Edhe pse me pak vonese, por ja i erdhi rradha edhe une te prezantohen, ketu ne forum, ku numer i madh I forumasve besoj se deri tash me njohin, por me njohin vetem si bavarezi5, por ate prej te verteti ende jo.
Po ia filloj nga e para.
Vendlindja
Une jam Arber Gafuri, I lindur ne fshatin Dobrosht te Tetoves,me 18 mars 1990.Shkollen fillore e kam te kryer ne vendlindje, pra ne fshatin Dobrosht, ndersa me pas kam kaluar ne qytet (Tetove), ku edhe jetoj dhe jam duke e vazhduar shkollen e mesme ne gjimnazin Kiril Pejcinovic ne Tetove, vitn e pare e kam kaluar, ndersa tash pres te filloje vitin e dyte.Femijerin ende jam duke e shijuar, pasi me vitet qe I kam ende dukem I ri, sepse keto vite nuk kthehen, pasi keshtu kam degjuar nga me te medhejt se vitet e adoleshences jane vitet e arta te njeriut ne kete jete.
Dicka rreth vendit te lindjes ( Dobroshtit ).
Nė kilometrin e 15-tė tė aksit rrugor Tetovė-Jazhincė qė kap anėn veri-lindore tė qytetit, gjendet fshati Dobrosht. Nė bazė tė ndarjes sė re teritoriale i takon komunės sė Tearcės, ku ka kater kėshilltarė komunal. Shtrihet nė lartėsi mbidetare 500 metra, dhe radhitet ndėr fshatrat mesatarė. Fshati numėron rreth 600 shtėpi dhe rreth 7000 banore, ku nga ato 3000 banore jetojne ne perendim, Evrope ku ( 1200 Danimarke, 800 Zvicer, dhe 1000 tjere ne Gjermani, USA dhe gjetiu.)
Si nė shumė fshatra tjerė edhe Dobroshti i ka Bashkėsinė vendore, dy xhami, dy ambulanca, dy shkolla si dhe shumė ndėrmarrje tė ndryshme private ekonomike.
Arsimi
Shkolla ka qene dhe do mbetet pasioni im eshte nje gje me te vertete interesnte ku happen dyret e para te diturise,pra e ceka edhe me larte qe shkollen fillore e kam te kryer ne vendlindje, perkatesisht ne fshatin Dobrosht, per te vazhduar me pas ne Tetove shkollen e mesme, qe tash jam pres te filloje vitin e dyte, por se cilen dege do ta studioj, ende nuk jam percaktuar definitivisht, por me se shumti pelqen te studioj Drejtesine, dua te behem gjykate, por edhe shkencat kompjuterike me terheqin shume, nuk di
Interesat dhe hobet e mia
Jane te shumta, por do te permend vetem disa nga ato:
Ne rradhe te pare me pelqen sporti ne pergjithsi, por nga sportet me I vecanti dhe ai qe me terheq me shume eshte futbolli, ku ndej nje kenaqesi te madhe kur luaj dhe shikoj futboll,skuadra qe me pelqen me se shumti, e tregon edhe vete pseudonimi, por do ta permendi edhe vete eshte Fc Bayern Munchen, qe le koke pas ketij ekipi, ndersa per kombetaret pelqej tej mase, Kombetarja Gjermane qe ndjej nje kenaqesi te madhe kur I shikoj duke luajtur idhujt gjerman, sa I perket vetes sime jam antare I KF Shkendija 79 nga Tetova, ne kategorine e kadeteve, luaj ne pozicionin e mesfushorit qendror.
Tjeter, muzika, eshte nje qetesim I shpirtit dhe me me pelqen te degjoj muzike shqiptare, noti nje tjeter sport qe e adhuroj tej mase, sepse me ben nje relaksim shpirteror ker bej not. Kompjuteri dhe interneti busulla te mistershme qe nuk do te kene fund
Karakteristikat fizike
Edhe pse nuk me duket normale te pershkruaj veten, e di qe do kete vajza qe do te duan te mesojne se sa i bukur eshte ky bavarezi5.
I gjate: 174 cm
Pesha: 58 kg
Floket: Te kafta
Syte: ngjyre kefeje
Karaketeristikat: Behem nervoz ne cast per raste te pahijshme, flej tej mase kur kam kohe, kam pak sens per humor, ashtu me kane thene etj
Forumi Shqiptar
Eshte nje faqe ku gjej nje kenaqesi te madhe ketu, antaret e ketij forumi jane me te vertete te mrekullueshem, te bute ne shkrime dhe shume te zgjuar, por I cmoj larte shqipetaret e Shqiperise se jane shume talente, kete e kam kuptuar gjate kohes qe jam ne forum.
Ne kete forum se pari jam kyqur me ndihmen e nje anetari te rregullte ketu. Jam shume I gezuar qe jam pjestare I ketij forumi pasi me pelqen shume, sidomos ke Sporti dhe Sportdashesit, ku une debatoj me se shumti.
Nje falemenderim I posacem shkon deri te Albo, I cili e mundesoi nje gje te tille, qe te gjithe shqiptaret ( nga mosha te ndryshme ) te kene kete mundesi qe te mblidhen pikerisht ne kete forum dhe te debatojne ne sfera te ndryshme.
Perfundim
Per ta mbyllur, personalisht jam bindur se nje dite te gjithe shqiptaret do te jemi te bashkuar dhe nje komb I forte, qe qe nuk do te tolerojme qe dikush te shkel gjakun e shqiptarit, qe e kane bere dhe e bejne ende ata qe na kane inat, per kete qe po flas jam I bindur qe nje dite Rinia Shqiptare do ta bej, sepse shoh nje prespektive tek ata.
Mendoj se I permenda gati te gjitha, por nese deshironi ende te dini rreth meje urdheroni, une jam ketu..
==
JA NJE FOTO E BAVAREZIT 5!
==
Krijoni Kontakt