Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030

''Choosers of the slain'' roman qe ve ne pah trafikun e femrave ne Shqiperi.

http://i1.ebayimg.com/05/c/07/99/e8/f9_8.JPG

Flet per nje Marins qe krijon nje komando te tijen ne europen lindore (Gjeorgji) edhe ndeshet ne trafikun e femrave ku dominojne gangot 'Shqiptare'.
    Kshu kshu na njofin per te forte. Shtoji ketu edhe ate artikullin qe e bastardonte Shqiperine ehde imazhi yne ne mediat boterore na shfaq fytyren me te eger edhe te pashprese ne te gjithe europen lindore.

Une ne fakt vetem permdhjedhjen ne cover lexova se sot e pashe librin ne ne nje bookshop edhe e bleva dmth. Kur ta mbaroj ju jap shpjegimet edhe pse kam pershtypjen se eshte nje cope letrare e varfer se autori ne fjale (John Ringo) merret vetem me libra te tille tip lufte me kucedra. :)

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Kam nja dy vjet qe kam pasqyruar ketu opinionin e vertete te botes (Europes) ndaj nesh, te shoqeruar me faktet e peshtira te cilat, sipas disa personave ketu, pasi permenden, automatikisht e nxjerrin autorin e shperlare nga krenaria kombetare dhe egzagjerues i negativitetit...prandaj me mire s'po zgjatena me!Me mire syri se nami...E kjo eshte nje barre qe e vuajne mijera shqiptare te tjere te thjeshte, punetore, te kulturuar e njerezor, qe me punen e tyre dhe me virtytet e verteta shqiptare, mundohen te ndertojne nje jete te qete e gjithashtu tu lene nje opinion te mire kombit te tyre!

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anėtarėsuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Une ne fakt vetem permdhjedhjen ne cover lexova se sot e pashe librin ne ne nje bookshop edhe e bleva dmth. Kur ta mbaroj ju jap shpjegimet edhe pse kam pershtypjen se eshte nje cope letrare e varfer se autori ne fjale (John Ringo) merret vetem me libra te tille tip lufte me kucedra. :)
    Vi,kur ta mbarosh ,ma jep mu ta lexoj se skom as i $ me ble.Jom sh brok
    o-le-le firma

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Si urno zonjushe. Tja jap ati zotnis se libri ishte $27 hardcover se sapo kish dale edhe paperback del mas nja 6 mujesh edhe me pagu edhe trasportin me te cu librin ti e paguj librin per gjel deti lol

Tema tė Ngjashme

1. Si mund tė ulet ndikimi grek nė shqipėri ?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  4. Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 14:08
  5. Bashkim Gazidede prononcohet nė media pėr ish-detyrėn si kreu i SHIK
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •