Kush tha te mbyllesh syte para krimeve monstruoze?Deno aktin por mos i jep nuanca etnike dhe rasteve me banale kur dy post-adoleshente grinden ne thika si banda babuinesh per motive te dobeta!!
Kush tha te mbyllesh syte para krimeve monstruoze?Deno aktin por mos i jep nuanca etnike dhe rasteve me banale kur dy post-adoleshente grinden ne thika si banda babuinesh per motive te dobeta!!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Po edhe sikur ky djali shqiptar te ishte "perziere" qe ne kohen kur cifti serb te ishte i fejuar mua nuk me duket arsye e shendoshe per te vrare nje njeri. Ne fakt asnje arsye ne bote nuk eshte e mjaftueshme per ti marre jeten nje tjetri aq me pak nje te pafajshmi. Sa cifte ka qe ndahen? Sa prej ketyre jane te martuar dhe me femije? Cfare rendesie ka kur dhe si dashurohen dy te rinj? C'do te thote kjo qe hajde o burra te vrasim ate qe na ndau? Jo vetem se krimineli ishte serb por edhe pse eshte serb opinioni shqiptar nuk duhet te rri kaq indiferent. E imagjinon c'do te ishte bere sikur e kunderta te kishte ndodhur?
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Edhe Xhorxh Bushi, Kofi Anan, Toni Bler, Solana, etj. do ta kishin marre veshPostuar më parë nga Inteligjentja
.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Eh,dashte Zoti qe vrasje te tilla te ndodhin me shpesh!Dikur,dikur kur te lodhen dhe te shtrihen teresisht pertoke shqiptaret e "parkut evropian"do te binden me ne fund qe nga sllavet ,femrat dhe mashkujt e tyre duhet te largohen large aq gjate gjersa keta te dytet te behen evropiane e jo bisha te karpateve!I vrari "na i paste marre te ligat"!Postuar më parë nga Davius
Opo aq eshte lule! Thuaj qe do suleshin nja 100 shkjej per te bere kasaphana ne kurriz te shqiptareve me rastin e incidentit! Plus qe shqiptaret kudo qe jane do diskretitoheshin edhe njehere para opinionit nderkombetar! Edhe do degjonim pastaj serb e greker qe do pershkruanin natyren mizore shqiptare! Per te mos folur per ndihmat qe do na hiqeshin e ku di gje une! Ose me ne fund "politikanet" shqiptare do vendosnin te shisnin ndonje mal a ndonje koder tek fqinjet per "demshperblim".Postuar më parë nga dodoni
Homo sum; humani nil a me alienum puto.
Sa ta marre edhe Kosova pavaresine se pastaj do ta shohin serbet se kujt i thone Shqipetar. Kemi me jua liru ............. tokat ku ti ken.
Krijoni Kontakt