ahh,Hysnib e paske lexXu librinn "Psikologjia e sSuksesiiTT' ,bile eddhe permenshH e paskKe msSuu![]()
ahh,Hysnib e paske lexXu librinn "Psikologjia e sSuksesiiTT' ,bile eddhe permenshH e paskKe msSuu![]()
Qe te arrini suksese ne jete, une mendoj qe duhet te ndjekim disa rruge te cilat jane pjese e jetes sone :
- qetesia shpirtrore,
- harmonia familjare,
- vullneti dhe
- deshira per jete !!
Keto mund te realizohen nga ne !!
Me respekt, Zogu !!
Askush nuk ta bën atë që ta bën vetvetja !!
oboboooo... keni shkruajtur si te gazeta paloma... po kush ju lexon ju...!!!? Une jo nje here!
Ne qofte se celesin e suksesit do e shenonim me A, atehere A=X+Y+Z nga ku
x->te jesh punetor, Y-> teoria e lojes Z-> ta mbash gojen mbyllur!
duhet te presesh me shume nga jeta , te jesh positive e asnjehere negative ....
lumturia e njeriut gjendet ne gjetjen e identitetit per te cilin natyra e ka krijuar. dhe azgje nuk na serviret ne nje pjate te argjente, por duhet te perpiqemi ta gjejme duke eksperimentuar rruge e shtigje te panjohura per te gjet vetveten. jam shume dakort me cdo pike, dikush foli po kenaqesia ku eshte kenaqsia pune pune pune, po ku ka kenaqesi me te madhe se te punosh cdo dite per permbushjen e qellimeve te tua, vetem dikush qe ska qellime dhe nje une te pasur mund te merzitet dhe ta kerkoj kenaqesine duke pire apo bere llogje me njerez qe shkojne dhe vine ne jeten tone. ne fund te fundit vetvetja eshte miku yne me besnik nese punojme per skalitjen e nje uni te forte te gjitha kenaqesite e tjerat vine natyrshem
failure is not an option!
Hmmmmmmmmm
suksesi tek femrat absolutisht ngrihet ne 3 kolona:
1 - Zonje ne rruge
2 - Amvise ne shtepi
3 - Kurve ne shtrat
suksesi per meshkujt?:
1 - Gomar ne pune
2 - Zotni ne shoping............(si shoqerues kuptohet)
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
kur lexoj ca shkrime me duket se femrat e sotme jane mashkullizuar shume![]()
Krijoni Kontakt