Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e urtesia
    Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431

SOFRA e pėrbuzur

ME BUKĖ, KRYP DHE ZEMER - sofra shkupjane

Valle, a jemi sofer shqiptare ne shqiptaret nga maqedonia?!!!
    A thua bene mire stafi drejtues i forumit, qe na largoi nga shqiperia?
    Valle pse duheshka ta ndaj sofren me maqedonas kur e dij se ajo buke ma zen frymen?
    Lutem, mos me trazoni nga sofra, por me beni konak edhe pse jemi bonjak te lene anash dhe jashta kufijve te memedheut.
    me qofte haram buka e shqiperise qe duheshka ta ndaj me sllavet?
    Ju flm dhe paqit faqen e bardhe?

kerkoi perkrahjen e sofres tuaj?
    urtėsia

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    urtesia, sic ta kam shpjeguar edhe ne MP.

Nuk i kam vendosur une rregullat ne kete Forum, une thjesht i respektoj duke moderuar Forumin.

Nese keni ndonje problem jeni te lutur te drejtoheni tek Administratoret duke u shprehur shqetesimin dhe sugjerimin tuaj. Jam i bindur se ato do te te japin nje pergjigje me te sakte dhe nje zgjidhje te problemit tend.

Gjithsesi ju uroj qendrim tek kendshem mes nesh.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Administratoret u njoftuan rreth problemit qe keni ngritur.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    I nderuar ClaY_MorE,
    Beso se nuk shoh problem dhe nuk ndihem i shqetsuar?
    por po hap nje teme diskutimi, qe ta kem me te qarte kete pune.
    Cdo respekt rregullave nga administratoret, nga se mundet edhe pa urtesine por edhe pa sofren shkupjane. Me rendesi te egzistoi forumi dhe uniteti ndershqiptar. Pak pune eshte urtesia dh perbuzja e nje sofre nga shqiperia, kisha menduar se shqiptari mund te shtroj sofren ne cdo vend ku bukes i thone buke dhe ujit uje, por siduket paskam gabuar.
    urtėsia

Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Kjo pune e administratoreve, ngjan se eshte nje shprehje alegorike, ku mes rreshtash mund te kuptoj kete:

MBLIDHNI PLACHKAT DHE IKNI ANDEJ NGA MAQEDONIA, SE NUK E KENI VENDIN NE SHQIPERI.

ok, si te thote nena parti me xhaxhin ne krye.
    urtėsia

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Urtesia, ti ke vetem nje jave i regjistruar ne kete forum qe ka mbi 5 vjet ne perdorim dhe ka me mijera faqe informacioni e debatesh. Te duhesh qe te shpenzosh me shume kohe qe te njihesh me forumin, te lexosh ne te, te marresh pjese ne diskutime, per te arritur qe te kuptosh se cfare te ofron forumi dhe perse sherben cdo seksion i forumit.

Seksioni i bashkeatdhetareve me ndarjet e tij eshte hapur per te bere te mundur komunikimin e anetareve te forumit qe vijne nga krahina/shtete te ndryshme me origjine. Ato jane hapur ne menyre qe krahas temave te shumta me karakter kombetar te cilat forumi i ka me shumice, te kete edhe nje kend te vogel me karakter lokal, ku ti mund te biesh ne kontakt me miq e shoke te lagjesh ku je rritur, qe jane anetare te forumit, dhe te shkruajne sot nga Zvicra, Gjermani apo Amerika e larget. Krahas kontaktit me njeri-tjetrin, ju mund te shkruani ne ato forume lokale edhe problematiken e vendlindjes tende me karakter shoqeror.

Kjo nuk do te thote se ne po i ndajme shqiptaret neper parcela apo krahina. Forumi shqiptar me tematikat e shumellojshme eshte i hapur per te gjithe anetaret e tij dhe ty nuk te pengon njeri qe te marresh pjese ne forumet e tjera. Forumi lokal i shqiptareve nga Maqedonia eshte vetem nje shtojce qe shume anetare et forumit e preferojne pasi u pelqen te mesojne se cilet anetare te forumit vijne nga e njejta krahine/qytet/fshat si i tyre. Keshtu krijojne kontakte midis tyre.

Prandaj, une te ftoj qe te marresh pjese ne ate forum ashtu sic merr pjese ne te gjitha forumet e tjera, pasi nuk humbet asgje, vetem fiton prej tij.

Albo

Anėtarėsuar
    22-08-2006
    Vendndodhja
    Ne Dardani -Iliride
    Postime
    431
    Albo nuk jam i ri ne kete forum,
    vertet ka nje jave qe jam regjistruar me kete nick dhe ne forum nuk kam ardhe te prezentoi veten se kush jam, por erdha te them ate qe kane thene te paret dhe ate:
    e pyeten nje burre goxha ne moshe: O xha Administrator, per keto 95 vjet te moshes sate, a mund te na thoni sa here ne jete jeni gezuar e sa hidheruar?
    po, do t'ju pergjigjem tha xhaja:
    dy here jam gezuar dhe dy hidheruar.

jam gezuar kur kam qene ne ndonje forum ne tecilin:
    1. kur kam fol me kane ndegjuar dhe
    2. kur kane fole i kam ndegjuar.

Kurse i hidheruar kam qene poashtu ne forume te ndryshme ne te cilat:
    1. Kur kam fol nuk me kane ndegjuar dhe
    2. kur kan fol nuk i kam ndegjuar.
    urtėsia

Tema tė Ngjashme

1. Udha e Kryqit
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-03-2006, 18:18
  2. I perbuzur!!!!!!!!!
    Nga denku nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 05-03-2003, 16:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •