Kto jane pasojat e familjes dhe mentaliteti i vjeter qe ekziston akoma :@
Me vjen shume keq per vajzen dhe uroj te perfundoje me ate njeri qe e do me te vertete
Kto jane pasojat e familjes dhe mentaliteti i vjeter qe ekziston akoma :@
Me vjen shume keq per vajzen dhe uroj te perfundoje me ate njeri qe e do me te vertete
Me vjen keq vertete per vajzen!
Nje gje se kam ketu qe qart un ai i "dashuri" i kesaj vajzes pse nuk eshte mundua te bej dicka dhe te jete me te para marteses po tani qe eshte martua me dike tjeter don te ia prish jeten burrit te saj!!!! S'e kuptoj kete gje
Pastaj s'eshte mir te ja prishesh jeten dikujt qe ska faj ne kete rast eshte burri i kesaj vajzes...
Se di c'far te them, uroj qe kjo ta zgjellin udhen e drejte ashtu sic eshte mir per te sepse tani eshte 18 vjecare dhe din te mendoj per vetin...
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
po cfare prishje jete !!! ate burr asaj ia kane dhene me porosi nga lart !!! burri i saj se do fare ate !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Po nese se don ai, si mund te jetetoj me nje njeri qe don!!!!!Postuar mė parė nga SaS
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
nuk dua te perseris cfare eshte thene me siper
ndoshta e shkreta vajze ngaqe don cunin tjeter nuk i afrohet dot burrit te saj
per mendimin tim, ajo duhet te vazhdoje te njohe me mire e te doje burrin e vet,
te nderprese kontaktet me cunin
dhe mund te zgjedhe rrugen e ndarjes, vetem nqs ajo e sheh qe i shoqi eshte i keq, negativ dhe nuk e trajton mire
nqs i shoqi paraqet cilesi si njeri sic ka thene dhe teta Ollga ne filmin "zonja nga qyteti"u dashuruam pasi u martuam
uroj qe te zgjidhet sa me mire e sa me shpejt, per te miren e te gjitha paleve
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Ju falemenderoj te gjithve shum e shum,sepse me te vrtet me keni ndihmuar shum em keshillat tuaja...Megjithse e kam pasur shum veshtir te vendosi se c ilen mendim ta zgjelli sepse kam pas shum mendime nga ju,dhe ja tju tregoj nje qe ia kam thene shoqes sime: Le te provoj mos te flas me at dshnori nja dy -tri dit,
dhe te shohin se si shkojn punt,nese as ater smundet pa te,.ta leje burrin dhe te martohet me te,sepse dashnori i thot ta leje burrin dhe te shkoj tek ai...
Ende skam folur me te asht bere nje jav dhe nuk e di se cka po ndoll...Shpresoj se ka bere nje zgjellje te urt.Un i kam ndihmuar aq sa kam dit,me ndihmen e juve sigurisht qe po,sepse me keni dhene shum keshilla,te cilat me jan duhur ti kem,sepse skam pas asnjehere situat si ajo,ashtu ci skam dit se si ja kisha bere....
Edhe nje her falemenderit te gjithve qe muart pjes ketu,dhe shpresoj qe shoqja ime ka bere nje zhgjellje te mir...... mwahhhhhh per te gjith![]()
"Love Means Never Having To Say You're Sorry."
Eshte e veshtire te jesh e martuar edhe te ndahesh por ne qoftese ajo e do ate djalin edhe nje dashuri e sinqerte e keshilloj te gjeji nje zgjidhje llogjike edhe te menduar.Cdo njeri duhet te ket te drejtat e tij qe te jetoji edhe te llogjikoji ne ate menyre qe mendoj ai se eshte me mire.Une do ndahesha edhe do ikja larg me ate njeri qe doja me gjithe zemer.
Mina - ne radhe te pare me vjen keq per shoqen tende, edhe e quaj veten me fat qe shyqyr qe nuk i kam prinderit ne kete lloj menyre
Ke bere mire qe e ke keshilluar shoqen tende qe te mos flase me te dashurin per disa dite. Sic tha edhe Kolombi ajo eshte goxha e re- (ose me mire ka qene goxha e re kur eshte martuar). Personalisht ne ate situate (edhe pse e thenja me te bemen jan cik si larg) POR do mundoja qe te rregulloja lidhjen me burrin qe me kan dhene famija- Ajo duhet qe te kishte bere dicka para martese (te 2 te kishin ikur) para se tu ngaterronte edhe nje fis tjeter. Tani imagjino 3 fiset ne kete rremuje- vetem kur te marin armet. Eshte e koti qe te thuash te leje burrin, pasi deri sa nuk e ka bere deri tani- ajo nuk e ben me... E vetmja gje qe mund te beje eshte te krijoj per te mire ate qe ka. Kur fillon i shikon gjerat me sy tjeter- sikur te hyjne ne qeif me shum
shpresoj qe para se te vendose te beje dicka - te mendoja mire e mire shoqa jote, i uroj fat!
l
How can she fall, if there is no one there to catch her
Krijoni Kontakt