Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    zgjedhje e lire apo tradheti... hmmmmmmm
    zgjedhje e lire eshte deri diku sepse je ti ose ajo qe po i jep fund lidhjes
    tani dhe si ere tradhetie mban ca kjo pune, sepse qe ti japesh fund asaj c'ka ke pasur me dike do te thot qe ti ndjen per dike tjeter, po kjo ndjenja per kete tjetrin/en nuk lind kshu kot, se ke kaluar kohe me ate, ke par dicka me shum qe ne lidhjen e meparshme te mungonte etj etj. pastaj sa per ato definitions (burreri, grareri apo dobicllek) e kisha un nje tjeter qe i pershtatet me mire ...... po nuk e them, me mire po e pershkruaj pak dhe ndoshta ju shkon vet ne mendje
    ca i thuhet nje njeriu kur eshte i/e lidhur me dike dhe ne te njejten kohe eshte duke pare per dicka tjeter, dhe kur ajo tjetra del me mire se kjo qe ke i jep shkelmin sikur te mos kish asgje te keqe lol kesaj i thon ... lere fare

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    Lidhja ecen normalisht ...

Planifikon per te ardhmen me zemer dhe mendje tek njeriu qe ke ne krah dhe ndihesh i/e lumtur plot shpresa, por papritmas vjen nje cast qe pa qene aspak shkaktar,te duhet te degjosh nga goja e te dashures/it qe "Une nuk ndjej me per ty,dike tjeter kam ne zemer"

Kuptohet qe je i/e pari/a qe ju hap zemren dhe me personin ne fjale nuk eshte i eshte shprehur akoma

Si do reagonit?
    Do e konsideronit si tradheti apo si zgjedhje te lire?

Vertet shume e veshtire t'i pergjigjesh temes, gjithsesi mbetet nje zgjedhje e lire qe permban ne kurriz te saj pabesi, tradheti e mbase edhe hipokrizi.

Dito.

Nejse rendesi ka te thuhet se edhe te rrish me dike qe nuk te do per inerci, meshire, mungese kurajo, apo dicka te ketij lloji, nuk vlen, me mire nje thike qe te plagos rende se sa nje plumb qe te merr jeten.

Dito.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Dito mire se ke ardh njehere ne forum.. po nga ke humbur.. se na thane kishe bo aksident.. te uroj te sherohesh

Ps. na falni per kete nderhyrje
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga Cupke_pe_Korce
    i flas hapur kur i them se nuk e ndjej me, dhe s'ka shume rendesi nese jam ne gjuheti apo letargji.
    Ia thua, apo jo, qe nuk ndjen me per te, se jam pak e lodhur nga ngreniet e pirjet sot e s'te kuptova mire.
    Po si ia thua, ku ia thua dhe me e rendesishme KUJT pash zotin ia thua, se me bere kurioze. (lolol)

Une nuk ia them dot kurre, qe s'e dua . Preferoj te me shohe me dike tjeter...

lololol... hej bela e madhe...
    Where does a thought go when it's forgotten?

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON
    Ia thua, apo jo, qe nuk ndjen me per te, se jam pak e lodhur nga ngreniet e pirjet sot e s'te kuptova mire.
    Po si ia thua, ku ia thua dhe me e rendesishme KUJT pash zotin ia thua, se me bere kurioze. (lolol)

Une nuk ia them dot kurre, qe s'e dua . Preferoj te me shohe me dike tjeter...

lololol... hej bela e madhe...
    po mjaft moj mjaft u veremose se keshtu i them Lioness une, por nuk i them me tere mend ashtu jo. Si ja them thua ti? Ja keshtu:

si: pa dorashka

ku: me cerre (lol) se ashtu drejtperdrejt s'ma mban. Ose me ndonje "suicidal letter" te llojit virginia woolf, por kur vete per tu mbytur ne lume, ze e ngre fustane se kam hall se me laget

kujt: none of your business (lol)

ps. tani mos me pyet kur me thote ai se ashtu xhindosem fare: "ah zagar, ashtu eh? po degjo, sy per sy e dhemb per dhemb i thone atij llafit, til the last penny" se vuajtja shperblehet vetem me vuajtje (kjo eshte nje quote from a movie, nese te kujtohet) lol
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Jo nuk do ta quaja tradheti .Por do ta diskutoja me partenerin tim perse nuk ndjej me dicka per te sepse do gjeja arsyjen qe mos te beja te njejtin gabim me nje partener tjeter.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Nuk jam e sigurte se cfare fraze mund ta vendose.
    Pasi te thote qe nuk ka ndjenja me per ty- kjo mendoj qe eshte zgjedhje e lire, ketu tradhetia nuk ndricon fare. Pasi ndjenja nuk ke ci ben- nganjehere edhe zhduken fatekeqesisht.

Por te thote nuk kam ndjenja per ty fare, POR ama kam per dike tjeter..hmm mendoj qe i vjen cik era tradheti, jo fizike, por disi mentale edhe shpirterore. Pasi ti do e keshe ndikuar veten deri ne ate pike, qe ti krijoshe keto ndjenja per dike tjeter.

Dmth i thone qe mbreme kur ishim ne shtrat bashke- edhe pse isha me ty, ne mendje kisha x.. ncncncn nuk eshte tradheti kjo??? :S
    How can she fall, if there is no one there to catch her

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085

Planifikon per te ardhmen me zemer dhe mendje tek njeriu qe ke ne krah dhe ndihesh i/e lumtur plot shpresa, por papritmas vjen nje cast qe pa qene aspak shkaktar,te duhet te degjosh nga goja e te dashures/it qe "Une nuk ndjej me per ty,dike tjeter kam ne zemer"

Kuptohet qe je i/e pari/a qe ju hap zemren dhe me personin ne fjale nuk eshte i eshte shprehur akoma

Si do reagonit?
    Tradhėti apo zgjedhje e lirė?
    Duke i marrė parasysh "aftėsitė" e meshkujve pėr ti shprehur ndjenjat, pėr ti shprehur planet e sė ardhmes dhe sė fundmi veprimet e tyre, qė rrallė herė janė tė koordinuara, vėshtirė ta gjykosh si tradhėti kėtė veprim, po thjeshtė si njė zgedhje e lirė... go with the flow...

Gjithsesi ėshtė vėrtet heartbreaking kur je i sinqertė, kurse tjetri/a tė thotė: sorry... ama, tė paktėn ėshtė sincere, e sinqeriteti ėshtė njė nga vetitė njerėzore mė fisnike...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

Si do reagonit?
    jo me shume se para dy javeve me ka ndodhur mua kjo gje.
    uroj qe mos i ndodhi askuj vetem asaj qe ma beri kete.
    hall me te madh nuk ka dhe pse kane kaluar me shume se dy jave une ndjehem i njejte me momentin qe ma tha nje gje te tille.ju them sinqerisht qe sjam as ne qiell as ne toke.po nje gje skuptoj vellezer dhe motra kjo eshte ZGJEDHJE E LIRE????me falni por behet fjale per ndjenja dhe per shume plane dhe sbehet fjale nese ti do blesh pjeshka e une do bleje molla.
    une e kam te fresket kete gje dhe po ju them se me tradhetuar se kam ndjere veten ndonjehere.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

....

Si do reagonit?
    Flm...flm per kohen qe kaluam se bashku. Lamtumire

Eshte cdo gje ekote te rrish me nje njeri qe nuk te do,qe nuk ndjen per ty !
    Me mir nje fund me dhimbje se nje dhimbje pa fund !

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •