Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga DEN_Bossi
    Per cka ka nevoje populli mar trim.

Per , prostituta!? Homoseksual!? Droge!? Alkol!? Dexhenerim!?

Cfare kerkon!? Keto?! Ja maj zemer po sikur kjo nuk asht kulture, nuk asht emancipim, nuk asht perparim.

Bye
    Hiq carcafet nga koka,se mendjen ta kane mbuluar e shplare bashke..............

Populli nuk ka nevoje vertet per prostituta,keto i kemi pasur edhe ne kohe te Enverit,quheshin ndryshe kurva dhe nuk dilnin neper rruge,por neper lulishte,zyra,ndermarrje.
    As per homoseksual,njiheshin ne kohe te qepes edhe keta. As per droge, qarkullonte edhe kjo ne ate kohe,ti skishe mundesi ta blije dhe shihje se do kishe vene tullen e mbaje radhen e vajgurit,bashke me ty edhe une,pra as kjo nuk eshtefenomen i ri.
    Alkoli derdhej lume,e derdhet lume..............

Por nuk kemi nevoje as per histori grash qe mekatin e tyre e lajne te rrethuar nga carcafbardhe pertej kufirit te cmendurise te fluturojne gure mbi trupin e koken e tyre,gjera te tilla as ne epoken e bronzit nuk ndodhnin.................

Keshtu mar trim,une ato qe kerkoj i kam gjetur,fatkeqsia ngelet e atdheut.Keshtu ,keshtu besoni ne Zot,besoni ne fe,po me kembe ne toke,jeni brez i ketij 15-vjecari,e feja nuk mesohet me 15-vjet mekohet qe ne djep,dhe kur perkundeshit ju ne djepe ju kendonin kenge per Partine dhe Enverin.
    Merreni lehte kete punen e fese,se me fanatizem do hidhni ne ere ..........................ndonje mulli,nga ato te Sancos.................

PS Te jem brenda temes,plotesisht kundra mbajtjes se objekteve apo shenjave fetare ne institucionet shterore.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 23-08-2006 mė 23:32
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anėtarėsuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Se rish ti nuk kupton nje gje.

Shamija nuk eshte fanatizem, nuk eshte tradite, nuk eshte simbol, eshte obligim Fetare.

Nese e kosideron si te tille nuk duhet te flasesh keshtu.

Ashtu shtu sic eshte per mua Falja, Agjerimi, Ndihmimi i te varferve, Respsktimi i te afermve etj ... ashtu eshte edhe shamia, dhe kjo nuk esshte ne doren time qe ta ndryshoj, nuk ka as Hoxha te drejte te thote qe ta haqesh, Eshte URDHERESE e shkruar e zeze mbi te bardhe ne librin qe une besoj, Kuranin.

Tani, po ta anilizosh ashtu sic thua ti dhe disa te tjere, qeshtja do te shtrohej se a duhet apo jo te lejohet e drejta e besimit.

Ps.Po shyqyr qe qe kto "qerqefe" po na i ruajne kto motra me mend ne koke. Se zakonisht shpelarja ndodh mbasi i bjen dielli, atehere i del boja komplet

i/e regjistruar Maska e rabija
    Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Citim Postuar mė parė nga DardanG
    Unė rrespektoj veshjen kombėtare tė cdo populli, por nuk i shoh me simptati rrobat kombėtare arabe ( dhe as tė tjerėve) nė trupin e bashkėkombėsve tė mi, pra tė shqiptarėve! Jo pėrse ato rroba kombėtare arabe, turke aziatike, afrikane apo.... janė pėr tu sharė, porse thjeshtė rrobat tona janė mė tė mirat, edhe nėse nuk janė mė tė mirat, duhet tė jenė mė tė mirat! Nėse vetėm njė shqiptarė vishet alla arapce, allaturka, alla afrikance, kjo ėshtė shėnjė se po hiqet dorė nga tradita jonė kombėtare, pra po e marrim traditėn e huaj ( tė mbėshtjellun nėn petkun fetar), pra rrobat tona kombėtare po i zėvendėsojmė me tė huajat! Pra, ku ėshtė identiteti ynė, ku ėshtė patriotizmi i ynė, ku ėshtė deshira( fallco) pėr shtet?!
    Por, pėr ty Rabije, qė shkruan kaq hidhėrueshėm, njė pyetje tė sinqertė dhe sinqerisht do tė deshiroja tė pėrgjigjėsh nė pyetjen time!
    Nėse njė shoqe e jote nga Arabia( Jemeni, Katari, Omani, Arabia Saudite, Kuvajti, por edhe nga Irani, apo edhe nga Afganistani... do tė marrė njė dhuratė nga ti, njė veshjje kombėtare shqiptare, ta zėmė veshje tė Rrafshit tė Dukagjinit, tė Rugovės, tė Drenicės, sosh qė i shohim pėrditė tė veshura artistėt e estradės sonė, dhe ajo shoqja e jote e gėzuar pėr dhuratėn dhe rrespektin qė ia bėnė, do e vesh atė dhe do tė dalė njė ditė nė ndonjė nga qytetet e kėtyre shteteve, cfarė do t“i ndodhė asaj?! Ju lutėm trego se c“mund ti ndodhė asaj?!
    Nuk kam shkruar hidherueshem Dardan te them te drejten e sa i perket pyetjes sate do te thoja se te gjitha veshjet qe ti i permende jane veshje shume te bukura dhe besoj qe shoqja ime do ti vishte ndonjehere me kenaqesi...Te pershendes me respekt!

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    [QUOTE=kolombi]Per sa kohe do kemi rabije dhe Dardan,per aq kohe do mbetemi rob te nje mentaliteti demode,te vjeteruar,ekstremist.
    Hapni ndonje dritare,te hyje nje rreze dielli,kemi nevoje si popull per drite se nga erresirra erdhem.......................Kaq shume te paska penguar mendimi im i nderuar Kolombi,aq shume sa nuk po te lejoka te shkosh perpara,hahahaaaa ke mbetur rob i nje mentaliteti demode! Une zoteri super moderator nuk shpalla ligje pse shpreha nje mendim as nuk perdora gjuhe banale,nuk e di pse me merr shembull mua sikur po cenoj te drejtat e dikuj! Besoj qe ju vet mire e dini se nuk i perfillim ligjet aq shpejte,po mendoj ligjet e drejta,as ato shteterore,as fetare,as kuturore....

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Per sa kohe do kemi rabije dhe Dardan,per aq kohe do mbetemi rob te nje mentaliteti demode,te vjeteruar,ekstremist.
    Hapni ndonje dritare,te hyje nje rreze dielli,kemi nevoje si popull per drite se nga erresirra erdhem.........................
    Kaq shume te paska penguar mendimi im i nderuar Kolombi,aq shume sa nuk po te lejoka te shkosh perpara,hahahaaaa ke mbetur rob i nje mentaliteti demode! Une zoteri super moderator nuk shpalla ligje pse shpreha nje mendim as nuk perdora gjuhe banale,nuk e di pse me merr shembull mua sikur po cenoj te drejtat e dikuj! Besoj qe ju vet mire e dini se nuk i perfillim ligjet aq shpejte,po mendoj ligjet e drejta,as ato shteterore,as fetare,as kuturore....

Anėtarėsuar
    02-08-2006
    Postime
    126
    Citim Postuar mė parė nga DEN_Bossi
    Se rish ti nuk kupton nje gje.

Shamija nuk eshte fanatizem, nuk eshte tradite, nuk eshte simbol, eshte obligim Fetare.

Nese e kosideron si te tille nuk duhet te flasesh keshtu.

Ashtu shtu sic eshte per mua Falja, Agjerimi, Ndihmimi i te varferve, Respsktimi i te afermve etj ... ashtu eshte edhe shamia, dhe kjo nuk esshte ne doren time qe ta ndryshoj, nuk ka as Hoxha te drejte te thote qe ta haqesh, Eshte URDHERESE e shkruar e zeze mbi te bardhe ne librin qe une besoj, Kuranin.

Tani, po ta anilizosh ashtu sic thua ti dhe disa te tjere, qeshtja do te shtrohej se a duhet apo jo te lejohet e drejta e besimit.

Ps.Po shyqyr qe qe kto "qerqefe" po na i ruajne kto motra me mend ne koke. Se zakonisht shpelarja ndodh mbasi i bjen dielli, atehere i del boja komplet
    Mendime te qelluara mendoj une qe po jep por kundershtimet gjithmone jane prezente edhe pse po flet te drejten!!!!!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    NE te drejtat themelore te njeriut eshte edhe e drejta per t'u veshur, prandaj une kete gje e shoh si dicka qe kane te drejte ta bejne kur te duan e kur te duan, mua nuk me pengon gje apo me demton nese X person do te vere shami.
    Une jam liberal, dhe e shoh si te drejte te tyren te veshin ca te duan. Nuk jemi me ne kohen e komunizmit kur pse i kishte pantallonat pak me te gjata apo te gjera cilesoheshe si njeri qe ben shfaqje te huaja e denoheshe...
    Kete ndalim te veshjes si te duash une e shoh si nje kthim mbrapa ne kohen e diktatures, eshte nje shkelje e te drejtave te njeriut. Me kete po kufizohen njerezit!
    Veshja eshte ne deshiren tende dhe ne preferencen tende. Une per vete nuk do te pelqeja qe e fejuara ime te vinte shami, bile ma bene pyetje nja dy vajza qe duan te vene shami-"A do te merrje nje vajze qe eshte e mbuluar?".
    JO, iu pergjigja une, "Po pse me thane ato"? Thjesht se nuk me pelqen dhe familja ime nuk e ka ne kulturen e saj te vishet ashtu. Pra eshte dicka kulturore dhe preference. Ndonjerit mund ti teket te vishet sic vishen Kinezet me ate kimonone e gjate, a mos valle duhet ta ndalojme? JO.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Intervistė me Myftiun e Kosovės, Mr. Naim Tėrnava
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  3. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  4. Islamizimi I Popullit Shqiptar
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-04-2004, 04:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •