Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    burri i saj pervecse nuk e don,asht shum i veshtir,dhe nese i thot se se e don nje djal tjeter,mund te ndoll nje tragjedi,mund t'a vras apor dichka tjeter

Nuk ben tragjedi ai jo - se qeni qe leh s'te kafshon...Pastaj sic ka vajtur puna, s'ka ku te veje me keq per shoqen tende...te pakten te beje ate qe mendon se duhet te kishte bere me kohe e te ndodhe c'te ndodhe...
    Sa me frike i paskeni shuplakat, te ta fuse tjetri me shpulle sepse nuk e do?...po edhe ti ke duar. Kaq kurriz-ulur nga frika e pellembave - nuk jetohet apo jo? Njeriu ka dinjitet dhe kurajo.

"Prinder" te tille s'duhet te kene femije.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 22-08-2006 mė 16:17

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Eh keto dashurite e roberuara te shqiptareve do i kish zili zili edhe vete Shekspiri..........,jane shtuar kohet e fundit dashuri e mohuara te tipit Romi dhe Zhuli.

Te vime tek shoqja jote.Nese qenka 18-vjece,qenka martuar para 6 muajsh,fejuar para nje viti,pra 16 vjec e gjysem.Shpejt ne kurbetin e dashurise,rruge te veshtira.
    Edhe Gjinos,14 vjecarit dhender te Cajupit prinderit ja gjeten Marigone.Ne moshe te tille pasioni sundon llogjiken,mendjen..............,ndaj nderhyjne prinderit............

Shoqja jote ne kete labirint farso-dashurie ka dy rrugezgjidhje.
    1-Te lere te qarat menjane,dhe te fluturoje prane atij qe i rreh zemra,ndonese keto internetet dhe telefonat virtuale kane marre me qafe nje duzine te pseudo-dashuruar.
    2-Te kerkoje rruget apo celesin e dashurise tek burri i saj,duke kujtuar ate shprehjen e urte te pleqve te mocem............."Te tjere dashuruam ne kete jete,te tjere na dashuruan,me te tjere u martuam."

Ka gjera me te rendesishme ne nje lidhje bashkshortore sesa syri dhe vetulla e bukur dhe floku kacurrel.Per ti zbuluar duhet te hysh ne brendesi te oqeanit shpirt,te atij/asaj qe te zbulosh bukurite,te fshehtat,misteret...............

Paste fat ne zgjidhjen e saj,shoqja jote..............
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    I kam than shum her qe te mos flas me me te,sepse ajo tash asht e martuar,por sapo ia filloj te flas te ndahet nga ai,ajo qan,dhe me thot se pa te ska jete per te!
    S'ka jete pa Te por Bandillin e mori se, tani i thuj shoqes tende ri rehat vajze e mbare kur nuk bere Ze atehere kur duhej mbaj vendin aty ku je, ( ca bejne kshu keto femra mer burri i dhehut i myten djemte e gjore........) ...........lol C'kusur djali iher ? Pastaj nese ajo nuk ndjen asnji gje per kete qe ka ne shtepi une mendoj se djali nuk do ishte aq I meshte sa te mos e kuptonte nje gje te tille. Nejse, Mendimi Im Mbaj vendin i thuj shoqes aty ku je ene Respekto Burrin ate bej ose nda Shapin nga Sheqeri.

Psssss..................kur gjen pse mos bej Ajo........................loooool

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    :P just mendo ja vlen per nje dashuri te prishesh familjen :P
    ose me mir ja vlen ai cun qe ka larg kjo :P
    kjo vajz per mua ka faj te madh se sa do te martoj prindi me zor ti je ajo qe thot jo ose po ajo kur do tjeter si i thot ati qe e ka ne kra te dua etc pra ajo eshte nga ato me dy fytyra so i thoj shoqes kur do vej nja 23 vjece te flasi prap edhe flasim se 18 vjece eshte e djeg dashuria per ashure por nese
    ta regulloj kete problem sa me pari se sben mir si per ate jasht si per ate qe ka bur
    Partizoni

Babyygrl Maska e sy_si_deti
    Anėtarėsuar
    25-01-2005
    Vendndodhja
    atje ku ndjehem mire
    Postime
    29
    se pari ky problem ka shume fajtore duke filluar te paren me vajzen te dytin me te dashurin e saj. them me vajzen sepse pse nuk e hapi gojen tja u bente te qarte prinderve qe ajo nuk e do dhe te ikte te shikonte jeten me ate qe do ata prinder jane e kur nuk e shkelnin nje veprim apo vendim te femijes do ta qortonin po do vinte nje kohe qe ate do kthenin i ve faj ta dashurit te saj pse nuk e mori vajzen ne shtepi qe kur asaj i hyn per te feju apo martu?????????
    ndersa te shoqit te asaj nuk i ve faj pse? se ne alb ka dhe mendoj se do vashdoje te kete akoma martesa me mbleseri gje qe eshte me se normale per ne ai nuse kerkoi nuse mori dinte ai shkreti psh ke ke ajo shoqja jote ne zemer? po nese u bo cu be ajo tani duhet te shikoje qe ketej e lart per mendimin tim sa pa ber femije ti ndaje gjerat me te dashurin ne fillim nese ajo e le burrin a e merr ai? se le te flas sa te doje ne tel apo internet? ndoshta ai e don edhe per karta i dashuri i saj meqe ajo iku ne ger thote he mo se ajo me do iken dhe ai dhe mund te vije nje kohe qe do jete ai pastaj qe do e lere dhe jo shoqja tende sepse ajo e do ........
    prandaj qe gjerat duhen pare me kujdes se ka ta beje me jeten e saj qe ka perpara ajo eshte vetem sa une 18 vjece godddddddd duhet ti ndaje gjerat jeta nuk eshte loder qaj ne tel e qaj ne camera perpara computerit
    shnet te gjitheve

i/e regjistruar Maska e ida-61
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Postime
    60
    Hmmmm sa perplasje i duhet njeriut te kaloje ne kthesa te erreta e plot lageshtire,kush e pati fajin askush nuk e diti vertete........disa thane familja e besoni?.......te tjere thane ajo,edhe kete e besoni?......:
    Ajo vajza ben shume gabim qe e lejon ate ''ish te dashurin'' qe te zere vend aty ku i takon nje personi tjeter i cili eshte duke pritur ne kembe qe te lirohet zemra e kesaj engjellores.Nese ky ''ish i dashuri'' e donte vertete kete vajzen atehere perse nuk e ndaloi nje gje te tille?Mos me thoni se nuk u lajmerua ne kohen e duhur e nuk e diti sepse eshte shume absurde.Kur dy njerez duhen kam pershtypjen se ata komunikojne shpesh midis tyre si komunikon kjo tani me te,pra ai djali e ka ditur qe kjo po fejohej e martohej pasi ka zgjatur edhe 1 vit e 6 muaj mos gaboj me te dhenat qe dha dikush.Ai thjesht nuk e ka dashur.Ka edhe njerez te tille te ndyre ne jete qe i peshperisin ne vesh fjale te shenjta adoleshenteve qe duan ti besojne edhe pse ato duken sheshit qe jane te zbardhura e te dala boje dhe mode.Po kam pershtypjen se me kalimin e kohes kjo vajza do te rritet dhe do ta kuptoje se tani eshte akoma ne fluturim,kur ta mesoje rendesine e jetes atehere edhe do te qeshe me vete per ato gjera femijerore qe mosha ia serviri si te stines dhe ai djali nuk do te jete per te vecse nje kujtim shpifarak e i djallezuar qe kushedi ne sa zemra vajzash te tjera eshte vjeteruar e i ka kaluar koha.Mos mendoni se ka me ne jete njerez fisnike me dashuri te sinqerte dhe te jete i vertete si dashuria qe ka idealizuar kjo vajza ne endrrat e veta.Ai thjeshte eshte prekur ne sederen e tij mashkullore pasi i ka shpetuar kjo vajza si peshku mendon ai ne filozofine e tij prej don zhuani qe asnje vajze nuk ka kaluar ne kete menyre nga ai me pare.
    Thone qe bota eshte me rrota,mbase edhe ''ish i dashuri'' ka filluar ta doje tani,por vetem tani ama kur e ka pare te ikur,te humbur pergjithmone,te paarritshme,pasi ka njerez qe vetem atehere e kuptojne se sa shume e kane dahsur nje person.Lere te vuaje kete kok pocin se i ben mire.Ajo vajza ben mire te filloje nje jete te bukur me burrin e saj dhe te realizoje endrrat e saj por pa shtesa prishese te vjetra sepse edhe konturet nuk duken bukur pastaj.Prinderit nese e kane lenduar e kane bere per vete per te dhene te tilla gjykime nuk na takon neve,kur te shkojme tek krijuesi jone ai di te gjykoje mire dhe as mos e prishi terezine.Ne jete ka plot njerez te keqinj qe duan te bejne te tjere si veten dhe fitorja eshte ti anashkalosh keto njerez duke mos e vrare shume zemren edhe nese ajo nga kjo rruge del e vrare mundohu ta sherosh me kohen kam pershtypjen se edhe ajo(koha) do te te ndihmoje shume.Vetem atehere do ta kuptosh nese ai te ka dashur vertete.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

Qaj o moj minushe, qaj o burrezine (thote ajo kenga)

Citim Postuar mė parė nga _Mina_
    Po ja filloj me temen menjehere....
    E kan nje shoqe timen,ajo asht e martueme tash nje 6 muej,asht 18 vjecare,prinderit e kan martu em dhun,por e don nje djal tjeter,asht e martuar larg vendis saj,ne Gjermani,dhe perdit flet me at djaloshin ne internet dhe telefon....I kam than shum her qe te mos flas me me te,sepse ajo tash asht e martuar,por sapo ia filloj te flas te ndahet nga ai,ajo qan,dhe me thot se pa te ska jete per te!
    Un nuk e di se si t'i ndihmoj,me e len burrin nuk mundet sepse prinderit e saj jane shum te veshtir...Nuk e di....Ai djali e don ket shoqen time pafund,por prinderit e saj nuk e kan pas ne qef ket djalosh...E shoqja ime tash esht larg dashuris se saj te vrtet,edhe eshte roberuar me nje burr qe nuk e don,paramendoni se si asht me flejt me diken ci nuk e don,ti thuash "te dua" por ne fakt po rren......Nuk e di cka te bej,me dhimbet shoqja ime sepse e kam shoqe te ngusht,ka pas shum probleme ne jet...dhe me te vrtet kisha pas qef t'i ndihmoj!
    JU LUTEM nese kini ndonji keshill,cfardo keshille me tregoni dhe t'i ndihmojme te jete e kenaqur,sepse esht vetem nje jet,dhe nuk dua qe shoqja ime t'a kaloj jeten me lot!
    I thuaj kesaj goces ti mbaje njecike freret se po i fluturon karroca ne hava. E njeh kjo cupa kete bablokun e internetit? Kur them e njeh, e njeh mire* dmth? kaq e zonja te jete kjo sa te marre derr ne thes?

Tani per prindrit cfare nuk ben njeriu por, kur ata e paskan martuar me dhune sic thua ti, c'detyrime paska kjo ndaj tyre? Per me shume, zogjte e shendetshem e lene folene (thote nje proverbe) prandaj dhe ajo, se pari, duhet te shqetesohet per panvaresine e vet, e pastaj per prindrit. Ne eshte zog haleje (keshtu u themi neve atyre zogjve pendelagur, pa ofeze) atehere, me vjen keq ta them se e meriton gjendjen ne te cilen ndodhet. Ajo vuan nga budallalleku i vet, sorry! (dua te shtoj se rasti-rastit nuk i ngjan, se nganjehere eshte edhe fati qe ta ben ters, por heyyy...te pakten, njeriu duhet te jete ne gjendje ti vere gjerat ne peshoren e kruzose, te shohe nga anon, dhe mbi kete baze te marre nje vendim.

Me teper se dashuri, i uroj mend ne koke!
    Summertime, and the livin' is easy...

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    keshilla me e mire !!! leje ate djale qe ke per burre edhe martohu me ate qe do !!! kjo eshte zgjidhja e vetme !!! po te vazhdosh me ate qe ke per burre tani ke me mallku te shpise edhe veten !!! ske per ta jetuar dot jeten sic duhet !!! kshu qe lere ate cun qe ke per burre edhe martohu me ate qe te do zemra !!!jete te lumtur me ke te doje zemra te uroj !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Postime
    27

ndoshta munde te jesh e dashuruar edhe ti si une dikur...

Dikur kur isha ne moshen16 vjec e gjysem deri para pak kohe mendoja se askush si une ne bot nuk ka dashuruar edhe nuk do dashuroj mendoja se jam e dashuruar ne maximum por koha po tregojke gjithqka sa isha ne shkoll e shihja gjdo dit flisja me ate rrija nje fjal e ti me qonte ne qiellin e 7 kur e perfundova shkollen e mesme kontakte ishin me te rralla te gjith me thonin se do ta harrosh thot nje fjal"large syve larg zemere" keshtu ne me ishim dita dites e me pak ne kontakt me ate njeri,sa doja ti shkruja ne net ose ta thirrja ne tel me pengoni ata qe me donin provoje a po mundesh sot mos me thirr me thonin provo mos ja kthe ket pergjigjje ose ate edhe njemende fillova nje her nje dit se thirra me thirri ai su lajmrova se isha ne prov dikur filluam me rrall te kontaktonim ai me shkruajke ne net une me beson shum u gezoja kur e shikoja qe kam msn nga ai po sja ktheja edhe keshtu e harrova, tani kur e kujtoj ate kohen kur kam qen e "dashuruar" me vjen turp nga vetja se skisha qen e dashuruar por kish qen mosha qe kish ndiku te une qe te humbi mendjen aq shum pas nje njeriu te cilin seshte dasht edhe nuk duhet kurr ta dashuroj nje vjaz beqare jo qe ishte njeri i keq por kishte tjeter penges sot kam 20 vjec gati edhe mendja sme shkon me te ai njeri ndoshta munde te them se kur e kujtoj e urrej por jo se urrej por se di eshte nje lloj ndjenje spo di me pershkru me nje fjal skam deshir ta takoj kurr me,edhe diqka ai sme detyroj te dashurohem thjesht kur e kuptoj ai u habit se kishte pritur ket por as nuk me tha qe ta harroj vetem me tha qe shpejt ske me dit kush jam ke me me urrjet me tha, vet koha po te tregojke qa me ba.

Edhe shoqja jote le ta provoj mos te kontaktoj me te te pakten nje dit, le te rrij ne shoqrin e burrit sa me shum, le te argetohet se nuk e besoj qe eshte e dashuruar sa po thot ajo ket e them nga pervoja me besoni,pasi ne fillim ska fol le ta provoj keshtu ne te kunderten le te veproj ashtu si i thot mendja edhe zemra.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga _Mina_
    Po ja filloj me temen menjehere....
    E kan nje shoqe timen,ajo asht e martueme tash nje 6 muej,asht 18 vjecare,prinderit e kan martu em dhun,por e don nje djal tjeter,asht e martuar larg vendis saj,ne Gjermani,dhe perdit flet me at djaloshin ne internet dhe telefon....I kam than shum her qe te mos flas me me te,sepse ajo tash asht e martuar,por sapo ia filloj te flas te ndahet nga ai,ajo qan,dhe me thot se pa te ska jete per te!
    Un nuk e di se si t'i ndihmoj,me e len burrin nuk mundet sepse prinderit e saj jane shum te veshtir...Nuk e di....Ai djali e don ket shoqen time pafund,por prinderit e saj nuk e kan pas ne qef ket djalosh...E shoqja ime tash esht larg dashuris se saj te vrtet,edhe eshte roberuar me nje burr qe nuk e don,paramendoni se si asht me flejt me diken ci nuk e don,ti thuash "te dua" por ne fakt po rren......Nuk e di cka te bej,me dhimbet shoqja ime sepse e kam shoqe te ngusht,ka pas shum probleme ne jet...dhe me te vrtet kisha pas qef t'i ndihmoj!
    JU LUTEM nese kini ndonji keshill,cfardo keshille me tregoni dhe t'i ndihmojme te jete e kenaqur,sepse esht vetem nje jet,dhe nuk dua qe shoqja ime t'a kaloj jeten me lot!
    PAK E CUDITSHME KJO SHOQA JOTE.
    NE SE VERTET AJO ESHTE ROBINE E DESHIRES SE PRINDERVE
    DUHET TE VAZHDOJ ROBINEN ATY KU E MARTUAN.
    NESE AJO RESPEKTON NDJENJAT DHE DASHURIN QE AJO KA PER ATE TJETRIN
    DUHET TE MOS RI ME KETE QE ESHTE MARTUAR(patjter gjen nje zgjidhje ne se do,ne cdo situat)
    ME SA SHOF ,AJO MBAN NJE DORE NE REVANI NJE NE BAKLLAVA.
    ESHTE AJO VET QE PO NDERLIKON ME SHUM JETEN E SAJ.
    PATJTER DUHET TE SHKEPUTET NGA NJERI.
    ME KETE QE PO BEN, TEK TE DY MESHKUJT DEL E HUMBUR.
    BURRIN PO E TRADHETON,TJETRIN MBAN ME PREMTIME (shume keq)
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Roli ekonomik i familjes fshatare
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-01-2012, 08:27
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nėnė Tereza
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Familja Boletini
    Nga CEZARND nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-08-2005, 21:31
  4. Shoqėria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •