Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211

Pendimi!!!!!!

po shikoja para disa oresh nje album te vjeter fotografish.
    ndermjet fotove te shumta, pashe dhe ate te nje shoqes se 8-vjecares.
    mu kujtuan vitet e bukura qe kam kaluar me te dhe casti, kur ne momentet me te veshtira te jetes se saj, i ktheva krahet dhe e lashe vetem ne depresionin qe kishte rene. u tremba nga gjendja e saj. u tremba dhe nga mendimi se nuk mund te beja gje per te, se nuk mund ta ndihmoja dot. natyrisht qe ishte mendim i gabuar. por kete e kuptova vone. ishte aq vone, sa zhgenjimi i saj i madh qe ndjente nga mua, nuk pranoi keqardhjen time, justifikimet dhe kerkesen per falje. e humba, e humba pergjithmone. kane kaluar tashme 4 vjet, ajo eshte shyqyr zotit mire, me sa di une por cdo perpjekje nga ana ime per ta kontaktuar, ka deshtuar..
    ja, keto gjera me shkuan nder mendje, duke pare ate foto.
    por mbi te gjitha me pushtoi ndjenja e pendimit dhe kuptova sa e rendon shpirtin ajo.

keshtu me lindi kureshtja, te di per cfare pendoheni ju.

pendoheni qe jeni ndare nga nje i apo e dashur dhe e keni kuptuar me vonese se ishte veprim i gabuar?
    pendoheni per nje fjale teper te rende qe i keni thene dikujt?
    pendoheni per dicka qe keni pasur mundesi ta beni, nuk e bete dhe rasti nuk vjen me?

shprehuni
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

_____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    Ne pendohemi per gjera qe i HUMBIM, (si rasti jot) nga mungesa e MOSVLERESIMIT. Pra PENDIMI eshte FAJESIM I VETES per diēka e cila na shpetoi nga dora. NUK PENDOHEMI ngaqe kemi shkaktuar KEQ tek te tjeret dhe tani na vjen GJYNAF (sinonim keqardhje) per ta.
    Ne bejme KEQ sepse kjo na jep KENAQESI jo vetem kaq, por dhe EPERSI, AUTORITET, RENDESI, PUSHTET, gjera kaq te domosdoshme per ne.
    Ndersa TI je penduar ngaqe keto cilesite e fundit i mori shoqja jote, e cila s'te vlereson me, sepse qendron ME LART se ty, (keshtu mendon dhe ti per te) prandaj je penduar per "gabimin" tend.

ps, tema merriton me mire "se pa dogana" ngaqe eshte serioze. S'kuptoj pse eshte hap ketu, apo dhe ti e ben si lepri me xhirafen. Po ta tregoj historine.

Nje here, kafshet e pyllit takojne leprin, ēuditen pse ishte kaq i dobesuar, e pyesin ate. Lepri tregon se kishte rene ne dashuri me xhirafen, prandaj. Atehere Pse? pyesin kafshet. Po sepse! thote lepri, "ngjitem" ta puth e pastaj me shpejtesi "zbres" t'ja fus, kjo disa here ne dite, imagjino gjith ajo qafe, ēfare lodhje.
    E kuptojme! e kuptojme! thane kafshet me deshperim perzier me zili dhe ikin.

POR! pas ca kohe, kafshet e ritakojne leprin, ai ishte ne forme, i shendoshe, i rrumbullt, teper i kenaqur. Atehere e pyesin ato gjithe deshire, U ndave nga xhirafa? JO! thote lepri qetesisht dhe buzagas, PO e GJETA zgjidhjen, s'lodhem me. Aty ku ja fus, aty dhe e puth!!!

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    jete eshte e mbushur me pendime....
    njeriu gjithmon i kujton ato dhe mundohet te gjej sqarime pse ndodhin??????
    amerikanet thone "everything happens for a reason"
    pra me e mira eshte te gjejme shkakkun pse ndodh...megjithate prap edhe kjo sna ndihmon shpirterisht....megjithate "show must go on" prandaj duhet te ecim perpara pa harruar te kaluaren por nuk duhet ta leme te kaluaren te na influencoje te ardhmen...........
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Me te vertet me vjen keq per ate shoqeri te humbur,nuk ka gje me te shenjte se shoqeria (te pakten per mua)

Ne te njejten pozite jam ndodhur dhe une mbase ne rrethana te ndryshme,por ne te njejtin pozicion.

por te pakten me kemgulje dhe duke i keruar te falur jo vetem nje here,mundi te mbahej shoqeria jone.
    Mbase mbas kaq vitesh eshte e veshtire te keni shoqeri si me pare por te pakten do tja vlente te te falte po te perpiqeshe perseri.

Me respekt

Sokoli
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Gjeja per te cilen jam penduar un do me shoqeroje gjithe jeten sepse nuk kam per ta harruar kurre.
    Vjet, ne shtator vdiq kusherira ime e pare 14 vjece nga lucemia. Kisha 3 vjet pa e pare, por shpresa se do te sherohej pas gjithe asaj kohe ne kimioterapi me mbante qe te mos merrja rrugen per ne Shqiperi e ta takoja. Nuk doja ta takoja sepse me dukej sikur do i thosha lamtumire per here te fundit. Por tani qe nuk eshte me, e kuptoj qe kam bere gabim. Eshte me mire te thuash lamtumire se sa te kesh me vete nje brenge.

****** Maska e london_girl_02
    Anėtarėsuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    182
    njeriu pendohet por ama sduhet ta mbaj koken lart
    kur te besh dicka qe duhet te kerkosh falje mso e moho
    cdo kush ben gabime te pakten falje kerko si do perfundoj nuk e di
    por ajo mos te ngeli peng vetem nese nuk e keni problem per tjeret.

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    kur isha 10 vjece nena me vinte sa here ne shtepie me shihte qe cdo gje me mua ishte ne rregull , por une isha femije kokeforte dhe nuk e degjoja ate , tani nena ime ka vdekur dhe jam penduar per kete sado qe une isha nje femije
    sa here e enderroj nenen doja qe ajo te jetonte akoma , gjithmone kur shkoj ne shqiperi i shkoj te varri dhe zemra ime ndjen nje hidherim dhe pendim te madh
    por sa do qe te pendohem ajo svjen me
    love malli
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

****** Maska e london_girl_02
    Anėtarėsuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    182
    malli lal e mire je shum
    edhe me e mire qe e kupton gabimin per mendimin tim

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Mistrece une jam penduar per nje gje

OBEN OHNE Maska e MISTRECE22
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    211
    Postuar mė parė nga malli
    kur isha 10 vjece nena me vinte sa here ne shtepie me shihte qe cdo gje me mua ishte ne rregull , por une isha femije kokeforte dhe nuk e degjoja ate , tani nena ime ka vdekur dhe jam penduar per kete sado qe une isha nje femije
    sa here e enderroj nenen doja qe ajo te jetonte akoma , gjithmone kur shkoj ne shqiperi i shkoj te varri dhe zemra ime ndjen nje hidherim dhe pendim te madh
    por sa do qe te pendohem ajo svjen me
    love malli
    malli, me vjen shume keq. nuk ka si nena.
    ne keto momente te kam shume xhan.

mamaja ime eshte shyqyr zotit ne jete, por e semure dhe te them te drejten, me duket sikur e kam semurur une.
    pendohem per cdo fjale te ashper qe i kam thene, pendohem per cdo pike loti qe ka derdhur per dhe nga mua.
    pendohem mbi te gjitha, se pendimi im nuk zgjat me teper se momenti ku pendohesh......
    :brire
    PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pendimi
    Nga harbini nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-03-2010, 17:41
  2. Pendimi nė Bibėl
    Nga Sefedini_PZ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 29-04-2009, 05:12
  3. Mbi pendimin dhe rrėfimin
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 09:11
  4. Vendimet, zgjidhjet....pendimi?
    Nga ardi a. nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2005, 19:18
  5. Pendimi!...
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-08-2004, 07:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •