... edhe une ashtu, dhe po me ec goxha mirePostuar më parë nga vagabondo_nyc
![]()
![]()
... edhe une ashtu, dhe po me ec goxha mirePostuar më parë nga vagabondo_nyc
![]()
![]()
Punën e sotme mos e lër për nesër...shtyje sa të mundesh...
Argetim pay bill etclajme
Partizoni
Faleminderit Albo per temen e qelluar!
ku besoi qe me se shumti te duhet ty pun... pikerisht ne mesin e te gjithe ne anetarve ketu...
Inderuar Albo,ju si pergjegjes.... e gjithe ketyre anetarve,prej nje shume numrash,te regjistruar...me mija,e mija tema,ne shum aspekte,me ni vlere te pa caktuar poezi...ku mund t'them, se ke ni pesh te rand mbi kok...
e njejta gje,dhe per te tjeret bashpuntor/e tuaj,Stafi...kerkoi ndjes nga ju te gjithe...qoft dhe per ni gabim me te voglin!
mund t'them se aq sa esht i ngarkuar ky internet....afer,dhe ju jeni...flm per punen e pa ludhur, dhe per durimin qe mbani mbi supet e juaja...me mija e mija deshira,gabime,sugjerime,mos vlersim, dhe mos respektime,qoft mbi Forumin...qoft ne mesin,e antresive,grupeve te ndryshme,e them nga te shumt ne...flm
...ndaj me lejoni diq mbi komentin tim personal,me nikun hajla,se qka me shtyn dhe se qka me ka shtyr?qe te merremi lidhur me internetin elektronik...ku me vete deshiren jam regjistruar, mu ne mesin e kesaj antaresie...kam pershtypjen,qe me ka bere te ndihem e lire,e respektuar,dhe e dashur,aq sa kam mundur tu permbahem gjerave,qe me kan qua ndoshta?ne nje perqarje,te gabuar,kerkoi falje,edhe nese kam qen ne anen e drejt...po si do qe t'jet,njeriut i duhet durimi me se shumti ne momente apo ne raste kritike!!!
...kurse, qka me ka shtuar interes lidhur me internetin???? shtrohet pergjigja...se ka t'bej,pikerisht lidhur me Forumin Shqiptare...ku dhe jam e abonuar si anetare e ketije Forumi...me vete deshiren...gjeja qe me ka shtyr te bej diqka?thjesht, dhen mbi poezit e mija...eshte se deshiroi qe ato te jene,po aty ku nga kan filluar.... dhe deri ne mbarimin e tyre...pa percaktim,afat gjate...apo afat shkurter,sidoqoft kerkoi nga vete ju moderator/et me administraten e "Stafit" po te ketij Forumi Shqiptar...qe t'jet sa ma emundur per ni mbrojtje ne perkushtim, e poezive te mija...pavaresisht si ju doken ju? keto kan ni pesh te rand tek une...ku dhe besoi qe me ndihmen e juaj,elektronike do mi plotsoni kerkesat e mija...neper mes postit elektronik,qoft dhe neper mes e-maile ne raste nevoje...U'falemnderit dhe qdo te mira...nga, hajla-Rugov
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Une me shume e perdori
Komunikimi elektronik , Argetim , Kerkim Informacioni , Shkembim Idesh Etj
Me shum kompjuterin e perdor per kerkim informacjonesh ,komunikim elektronik ,forum ,arsimim Etj...
Per mua arsimimi eshte me i rendesishmi ne internet
une zgjodha opsionin te gjitha me lart pasi nuk kam vetem nje synim kur hyj ne internet
vari leshte
Per te mare informacion nga gjithe bota ne te gjitha fushat duke filluar qe nga chati qe lidhemi me gjtihe te njojturit dhe gjithe familjaret e duke vazhduar me radhe per te gjetur zgjidhje per probleme te ndryshme.Dua te shtoj qe vetem per te gjetur shokun e jetes nuk ja vlen intereneti po per gallat ajde bejme nje dore muabet.hahahahaha
“Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”
Virtualiteti eshte feja ime...!!!
Evolution Explains Everything
Krijoni Kontakt