Camoranesi shprehet se nuk dëshiron Cassanon në skuadrën e Italisë për Evropianin 2008. Kjo është një deklaratë e papërgjegjshme e një jo-italiani ndaj nj lojtari që me të vërtetë ka kapacitet të bëj Italinë kampione Evrope.
Camoranesi shprehet se nuk dëshiron Cassanon në skuadrën e Italisë për Evropianin 2008. Kjo është një deklaratë e papërgjegjshme e një jo-italiani ndaj nj lojtari që me të vërtetë ka kapacitet të bëj Italinë kampione Evrope.
My silence doesn't mean I am gone!
Pershendetje sofra italis, ckemi ca bani mir ju kam ?
ca ka nai gja per te pi ketu ?
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
italia Kampione
Po u ndeshet me gjermont do au marin hakun e 2006.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Itali zor se del nga grupi, Jollanda edhe Franca teknikisht jane shume me lart se peppinot.
Sofra Beratse ska mer :P:P:P
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
Dy adhuruese të flakta dhe të zhveshura kanë hyrë në fushën e gjelbër dhe kanë ndërprerë stërvitjen e kombëtares italiane në futboll, në Coverciano në afërsi të Firencës.
Stërvitja e pasdites së të dielës u ndërpre për 15 minuta, pasi që dy vajzat e zhveshura papritur dolën në fushë. Vajzat ishin manekinia nga Venezuela Marinanne Puglia dhe valltarja nga Milano, Lisa Dalla Via.
Bukuroshet shumë shpejt janë përjashtuar nga fusha prej rojeve të sigurimit, por para kësaj, njëra nga vajzat, Dalla Via, arriti ta përqafojë mbrojtësin e Barcelonës, Gianluigi Zambrotta.
Futbollistët gjatë gjithë këtij rasti kanë reaguar me buzëqeshje. Stërvitja më pastaj ka vazhduar, por me një intensitet më të dobët, pasi që të gjithë kanë qenë ‘të trullosur’ nga ngjarja.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
flori na co na 1 knej se kom dhe ditëlindjen sot.hahaha
per keto sqenka hera e pare...
Kombëtarja italiane i ka nisur me një striptizëm në fushë të dy modeleve përgatitjet për Europianin e vitit 2008. Dy bukuroshe, të cilat quhen Liza Dalla Via dhe Mariane Pulja, kanë hyrë në fushë në qendrën stërvitore të Koverçianos, duke shkaktuar minuta humori dhe zbavitje në radhët e ekipit të Donadonit. Dy vajzat, që pas “hetimeve” është zbuluar se janë pjesë e trupës së “Luçinjolos”, kanë ndërprerë stërvitjen e kampionëve të botës me një stripizëm të papritur. Forcat e sigurisë janë munduar t’i ndalojnë me të shpejtë, por nuk është se ka qenë aq e lehtë. Kjo edhe për shkak se futbollistët kanë qëndruar të gjithë me buzën në gaz, duke shijuar bukurinë e dy vajzave me bikini. Liza, sapo ka hyrë në fushë, ka vrapuar në drejtim të Zambrotës, duke i dhënë një puthje, që natyrisht nuk është refuzuar nga futbollisti i kombëtares “axurre”. Liza është balerina misterioze që pak kohë më parë bëri një performancë në një tren të Milanos, duke improvizuar një spektakël të “lap dance” mes pasagjerëve, filmim që më pas përfundoi në sitin e njohur “YouTube”. Por, nuk ka bërë “shaka” as Mariane Pulja, një modele venezueliane, e cila ka shkuar deri në finale të “Miss Toka 2006”. Pasi kanë vrapuar për disa metra në fushë, forcat e sigurisë në Koverçiano kanë bërë të mundur frenimin e dy vajzave.
Stërvitja
Italia që dje ka nisur përgatitjet në qendrën stërvitore të Koverçianos. Mungesat e vetme në radhët e të kaltërve kanë qenë ato të romanistëve Perrota, Akuilani, Panuçi dhe De Rosi, ndërsa nuk ka qenë as Groso, i impenjuar gjithashtu në një finale Kupe, por në Francë. Problemi i parë për trajnerin Roberto Donadoni, ka qenë pikërisht Simone Perrota. Mesfushori i Romës ka ndjerë një dhimbje muskulare gjatë finales së Kupës së Italisë kundër Interit dhe sot do të vizitohet nga stafi mjekësor, për të vlerësuar edhe shkallën e dëmtimit. “Duket si një krisje, por gjithsesi duhet ta vlerësojmë”, deklaroi trajneri Roberto Donadoni. “Shpresoj shumë që të mos jetë diçka e rëndë”, u shpreh më tej ai. Dje, të kaltërit kanë zhvilluar një seancë të lehtë dhe më pas e kanë mbyllur ditën me një ndeshje 9 me 9.
Balkanweb.com
Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 27-05-2008 më 09:24
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt