Miq te dashur.
Qe pra , edhe un u bana antari i ktij forumit.
Kam ba prove me merre pjese edhe nder dy forume te tjera por i kam lan menjehere dhe me forume kam eksperienca te keqia. Psh u antarsova te albforumi para disa kohesh, po aj ishte forum kot dhe nuk gjeta asnji lezet te aj.
Kur pash kete forum, me than drejten me pelqeu, dhe kishte me shum antare. (antare me dy pare mend po tham). Keshtu qe vendosa me u antarsu , dhe ju falenderoj te gjithve per punen qe bani.
Une, miq, quhem Denis, nick qe me pelqen ma shume asht Bossi dhe kshtu qe bana nji nji mix tek Den_Bossi.
Kam lind ne Shkoder dhe ktu jetoj nji pjese te kohes pasi pjesen tejeter e kaloj ne Tirane pasi jam sdudent ne Universitetin Politeknik te Tiranes ne degen elektronike.
Jam 20 vjeq dhe kam si hobi paisjet kompjuterike dhe programimin.
Avatari qe kam vendose eshte nje nder figurat me te medha te historise Shqipetare (kshtu mendoj un se paku) dhe sa here qe lexoj per te un ndjej qe ai duhet te jete nje simbol per ne , per shqipetaret, ky eshte shkodrani Daut Borici per te cilin hstorjanet kan fol fatkeqsisht shume pak.
Une ne diskutime ne forum pelqej temat me karakter politik, historik dhe fatare.
Gjitha te mirat nga miku juaj virtual![]()
Krijoni Kontakt