Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19

Lord of the ring - return of the king

Kush me ndihmon dot ! Ju kerkoj ndihme te gjithve ju qe keni disqet per instalimin e lojes Lord of the rings - return of the king.Problemi eshte se une i kam te tre disqet e lojes por disku #1 eshte gervishtur pak dhe nuk lexohet dot file me emrin Ereg qe gjendet ne dosjen me emrin support.Nese ndonjeri nga ju ka mundesi te ma dergoj me e-mail filen me emrin Ereg.exe ose me mire te gjithe dosjen support.

He do pergjigjet ndonjeri apo jo?

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Une kerkova ne disa websites per kete loje por e gjeta vetem ne format DVD.
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Harakiri thnx bro , por une nuk kerkoj te gjith lojen vetem dosjen me emrin support.However faleminderit per interesimin.HARAKIRI domethen suicide apo jo?

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    E kisha fjalen qe po ta gjeja ne format CD,e shkarkoja CD e pare dhe te dergoja dosjen support. Ma ha mendja edhe DVD do kete te njejtet files si CD por s'kam vend ne kompjuter ta shkarkoj tani per tani.

Citim Postuar mė parė nga Harakiri
    E kisha fjalen qe po ta gjeja ne format CD,e shkarkoja CD e pare dhe te dergoja dosjen support. Ma ha mendja edhe DVD do kete te njejtet files si CD por s'kam vend ne kompjuter ta shkarkoj tani per tani.
    Pse re sa e ke hardiskun ti? Nejse , faleminderit! Ej sme ktheve pergjigje per emrin "HARAKIRI"

Mund ta jap un nje dvd-ram por duhet te vish deri ketu ne divjake.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    O shoku prej divjake beji te fala Erit qe ka qene me shkolle ne Rumani, sa per ate failin do mundohem te ta dergoj un neser

Shendet
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Si e ka mbiemrin ky eri.Persa i perket dosjes support do te isha mirenjohes sikur ta dergoje.Mos e ka gje erindi emrin e gjate ai eri!

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
    Pse re sa e ke hardiskun ti? Nejse , faleminderit! Ej sme ktheve pergjigje per emrin "HARAKIRI"
    HDD e kam 40 Gb . Mbushet shpejt e marrte e mira se s'kam ndonje qerre me gjera ne te. 1 loje (Warcraft III) nja 15 filma e disa albume me muzike (afersisht 600 kenge).

Harakiri eshte vetvrasje ne kulturen japoneze. Fjala qe japonezet perdorin me shpesh eshte seppuku. Nje samurai i cnderuar ulej ne gjunje, me ane te nje thike te vogel therte stomakun e vet horizontalisht the pastaj vertikalisht ne menyre qe te dilnin organet. Nje shok i besuar i samurai ne kete cast e qellon me shpate (katana) ne qafe. Preferohet te mos presi te gjithe koken ne menyre qe te mos rrokulliset ne toke.

Citim Postuar mė parė nga Ditmir Zhuka
    Mund ta jap un nje dvd-ram por duhet te vish deri ketu ne divjake.
    Hahah pak si larg nga New York.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kosova: unjust politics
    Nga bqato nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  2. C/C++ - Konvertime dec, bin, hex
    Nga eni_ nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-04-2006, 09:44
  3. Java - Programe fillestare pėr mėsimin e Java
    Nga Michigansi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 23-11-2004, 20:26
  4. C++ - Ushtrime
    Nga berat96 nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 16-02-2003, 02:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •