Mund te na thoni se ku qendron hyjnorja e fese tuaj.Cfare eshte hyjnore ne fene tuaj??????
Mund te na thoni se ku qendron hyjnorja e fese tuaj.Cfare eshte hyjnore ne fene tuaj??????
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Floriri, më lejo ta ndryshoj pak pyetjen tënde në mënyrë që të përgjigjem. "Ku qëndron hyjnorja e besimit tim?" Ndërroj fjalën besim me fe, pasi për mua këto dy fjalë janë dy botë më vete.
Hyjnorja në besimin tim qëndron në një Person. Ky Person për mua është vetë Jeta Hyjnore dhe vetë Jetëdhënës. Si i tillë, të gjithë ata që kanë Atë, kanë edhe jetën Hyjnore brënda tyre.
The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford
Ne humanistet jemi hyjni prandaj dhe feja jone 'humanizmi' eshte hyjnore. Me lejo te referoj tek historia e 'krijimit'. Potenciali hyjnor i njeriut njihet nga miti Mesopotamian i Gilgameshit dhe Adami e Evas. Po te kishin ngrene frytin e pemes tjeter njerezit do te beheshin te pavdekshem. Hyji i asaj perralle eshte xheloz dhe i nxorri perjashte me shqelma. Por aspiratat tona mbeten te njejta.Postuar më parë nga FLORIRI
Jeta në gjirin e Kishës Orthodhokse është hyjnore. Që nga momenti që pagëzohesh, mirosesh, rrëfehesh, martohesh, e deri në momentin kur prifti këndon shërbimin e varrimit mbi trupin tënd të pajetë. Për ta vazhduar kungimin në Kishë edhe pas vdekjes jo në trup por në shpirt.
Nuk ka gjë më hyjnore se sa të dëshmosh praninë e Shpirtit të Shenjtë në çdo hap të jetës tënde.
Albo
Ai Fryt eshte akoma ketu.Po te kishin ngrene frytin e pemes tjeter njerezit do te beheshin te pavdekshem.
Quhet Jezus Krisht!
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Mire or daj...ti me taten une me timen. Probabiliteti eshte 1:1Postuar më parë nga Matrix
1:1 eshte ndeshje futbolli or daj. Probabiliteti qe do te thuash ti or daj eshte 50% me 50%Postuar më parë nga Qafir Arnaut
me hyjnorja ne fen time eshte Xhamija sepse ne te i madh e i vogel i shkolluar dhe injorant i pasur dhe i varfur kur te hyn mbrenda jan te gjith te njejt para Zotit te madherishem met vertet eshte hyjnore dhe Xhamija te jep jet dhe te frymzon ne te mira
Per sqarim tonitPostuar më parë nga Toni_GjilanCity
Xhamia nuk hyjnore dhe nuk eshte e shenjte si ndertese por ajo shenjterohet sepse ne te ka besimtare qe lusin nje Zot te vetem nese ne kete godine do luteshin varre dhe ikona ajo do ta humbte shenjterine e saj.Pra eshte puna e njerzve ajo qe e shenjteron xhamine dhe besimi i tyre monoteist.
Ne fene Islame hyjnore eshte dituria Islame duke futur ketu Kuranin dhe hadithet dhe traditen profetike.Eshte emri i saj i cili eshte i emertuar nga Zoti dhe te gjitha adhurimet dhe ligjet, dispozitat qe gjendet brenda kesaj diturie me fakte dhe argumente.
spiritualitetiPostuar më parë nga FLORIRI
lidhja shpirterore me planetin qe jeton ne nje harmoni absolute ...![]()
Krijoni Kontakt