Hajde vrap hajde, as futbollistët nuk vrapojnë kaq shpejt![]()
Hajde vrap hajde, as futbollistët nuk vrapojnë kaq shpejt![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
lol..ahhh ca kam bere qe e lashe futbollin![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
E nisem kampinatin me kembe te mbare me duket
Italia...Italia ... !!!
Ja Lista e Donadoni-t.
Skuadra e Italisë për Euro 2008
Portierë: Gianluigi Buffon (Juventus), Marco Amelia (Livorno), Morgan De Sanctis (Sevilla)
Mbrojtës: Cristian Panucci (Roma), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Andrea Barzagli (Palermo), Marco Materazzi (Inter), Fabio Grosso (Lyon), Gianluca Zambrotta (Barcelona), Giorgio Chiellini (Juventus)
Mesfushorë: Rino Gattuso, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini (Milan), Daniele De Rossi, Simone Perrotta, Alberto Aquilani (Roma), Mauro German Camoranesi (Juventus)
Sulmues: Luca Toni (Bayern Munich), Marco Borriello (Genoa), Antonio Di Natale, Fabio Quagliarella (Udinese), Alessandro Del Piero (Juventus), Antonio Cassano (Sampdoria)
p.s Suksese Ne EURO 2008
Ndryshuar për herë të fundit nga Qendi : 28-05-2008 më 15:24
Italia As Grupin Nuk Kalo PfffPosht Tartaruket :P
WwW.FcDiNaMoTirana.Eu
Lef mire kush lef i funit. Gjithmone keshtu eshte thene per italine. Ne boterore keshtu thuhej, s'do dali nga grupi.
I hongri me dhembe te gjithe. Sidomos ate gjermanine e zgerdhiu fare![]()
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
J@mes si e zgerdhiu ashtu si beri Hollanda mbrem me kampionet e botes.Ekipi me i vjeter ne bote italia.Nuk shef nje 24 vjecar qe te mari skuadren perpare.Te gjithe mbi 30 vjec i ke...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
He mer ju Campioni del Caca, peppinot e futbollit. Ju beri me fol me vete Hollanda dje. Apo normal thuaj, kur loz akoma me Panuccin e Del Dhieron ske per te pas hajer. Jo per gje po e kishit marre me eufori te madhe kampionatin. Ikni tani me noi floktore ndryshoni modelin e flokeve dhe depiloni dhe leshin e prapanices se vetem kjo ju ka ngelur.
PS: Harrova te shtoj kryesoren. Italianet do thone qe fajin e kishte arbitri se na penalizoj gjithe ndeshjes, se jeni mjeshtrat e polemikave. Futboll stil cattenccio si ne vitet 70' me Zoffin, vetem nje here ne 100 vjet ju çon ne finale.
Ciao ciao italia
Ndryshuar për herë të fundit nga Duke_Of_Arberia : 10-06-2008 më 06:34
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
E ke merituar rep qe te dhash me kete qe ke thene me lart D O A...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt