miresevjen i dashur
befsh qejf ketu
miresevjen i dashur
befsh qejf ketu
flm yllo ja kalofsh sa me mire edhe ti
urs twist![]()
The man is back.
Mire se erdhe twist...me sa shoh une motra nuk te ngjan fare, po bukurine e ka marre mbas vellait![]()
lol. flm Eliona me vjen mire qe e mbake mend, edhe une i kam pasur floket blond (kur kam qene i vogel) deri vone por.... erdha ketu ne angli dhe mu bene floket e zeza ngaqe nuk ka diell asnjehere
The man is back.
po po ke te drejte per vendet e ftohta , une jam bo e bardhe sikur tme ken fut ne qumesht ha ha
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
amon kujt po i thua une jam bere pellumb i bardhe ngaqe u bene vite qe nuk shoh vere me sy.lol
The man is back.
Postuar mė parė nga twist
amon kujt po i thua une jam bere pellumb i bardhe ngaqe u bene vite qe nuk shoh vere me sy.lol
eeeee, ma merr mendja, "aty afer meje" eshte gjithmone dimer.![]()
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
hahaha twist kur hapa te lexoja temen kujtova qe kishe nje yll ketu ne forum, kur ti flisje per motren![]()
Nga te gjitha pershendetjet ne forum ajo e jotja eshte me e bukura. (prit se do ta vlersoj me 5 yje lol)
p.s ketu ke une plasi vapa por prap nuk nxihem
lol. Eliona mire qe na e kujtova ate temen...hehehe me zuri e qeshmja kur lexova ne fund te temes qe diskutonim qe vajzat shqipetare jane miss-e, edhe si gjithmone te gjithe e miratuat(jo per ndonje gje por jeni)lol. amon o Eliona te vij atje ku rri ti se une jam bere carcaf i bardhe...te pakten per floket hahahha....
flm per yjet (je e vetmja qe me ke vlersuar me 5)
The man is back.
Krijoni Kontakt