Niagara,te pergezoj per poezine!Agim edhe pse paske kerkuar falje,a thua u lave nga te "sperkaturat"Postuar më parë nga Niagara
Niagara,te pergezoj per poezine!Agim edhe pse paske kerkuar falje,a thua u lave nga te "sperkaturat"Postuar më parë nga Niagara
Niagara,
Me shume vemendje lexova cdo germe te shkruajtur nga ti dhe ne kete rast e shpreh admirimin tim per ty dhe poezin tende.
LINDIM PËR TË VDEKUR
Lindim për të vdekur dhe vdekjen nuk duam
Çdo ditë e re që me vuajtje e jetojmë
Edhe një hap thotë se drejtë vdekjes shkuam
Dhe nuk kemi përse të vajtojmë!
Edhe sot lotët na rrodhën për faqe
Dike që deshëm n’amshim e përcollëm
Që nga sot ai prehet në paqe
Kurse neve lotët për faqe na rrodhën!
Dhe një jetë të re e ngjizëm me dashuri
Që një ditë do të lotoj për ne
Jetë që nga sot jeton në ty
Dhe nesër do të shkrihet si të gjithë në dhè!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Loti i shpirtit.
Nuk te kuptova. Ndoshta do te duhet te lexosh edhe nje here ate qe kam shkruar me siper. Une "sperkatjen" time tek tema e lidha me nje filozofi timen. Nese e lexon poezine e pare thuhet qe :..."jam nen lekure...te kam ne vesh...etj...." Ndersa une u morra me nje "organ" te shenjte: MITREN!!!!! Bile ne kater vargje kerkova "dypunesim" te jem edhe burre edhe femije.
Agimi
Agim (dhe ndonje tjeter),
me gjithe respektin per ty dhe poezine tende, je bere tamam, si i thone andej nga Korca "si Xhuvi i dasmave". Perqendrohuni ne temat e tuaja dhe lereni Niagaren te rrejdhe e patrazuar. Ajo ka nje ze unik dhe zerat e tjera (krijimet tuaja individuale) nuk jane instrumenta te akorduar ne notat e saj.
Niagara e ka te kompletuar orkestren. Ndaj lexoni me mire si spektatore dhe duartrokisni ne fund.
Me respekt,
Janka
"Love is kind..."
The Holy Bible
Te dashur miq : Agim, Loti i shpirtit, ARd (motra ime), Janka (zemra ime) etj...
ju faleminderit per vleresimin...
Ju pershendes te gjitheve..
Agim, nuk te keqkuptoj...
Paqe...
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Kërkova Paqen...askund s'e gjeta
Në luftë poetja dhe e vërteta
E dashur,
e di qe ketu hyn me shpesh sesa ne posten tende elektronike. Ndaj po e bej si Lefka dhe po te shkruaj se e jam perpjekur te te marr ne telefon disa here sot, por ti nuk pergjigjesh. Me ka marre malli per ty, ndaj perdore penen edhe per te kujtuar miqte. Te kam shume xhan! Edhe Reja te ka.
Janka.
"Love is kind..."
The Holy Bible
Krijoni Kontakt