nuk do me jape 50 virgjeresha, une do i gezohem tregetise qe do bej me allahun e per te blere xhennetin (qe nuk ekziston) jam i gatshem te vras e te pres e te ushqej allahun me gjak,
    allaaaaaaaaaahahaaaaaaaaaahaaaaaaaaahhhhh
    u lere fare se pothuajse u deha nga ky fjalim i zjarrte e per pak nuk shkova ti prisja koken ndonjerit qe ka nxehur allahun. Allahu duhet te kete humor te qendrueshem dhe eshte detyra e ēdo myslimani te mundohet per kete, perndryshe nese i ngel qejfi allahut pastaj kush e di ēa ndodh e na mori lumi.

ahhh,
    tani ndihem me i pjekur dhe me i moshuar sepse jam gati ti bej qejfin allahut qofte duke vrare thjesht sepse dikujt nuk i duket e drejte ajo qe mendoj une.
    ej vallah.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga i fundit
    Epo ja qe po ta them une me 100% bindje qe ti nuk e paske njohur islamin,po deshe lem nje tekim dhe ta shohim se sa e njeh islamin ti.
    Persa i perket prejardhjes se islamit qenke 0 (zero) me njohurite e tuaja,ja qe nuk njeh asgje ,vet po e verteton,ti vec ke mesuar ca gjera mbi krishterimin dhe flet per te gjitha fete,nuk eshte ashtu,te keshilloj te mesosh pastaj te veprosh apo diskutosh.
    Qe ju gjonkrishteret jeni pasardhes te cifuteve kjo dihet porse nuk ka se si te jene muslimanet,perderisa ndodhin ato qe ndodhin....
    per ty islami e ka burimin nga zoti duke filluar qe me profetet e pare duke mbaruar me muhamedin profetin e gjithe njerezimit.

per mua eshte nje version i arabizuar i krishterimit+jahudizmit me nuanca spiritualiste dhe folklor arab.

kuptohet qe sipas "dijes" suaj une nuk di asgje.

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Se di pse merreni me kete gje, c'do njeri ne bote ka te drejte te zgjedh fen e vet, feja eshte dicka private...
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    E pra egziston thenja qe sa me shum te dish aq me shum te duket qe nuk din asgje...

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Me ate postimin tend edhe me shum me binde per axhamillekun tend X-files.
    Pa shikoje kete teme a po e njeh veten njehere:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=61667

Krahaso postimet e tua #5 ,#162 dhe #172.Nese do lexoi te gjitha postimet tua dhe me trego cili je ti.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar mė parė nga alko71
    Me ate postimin tend edhe me shum me binde per axhamillekun tend X-files.
    Pa shikoje kete teme a po e njeh veten njehere:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=61667

Krahaso postimet e tua #5 ,#162 dhe #172.Nese do lexoi te gjitha postimet tua dhe me trego cili je ti.
    Ka qene vec metode per t'i mashtruar muslimanet dhe me pas per t'u dhene shembull se si gjoja ka pesuar "iluminim" ne nderkohe nga mesimet e misionareve te forumit (dihet cilet jane). Me shkurt, nje mashtrues, por shume naiv. Nje Zero-files.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 09:06
  2. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  3. KADAREJA mbi Fene ne Shqiperi !!
    Nga NoName nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 126
    Postimi i Fundit: 01-07-2006, 00:09
  4. Kryeministri i Kosovės jep dorėheqjen
    Nga rudo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •