Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 37 prej 37
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    edhe euro i duhet shqiperis hajde hajde nuk ka me keq...qy tani jan shtrejntu gjerat me hy euro do lujn menc fare njerzit se do shtrejntohet me shume...ne Gjermani e ne Itali dhe Greqi me sa me kan then dhe jetoj vet ne Gjermani esht bere shume shume shtrejnt qy sa na ka hy euro!

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Akoma qenka kjo teme rrotull? Po cfare eshte ajo Euro pa hyre ne BE...
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Une kam mendim krejt tjeter nga ju shqipris i duhet euro , ne ne kosov e kemi ekonomin edhe me te dopt edhe e kemi euron po pse ju jo , une nuk kuptoj edhe qfar ane negative mund te ket euro qe thoni ju

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga geezer Lexo Postimin
    Une kam mendim krejt tjeter nga ju shqipris i duhet euro , ne ne kosov e kemi ekonomin edhe me te dopt edhe e kemi euron po pse ju jo , une nuk kuptoj edhe qfar ane negative mund te ket euro qe thoni ju
    Po perse shprehesh kur nuk kupton gje?
    Shiko cfare kane shkruar anetaret me heret dhe argumentet qe kane dhene pastaj tento te logjikosh edhe nje here. Po anglezet budallenje qenkan qe nuk e pranuan euron?

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ndërsa mua më çudit ai më lartë, që vajton e qurravitet se edhe disa dekada do të jemi të "dënuar" për të përdorur lekun. Këtë lek të "mallkuar".

Mirëpo as vetë nuk e din se pse ne u dashka t'a përdorim euron.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    nuk marre vesh shume gjera ketu.po perse duhet te nderrohet leku shqiptar vetem sepse mund te jete me komod per CA GJERA???
    nuk mund te nderrosh nje monedhe qe ne nje menyre te vaket ne kohet tona te jep ate pak pavaresi te monetes tende.pastaj duke qene qe shqiperia nuk eshte ne europe ku do merren eurot qe te qarkullohen ne shqiperi??a e keni idene se sa interesa do te merrnin bankat apo kush do i shiste shqiperise eurot? o njerez hapni syte e mos shikoni vetem para hundes tuaj,shiko ne pergjithesi,duhet te jemi nje hap perpara e jo 500 mbrapa.
    nqs behet nje veprim i tille qe te hyje euro ne shqiperi do te keni nje nivel te jeteses jashte kontorolleve,shteti shqiptar nuk do arrinte me te kontrollonte me jetesen e do fillonin njerezit qe te vdisnin per buke.ketu me mbushet me te vertete mendja qe populli shqiptar duhet qe te pesoje qe te mesoje.me vjen inat,urrej ata persona qe nuk e marr vesh se per cfare interesash kerkojne ti mbyllin syte popullit shqiptar.ne vend qe te krijohen politika per zhvillimin e vendit(qe njerezit te kene nje pune,nje shtepi e te jetojne ne paqe) fillojne e shpikin gjera nga me te ndryshmet.
    mund tju bej krahasimin me vitet kur u nderrua komunizmi.te gjithe njerezit filluan qe te prishin gjithcka perfshire godinat.ata godina mund te perdoreshin per te krijuar magazina apo ndonje gje tjeter.ne ditet e sotme njerezit duhet te investojne jashtezakonisht shume per ndertimin e nje godine.pyetja ime eshte a ishin keta godina per tu prishur apo thjesht duhet te nderrohej vetem teknologjia???
    e njejta gje po ndodh me keta politika te shpifura qe behen.
    kemi monedhen tone qe edhe mqs nuk e pranojme eshte sikur godinat qe ne si popull i zgjuar kerkojme ti prishim perhere.pra shteti duhet te kete disa baza ku te mbeshtetet se nuk mund te krijosh nje shtet ne ajer.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2008
    Postime
    106
    pastaj merrni anglezet,zvicren e shume shtete te tjera qe nuk pranojne qe te futet euro.sipas jush jane budallenj?????eshte e vertete qe nuk jemi ne nivelin e tyre,por problemi eshte qe ne nuk jemi ne asnje nivell e nuk mund te fusesh monedha te huaja per zhvillimin e vendit tend.
    shqiperise me shume se kurre sot i duhen shume Naima,Gjergj fishta e shoke.....
    e di qe politika shqiptare nuk po i le zgjidhje popullit shqiptar dhe kerkon qe ta dergoje drejt nje rruge te caktuar.i takon popullit qe ta pranoje apo jo.e nqs nuk jane te kenaqur me ata politikane ka ardhur koha qe ti nderrojne e mos ti votojne me.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Nacionalizmi si nocion dhe zbatimi i tij ne praktike!
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 14-09-2009, 17:27
  2. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  3. Kadare - "Kombi shqiptar në prag të mijevjeçarit të tretë"
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •