Hera e parë që më vjen keq për Italin, bën lojë të bukur, po i penalizojë albitri në disa raste. Më shum më ka ardhur për Del Piero se e kam pasur qejf që nga fillimet e tij si lojtarë.
Kalofshi mirë,
Hera e parë që më vjen keq për Italin, bën lojë të bukur, po i penalizojë albitri në disa raste. Më shum më ka ardhur për Del Piero se e kam pasur qejf që nga fillimet e tij si lojtarë.
Kalofshi mirë,
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Italia nuk e meritoi barazimin, me shum e meritonte "Fitoren" Rumania. Italia ishte bloze fare, sdiskutohet qe i mungojne Yje si Totti, edhe Del piero (ne fillimet e veta) me nje Pirlo (gjysem azmatik) edhe me nje Cassano Pucrranjos, jeni me fat qe keni vajt deri ktu ku jeni. Gjithsesi me vjen keq, sepse eshte nje skuader me emer te madh, kam qene tifoz me italine, vetem se merrte pjese Il Capitano Giallo Rosso , il Gladiatore di Roma.. il nostro bimbo de oro.. Francescoooooo.. TOTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Nuk pati faj ai Trajneri i Polonise qe tha Se kam zakon ti komentoj gjygjtaret po skam pa gjygjtare me te dobet noj her
M&M
Ne fakt Arbitri ishte.. pupupupu. Dha nje penallti qe nuk ishte, pastaj u jepte ca faulle kot.. nje gol nuk jua quajti. Italise kshu jua bejn arbitrat gjithmone. GjynahSe kam zakon ti komentoj gjygjtaret po skam pa gjygjtare me te dobet noj her
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mos e cani koken ( O selimo, o te hongert mortja ty jarebi), se ket vit do dalim KAMPIONET E EUROPES!!!!
E veshtire gjithsesi te shofim gjiron e fundit si do ecin gjerat
M&M
Kerkoj ndryshimin e titullit te temes ne: Kampionet e deshtuar te botes!!
Se na gerditen futbollin.
Nje donadoni qe ska te bej me te qenit trajner dhe nuk din te krijoj nje skuader ashtu sic duhet, nuk ndrohet ekipi ne cdo ndeshje grupi dhe te tallesh me te duke provuar lojtaret, ec ik shif ne pasqyr veten!!
Sui generis
Avash o Rapsoul avash se nuk kishte fare faj trajneri,gjithe ate presion qe beri italia sot gjynaf qe nuk futej goli.Normalisht ata qe nuk treguan veten ndeshjen e pare u dha te tjereve rast.Kur se do fati dhe kur ke arbitrin kunder kshu eshte.
M&M
Krijoni Kontakt